Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

inşallah sağ salim atlatın bu süreci, dualarımız sizinle. inşallah da korktuğunuz gibi olmayacak bebeğiniz sizinle kalacak

Geçmiş olsun kızlar mommm N Narinimmmm sizin bu dediğiniz kanamayı ben 2 kez yaşadım ve doktorum önemsemedi pek. Siz böyle diyince bende tedirgin oldum açıkçası sonucum çıksın kendi doktorum daha çağırmazsa burda bi doktora gideceğim.. Hastaneye yatış yapıldığına göre benim için de önemsenmemesi gereken bir durum değil

Sağol canım bencede git benim ilk kahve leke olarak başladı geçen hafta gittim kanama alanı göründü bugün kan gelince gene gittim gene aynı düşük riskine giriyor hop oturup hop kalkıyoz zaten kanama kesildimi lekelenmem varmı

Evet canım bende onları görüp biraz olsun rahatlıyorum Rabbime emanet çocuklarımız bi atlatsak sa rahat bi nefes alsak

2 kez kanamam oldu biri uzun sürdü diğeri cumartesi günüydü çok az geldi bitti. Kahverengi lekelenmem de yok artık hiç bilmiyorum neler oluyor kan sonucumu alınca gideyim bi doktora

Ben en son transfer zamanı yedim oda çok az yedim bu sefer canım ilk transferde hergün bi ananas yiyordum
Ananas kan sulandırıcıymış ya acaba fazla geliyor da ondan mı kanamam oldu. Sonuçta hem oksapar hem aspirin kullanıyorum ve pıhtılaşma sıkıntım yok benim

Ben hiç yemedim desem yeridir kabak çekirdeği ananas vs. bize zaten gerekli tüm ilaçlar veriliyor. sağlıklı beslenmek yeterli bence, meyve yemeye çalıştım ara
Kızlar her birinize tek tek teşekkür ederim. Dualarınızda my angella bize de yer verin nolur, Allahım bu endiseyi kimseye yasatmasin
dualarımız sizinle kuzum inslalah hiç bişey olmadan atlatacaksınız nolur stres yapma en önemlisi o

aynen bendeee.. ikimizde araştıralım birbirimize haber edelim canım
şoyle bi yazi buldum canim...
Ananas Gebelikte Güvenli Midir?
Haftada 1-2 bardak yemek güvenlidir, siz ve bebeğiniz için olumlu sağlık etkileri yaratır. Aşırı ananas yemek, haftada yedi ila on tane yemek, sorunlara neden olabilir. Bebeğinizin düşük yapma riskine neden olabilecek vücuttaki bromelain miktarını artırabilir. Bunun yerine, konserve sürecinde bromelain çıkarılarak, konserve ananas veya ananas suyu içebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…