Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

yaa aynıı acayip alerjik bünyem ilacı kestim 1 aydır şimdi baharla beraber iyice azıttı alerjim sürekli hapşırma,göz sulanması,burun akıntısı mahvoluyorum.
Peki burun tıkanıklığı yapıyor mu sizde alerji.. benim burnum da geceleri aşırı tıkanıyor..
yapıyorsa bi çareniz var mi

aynen bendeee.. ikimizde araştıralım birbirimize haber edelim canım
Avokadonun en bilindik faydası kalsiyum açısından zengin olmasıdır. Bu nedenle hamilelik döneminde düzenli olarak tüketilmelidir. E, C, K, B-1, B-2 ve B-6 vitaminleri bakımından zengin olan avokado, bu özelliği ile besleyici bir rol oynar ve hamilelik süresince meydana gelen mide bulantılarına karşı iyi gelir.

Ananas kan sulandırıcıymış ya acaba fazla geliyor da ondan mı kanamam oldu. Sonuçta hem oksapar hem aspirin kullanıyorum ve pıhtılaşma sıkıntım yok benim
Canım benim de kanamam oldu. Aynen senin gibi pohtılaşma sorunum yok. Düşüklerim olduğu için tedbir amaçlı coraspin ve oksapar veriyorlar, kanama olunca tüp bebek doktoruna haber verdim yakınındaki kadın doğumduya gittim benim doktorum yoktu başkası baktı kesede sıkıntı yok ekibine sor coraspini kesmeni öneririm dedi, kendi doktorum netten teyit etti, en son tüp bebek merkezi aradı ve onlar da coraspini kes dediler.
özellikle kanamalı durumlarda kan sulandırıcılar azaltılabiliyor bir daha olursa doktora bir danış istersen.. inşallah hiç olmasın artık hiçbirimize...

Peki burun tıkanıklığı yapıyor mu sizde alerji.. benim burnum da geceleri aşırı tıkanıyor..
yapıyorsa bi çareniz var mi
Burun tıkanıklığı bende de var zaten alerjik rinitm var ve astım hastayım ne yazık ki nefes darlığı ve burun tıkanıklığı çok oluyor hapşuruk bide

Burun tıkanıklığı bende de var zaten alerjik rinitm var ve astım hastayım ne yazık ki nefes darlığı ve burun tıkanıklığı çok oluyor hapşuruk bide
Evet alerji zaten yapıyordu bana da .. gebeliğin ilk üç ayında artan östrojen hormonu da yapıyorMuş canım inşallah ikinci trimesterde kurtuluruz . Bu sefer sormadım ama geçen kürtaj olan gebeliğimde doktor bana sadece okyanus suyu kullanabilirsin demişti .. hatta grip oldum artık tıkanıklıktan ağlıyordum dedim ki arkadaşlarım çocuklarını acile götürüyordu orda bir aletle açıyorlardı.. doktora yalvardım onu gebelere yapamayız dediler.. yani bunca şeyin üstüne sakın grip olmamaya çalış yoksa artık ağlanıyor..

Evet canım doktor hamilelikte daha da artacak demişti tıkanacak demişti valla her yönden dikkat etmeliyiz bizler zaten zor elde ettik

annem baban hamile iken plesantam delinmiş düşük riskim varmış annem yatmış :) vallahi 29 yaşındayım yaşıyorum çok şükür hiç birşeycikkkkkk olmazzzzz
Valla mı canım ay inşAllah öyle olur birşeycikkk olmaz içimi rahatlattın ahhh bi geçse şu risk

Ananas, hamilelikte sağlıklı ve güvenilir bir yiyecek seçimi olur. Eğer birisi size bu meyvenin erken doğum veya düşük riskine neden olduğunu söylerse buna inanmayın çünkü bu bir efsanedir. Ananasın, sağlıksız olduğunu ve hamilelik boyunca yenmeyeceğini gösteren bilimsel bir kanıt yoktur. Ananas, bir enzim türü olan bromelain içerir. Bromelainin ilaç olarak hamilelikte kullanılması önerilmez. Vücuttaki proteinleri parçalayabilir ve anormal kanamaya neden olabilirler. Her ne kadar bromelain, ananasın çekirdeğinde bulunsa da aslında çok az bir şey ananasın etinde yer alıyor. Tek bir ananas porsiyonundaki bromelain miktarının hamileliğinizi etkilemesi muhtemel değildir.

Ananas, güçlü bir C vitamini kaynağıdır ve günlük C vitamini ihtiyacınız rahatlıkla karşılayabilir. Bunu da içeriğindeki folat, demir, magnezyum, bakır ve B6 vitaminleri ile sağlar. Bu besinlerin tümü bebeğinizin gelişimi ve genel sağlığınız için önemlidir.

Ananas suyunu, hamileliğinizin ilk üç ayında tüketmemeye özen gösterin. Ananas suyu elde etmek için birkaç tane ananas kullanmanız gerekeceğinden bu fazla tüketmenize sebep olabilir.

Bazen anne adaylarında ishale neden olduğu da bilinmektedir.

İçinde bulunan şeker nedeniyle, gebelik diyabetini tetikleyebilir.

bu şekilde bi yazı okudum canım sanırım çok sık ve fazla yemek zararlı.haftada 1 ananası porsiyonlara ayırıp tüketmek yeterli olacak sanırım

Evet. Ben zaten hergun bir dilim yiyorum, yani 1 ananas 5 gunde falan bitiyor. Avokado iyiymis ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…