- 5 Temmuz 2018
- 33
- 25
- 18
- 37
Kan testi mi?Yaa çok geçmiş olsun kuzum. Yaptın mı kan?
Tesekkur ederim bu arada.Kan testi mi?
Evet canımKan testi mi?
Evet benim ilk iki 9. Günde verdim hep bu ilk kez 10. GündüBenim 10 tane iğnem var transferle başladık. İğnelerin Son günü kan vericeksin dedi doktor. Yani 9. Gün vermiş oluyorm transfer gününü saymıosak öyle mi?
Hayırlısı olsun inşallah seninledir bebeğin leke normal dediler ama bnde olmadı. Sancı da normal cnm merak etmeBugün transferin daha 1.günü ve benim adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bide kasıklarda batma akşama doğruda bir damla pembe leke geldi anlam veremedim
Merhaba arkadaslar. 1 subatta transferim oldu
Bugun test gunumdu ve hcg degeri 857.67 cikti. Ama normal mi bilemedim. Fazla yuksek geldi sanki sonradan dusecek gibi? Sizlerin degerleriniz kac?
Çok iyi cnm değer her vücut farklı salgiliyor o yüzden ona takılma katlanıyorsa sıkıntı yok demek. Benim de çift konuldu 10. Gün 103 degerim. Senin ki ikiz olabilir.Merhaba arkadaslar. 1 subatta transferim oldu
Bugun test gunumdu ve hcg degeri 857.67 cikti. Ama normal mi bilemedim. Fazla yuksek geldi sanki sonradan dusecek gibi? Sizlerin degerleriniz kac?
Hepimiz icin hayirlisi artik. Insallah ikizdir ikiz olsun cok istiyorumÇok iyi cnm değer her vücut farklı salgiliyor o yüzden ona takılma katlanıyorsa sıkıntı yok demek. Benim de çift konuldu 10. Gün 103 degerim. Senin ki ikiz olabilir.
İnsallah canim isteyen herkese aminnHepimiz icin hayirlisi artik. Insallah ikizdir ikiz olsun cok istiyorum
Banada ikiz gibi geldiWoww maşallah tebriklerikiz mi acaba?? Kaçıncı gün embriyosuydu
3.gundeyım daha 7 gün var 19 şubat tahlil olucamInşallah tutunuyordur senin kaçıncı günün bugün
Hadi inşallah tutunurlar bebeklerimiz3.gundeyım daha 7 gün var 19 şubat tahlil olucam
Genelde yüksek çıkınca ikiz oluyorTransfer günü biri geldi kliniğe 10. Gün 400 çıkmış değeri doktor konuşurken duydum hemşireyle ikiz büyük ihtimal dedi. Ama 10 gün düşük değerle öğrenen de varmış ikiz değişiyor heralde.
Hepinizin agzindan bal damliyo resmenBanada ikiz gibi geldi
Benim ikız ihtimalim yok o zaman yaa :/ 8. Gun 23.73. Kimyasal hakkında bilgin var mı canım. Bu değerle kimyasal ihtimali olur mu?Transfer günü biri geldi kliniğe 10. Gün 400 çıkmış değeri doktor konuşurken duydum hemşireyle ikiz büyük ihtimal dedi. Ama 10 gün düşük değerle öğrenen de varmış ikiz değişiyor heralde.
Insallah bebisini bian once hayirla kucagina alirsin cnmTabi en basi saglik. Saglimiz yerinde olsun yeter. Her seyin cozumu var. Bak saglikli olduktan sonra bir sekilde hamile bile kalabiliyoruz. Benim.zaten bir an once dogurmam lazim. Bazi saglik problemlerim vardi ve tekrarlama ihtimali var. Allah herkese saglik versin oncelikle.
Benimde transferimin 7.8.9.gunu lekelenmem oldu acik pembe rengi seklinde. Ustelik transfer doneminde de griptim. Hatta hala iyilesemedim. Ates oksuruk halsizlik hepsi vardi. Tutmaz dedim ama bugunki sonucumu gorunce sok oldum. Allah ol derse olur. Ustelik ben gecmiste rahim kanseriydim. O yuzden tup bebek yaptirmak zorunda kaldim. Ama Allah buyuk. Icimizi ferah tutalim gerisini Allah a birakalim. Gerisi bir sekilde geliyor zaten.Bugün transferin daha 1.günü ve benim adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bide kasıklarda batma akşama doğruda bir damla pembe leke geldi anlam veremedim
Ilk denememde 12.gun degerim 29 du. 5 defa 2 gunde bir test yaptim. Hep iki kati yukseldi. Artik hemsirem teste gerek yok keseyi gormek icin gelirsiniz dedi artik. Ama 20.gun kanamam oldu ve dustu yani kimyasal gebelik. Ama hicbir seyin garantisi yok. Deger dusukte olsa yuksekte olsa olmayacaksa olmaz. Hayirlisi kismet her sey.Benim ikız ihtimalim yok o zaman yaa :/ 8. Gun 23.73. Kimyasal hakkında bilgin var mı canım. Bu değerle kimyasal ihtimali olur mu?
Yaa çok geçmiş olsun canım çok tedirgin oluyorum bende. İnşallah bu defa aliruz sağlıkla kucagimizaIlk denememde 12.gun degerim 29 du. 5 defa 2 gunde bir test yaptim. Hep iki kati yukseldi. Artik hemsirem teste gerek yok keseyi gormek icin gelirsiniz dedi artik. Ama 20.gun kanamam oldu ve dustu yani kimyasal gebelik. Ama hicbir seyin garantisi yok. Deger dusukte olsa yuksekte olsa olmayacaksa olmaz. Hayirlisi kismet her sey.
Amin insallah canimYaa çok geçmiş olsun canım çok tedirgin oluyorum bende. İnşallah bu defa aliruz sağlıkla kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?