Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

O
gündüz aşırı burun akıntısı su gibi gece tıkanıklık. burnumun ucuna viks sürüyorum rahatlatıyo
Transferden sonraki hafta ağır grip olmuştum doktoruma viks kullanabilir miyim dediğimde asla olmaz demişti.. Doktora danışmadan hiçbirşey kullanamazsın da dedi sen sordun mu canım doktoruna ne olur ne olmaz

Evet. Ben zaten hergun bir dilim yiyorum, yani 1 ananas 5 gunde falan bitiyor. Avokado iyiymis ama.
evet avokado folik asit zenginiymiş :) bende öyle eşimle yiyoruz zaten yuvarlak dilim şekilde düşünürsek anca bir dilim yiyorumdur. ama bi ara yarımı tek başıma bir günde yiyordum o sebep olabilir gibi geldi

O

Transferden sonraki hafta ağır grip olmuştum doktoruma viks kullanabilir miyim dediğimde asla olmaz demişti.. Doktora danışmadan hiçbirşey kullanamazsın da dedi sen sordun mu canım doktoruna ne olur ne olmaz
canım viksi burun içime vs sürmedim ki sadece koklamış oluyorum mantıken mentol yani zararı olmaz diye düşünüyorum o kadardan. Sormadım ama 2 kez şarıl şarıl kanamaya endişelenecek bişey yok diyen doktorum eminim vikse de zararsız derdi

Valla mı canım ay inşAllah öyle olur birşeycikkk olmaz içimi rahatlattın ❤ ahhh bi geçse şu risk
Hiç birşey olmaz merak etme hatta benim durumum o kadar ağırmış ki annem ben doğayım diye 8 ay yatmış :) eeeeeee ana olmak kolay değil bir doğsun poposunu şıp şıp vurursun ahhh sen yok Musun sen parmağında oynattın beni dersin :)

Benimde ilk denemem dayanamayip 8.günü test verdim 0.11 çıktı doktorumla görüştüm erken yapmışsın dediler 3 günde yükselirmi bilmiyorum

Hadi ya canım olacağı varsa ne olursa olsun oluyor aslında olay bu bunu bi idrak edebilsek yiyecek ekmeği varsa olacak diye düşünebilsek önlemlerimizi de alarak tabi ahhh bir doğsa ben onun o poposunu ısırıcammm hemde ne oynatmak bir haftadır diken üstündeyim bi evde bi doktordayım yeterki iyi olsunda razıyız herşeye

Kadınlar tarla da çapa yapıyorlar kuzum bu uzanmak ne ki :) onların kine hiç birşey olmuyor bizimkilere de olmaz ama biz yine de dikkat edelim içimiz rahat etsin
Doğru diyorsun canım. Bizimkileri zorla güçlükle yakalıyoruz ya insan endişe ediyor doğal süreçte olanlar neler yapıyor da bişey olmuyor dediğin gibi .

Benimde ilk denemem dayanamayip 8.günü test verdim 0.11 çıktı doktorumla görüştüm erken yapmışsın dediler 3 günde yükselirmi bilmiyorum
5. Gün embriyosu ise zor canım yükselmesi ama 3. Gün embriyosu ise olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…