- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
Peki burun tıkanıklığı yapıyor mu sizde alerji.. benim burnum da geceleri aşırı tıkanıyor..yaa aynıı acayip alerjik bünyem ilacı kestim 1 aydır şimdi baharla beraber iyice azıttı alerjimsürekli hapşırma,göz sulanması,burun akıntısı mahvoluyorum.
Avokadonun en bilindik faydası kalsiyum açısından zengin olmasıdır. Bu nedenle hamilelik döneminde düzenli olarak tüketilmelidir. E, C, K, B-1, B-2 ve B-6 vitaminleri bakımından zengin olan avokado, bu özelliği ile besleyici bir rol oynar ve hamilelik süresince meydana gelen mide bulantılarına karşı iyi gelir.aynen bendeee.. ikimizde araştıralım birbirimize haber edelim canım
Bencede git bi canım ultrasonda belli olur birşey varsa içerde2 kez kanamam oldu biri uzun sürdü diğeri cumartesi günüydü çok az geldi bitti. Kahverengi lekelenmem de yok artık hiç bilmiyorum neler oluyor kan sonucumu alınca gideyim bi doktora
Ananas kan sulandırıcıymış ya acaba fazla geliyor da ondan mı kanamam oldu. Sonuçta hem oksapar hem aspirin kullanıyorum ve pıhtılaşma sıkıntım yok benim
[/QUOTE
Bilmiyorum ama olabilir öyleyse eğer etkisi varsa kana
Sağolasın canımsorun yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun çokkk. inşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreci.
Canım benimKızlar her birinize tek tek teşekkür ederim. Dualarınızda my angella bize de yer verin nolur, Allahım bu endiseyi kimseye yasatmasin
Canım benim de kanamam oldu. Aynen senin gibi pohtılaşma sorunum yok. Düşüklerim olduğu için tedbir amaçlı coraspin ve oksapar veriyorlar, kanama olunca tüp bebek doktoruna haber verdim yakınındaki kadın doğumduya gittim benim doktorum yoktu başkası baktı kesede sıkıntı yok ekibine sor coraspini kesmeni öneririm dedi, kendi doktorum netten teyit etti, en son tüp bebek merkezi aradı ve onlar da coraspini kes dediler.Ananas kan sulandırıcıymış ya acaba fazla geliyor da ondan mı kanamam oldu. Sonuçta hem oksapar hem aspirin kullanıyorum ve pıhtılaşma sıkıntım yok benim
Burun tıkanıklığı bende de var zaten alerjik rinitm var ve astım hastayım ne yazık ki nefes darlığı ve burun tıkanıklığı çok oluyor hapşuruk bidePeki burun tıkanıklığı yapıyor mu sizde alerji.. benim burnum da geceleri aşırı tıkanıyor..
yapıyorsa bi çareniz var mi
Evet alerji zaten yapıyordu bana da .. gebeliğin ilk üç ayında artan östrojen hormonu da yapıyorMuş canım inşallah ikinci trimesterde kurtuluruz . Bu sefer sormadım ama geçen kürtaj olan gebeliğimde doktor bana sadece okyanus suyu kullanabilirsin demiştiBurun tıkanıklığı bende de var zaten alerjik rinitm var ve astım hastayım ne yazık ki nefes darlığı ve burun tıkanıklığı çok oluyor hapşuruk bide
gündüz aşırı burun akıntısı su gibi gece tıkanıklık. burnumun ucuna viks sürüyorum rahatlatıyoPeki burun tıkanıklığı yapıyor mu sizde alerji.. benim burnum da geceleri aşırı tıkanıyor..
yapıyorsa bi çareniz var mi
Insallahhhhhh atlatıcaz Allahin izniyleCanım benim ❤ Rabbim yardım etsin bize bu süreci zarar görmeden atlatalımdua eden arkadaşlardan Allah razı olsun
Evet canım doktor hamilelikte daha da artacak demişti tıkanacak demişti valla her yönden dikkat etmeliyiz bizler zaten zor elde ettikEvet alerji zaten yapıyordu bana da .. gebeliğin ilk üç ayında artan östrojen hormonu da yapıyorMuş canım inşallah ikinci trimesterde kurtuluruz . Bu sefer sormadım ama geçen kürtaj olan gebeliğimde doktor bana sadece okyanus suyu kullanabilirsin demişti.. hatta grip oldum artık tıkanıklıktan ağlıyordum dedim ki arkadaşlarım çocuklarını acile götürüyordu orda bir aletle açıyorlardı.. doktora yalvardım onu gebelere yapamayız dediler.. yani bunca şeyin üstüne sakın grip olmamaya çalış yoksa artık ağlanıyor..
annem baban hamile iken plesantam delinmiş düşük riskim varmış annem yatmış :) vallahi 29 yaşındayım yaşıyorum çok şükürÖyle yapmaya çalışıyorum canım sağol bir geçseydi şu alanlar
Valla mı canımannem baban hamile iken plesantam delinmiş düşük riskim varmış annem yatmış :) vallahi 29 yaşındayım yaşıyorum çok şükürhiç birşeycikkkkkk olmazzzzz
Ananas, hamilelikte sağlıklı ve güvenilir bir yiyecek seçimi olur. Eğer birisi size bu meyvenin erken doğum veya düşük riskine neden olduğunu söylerse buna inanmayın çünkü bu bir efsanedir. Ananasın, sağlıksız olduğunu ve hamilelik boyunca yenmeyeceğini gösteren bilimsel bir kanıt yoktur. Ananas, bir enzim türü olan bromelain içerir. Bromelainin ilaç olarak hamilelikte kullanılması önerilmez. Vücuttaki proteinleri parçalayabilir ve anormal kanamaya neden olabilirler. Her ne kadar bromelain, ananasın çekirdeğinde bulunsa da aslında çok az bir şey ananasın etinde yer alıyor. Tek bir ananas porsiyonundaki bromelain miktarının hamileliğinizi etkilemesi muhtemel değildir.şoyle bi yazi buldum canim...
Ananas Gebelikte Güvenli Midir?
Haftada 1-2 bardak yemek güvenlidir, siz ve bebeğiniz için olumlu sağlık etkileri yaratır. Aşırı ananas yemek, haftada yedi ila on tane yemek, sorunlara neden olabilir. Bebeğinizin düşük yapma riskine neden olabilecek vücuttaki bromelain miktarını artırabilir. Bunun yerine, konserve sürecinde bromelain çıkarılarak, konserve ananas veya ananas suyu içebilirsiniz.
Benim de ilk hafta olmuştu sızlıyordur sürekli hatta kaşıntı da vardı benim. Geçti kısa sürdü ama canım.Kizlar dis eti hassasiyeti olan var mi? Dis koklerim cok aciyor ya
Evet. Ben zaten hergun bir dilim yiyorum, yani 1 ananas 5 gunde falan bitiyor. Avokado iyiymis ama.Ananas, hamilelikte sağlıklı ve güvenilir bir yiyecek seçimi olur. Eğer birisi size bu meyvenin erken doğum veya düşük riskine neden olduğunu söylerse buna inanmayın çünkü bu bir efsanedir. Ananasın, sağlıksız olduğunu ve hamilelik boyunca yenmeyeceğini gösteren bilimsel bir kanıt yoktur. Ananas, bir enzim türü olan bromelain içerir. Bromelainin ilaç olarak hamilelikte kullanılması önerilmez. Vücuttaki proteinleri parçalayabilir ve anormal kanamaya neden olabilirler. Her ne kadar bromelain, ananasın çekirdeğinde bulunsa da aslında çok az bir şey ananasın etinde yer alıyor. Tek bir ananas porsiyonundaki bromelain miktarının hamileliğinizi etkilemesi muhtemel değildir.
Ananas, güçlü bir C vitamini kaynağıdır ve günlük C vitamini ihtiyacınız rahatlıkla karşılayabilir. Bunu da içeriğindeki folat, demir, magnezyum, bakır ve B6 vitaminleri ile sağlar. Bu besinlerin tümü bebeğinizin gelişimi ve genel sağlığınız için önemlidir.
Ananas suyunu, hamileliğinizin ilk üç ayında tüketmemeye özen gösterin. Ananas suyu elde etmek için birkaç tane ananas kullanmanız gerekeceğinden bu fazla tüketmenize sebep olabilir.
Bazen anne adaylarında ishale neden olduğu da bilinmektedir.
İçinde bulunan şeker nedeniyle, gebelik diyabetini tetikleyebilir.
bu şekilde bi yazı okudum canım sanırım çok sık ve fazla yemek zararlı.haftada 1 ananası porsiyonlara ayırıp tüketmek yeterli olacak sanırım
Ilac falan kullanmis miydin? Bu agiz ici fisfislarindan kullansam mi acabaBenim de ilk hafta olmuştu sızlıyordur sürekli hatta kaşıntı da vardı benim. Geçti kısa sürdü ama canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?