inşallah sağ salim atlatın bu süreci, dualarımız sizinle. inşallah da korktuğunuz gibi olmayacak bebeğiniz sizinle kalacakKanama alanı olmadığını söyledi ama dusuk riskim varmis canim, benim ikiz gebelikten teke düştü. Lekelenme yogun olarak dewam ediyo evde panik oluyorum hastanede biraz olsun icim rahat, kotu seyler dusunmeyelim canim Allah korusun. Tup bebek anneleri güçlü anneler bunları da atlatıcazbol bol dua edelim
inşallah sağ salim atlatın kuzum bebeğin seninle kalsınİnşAllah canım inşAllahçok zormuş bu durumlar çok
İnşAllah kuzum inşAllahinşallah sağ salim atlatın kuzum bebeğin seninle kalsın
Sağol canımDinlenin, kotu dusunmeyin kizlar. Dualarimiz sizinle
Sağol canımGeçmiş olsun kızlarmommm N Narinimmmm sizin bu dediğiniz kanamayı ben 2 kez yaşadım ve doktorum önemsemedi pek. Siz böyle diyince bende tedirgin oldum açıkçası sonucum çıksın kendi doktorum daha çağırmazsa burda bi doktora gideceğim.. Hastaneye yatış yapıldığına göre benim için de önemsenmemesi gereken bir durum değil
Evet canım bende onları görüp biraz olsun rahatlıyorumN Narinimmmmmommm Kızlar takmayın demek çok anlamsız biliyorum ama bakın çok kişi kanama lekelenme yaşamış çoğunun bebeği onlarla hala bunu unutmayın inşallah şu ayı atlatıcaz sağsalim
Ben en son transfer zamanı yedim oda çok az yedim bu sefer canım ilk transferde hergün bi ananas yiyordumKızlar ben hala ananas kabak çekirdeği filan yiyorum her gün siz yiyor musunuz hala
2 kez kanamam oldu biri uzun sürdü diğeri cumartesi günüydü çok az geldi bitti. Kahverengi lekelenmem de yok artık hiç bilmiyorum neler oluyor kan sonucumu alınca gideyim bi doktoraSağol canımbencede git benim ilk kahve leke olarak başladı geçen hafta gittim kanama alanı göründü bugün kan gelince gene gittim gene aynı düşük riskine giriyor hop oturup hop kalkıyoz zaten kanama kesildimi lekelenmem varmı
Ananas kan sulandırıcıymış ya acaba fazla geliyor da ondan mı kanamam oldu. Sonuçta hem oksapar hem aspirin kullanıyorum ve pıhtılaşma sıkıntım yok benimBen en son transfer zamanı yedim oda çok az yedim bu sefer canım ilk transferde hergün bi ananas yiyordum
Evet ben :)Merhaba arkadaşlar 4. Transferim 8. Günüm ve hiç bir belirti yok.Hiç birşey hissetmeden hissetmeden hamile kalan var mı?
Evet ben de ayniyim. Avokado ananas kabak cekirdegi kayisi kurusu. Acaba hergun yemek zararli mi diye bi arastirayim dedim hatta.Kızlar ben hala ananas kabak çekirdeği filan yiyorum her gün siz yiyor musunuz hala
aynen bendeee.. ikimizde araştıralım birbirimize haber edelim canımEvet ben de ayniyim. Avokado ananas kabak cekirdegi kayisi kurusu. Acaba hergun yemek zararli mi diye bi arastirayim dedim hatta.
dualarımız sizinle kuzum inslalah hiç bişey olmadan atlatacaksınız nolur stres yapma en önemlisi oKızlar her birinize tek tek teşekkür ederim. Dualarınızda my angella bize de yer verin nolur, Allahım bu endiseyi kimseye yasatmasin
şoyle bi yazi buldum canim...aynen bendeee.. ikimizde araştıralım birbirimize haber edelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?