- 12 Şubat 2020
- 257
- 386
- 33
- 43
Transferden sonraki hafta ağır grip olmuştum doktoruma viks kullanabilir miyim dediğimde asla olmaz demişti.. Doktora danışmadan hiçbirşey kullanamazsın da dedi sen sordun mu canım doktoruna ne olur ne olmazgündüz aşırı burun akıntısı su gibi gece tıkanıklık. burnumun ucuna viks sürüyorum rahatlatıyo
evet avokado folik asit zenginiymiş :) bende öyle eşimle yiyoruz zaten yuvarlak dilim şekilde düşünürsek anca bir dilim yiyorumdur. ama bi ara yarımı tek başıma bir günde yiyordum o sebep olabilir gibi geldiEvet. Ben zaten hergun bir dilim yiyorum, yani 1 ananas 5 gunde falan bitiyor. Avokado iyiymis ama.
Yok kullanmadım bsy kendi geçti canım zaten bnce gerek yok bk bir iki güne geçer bekle.Ilac falan kullanmis miydin? Bu agiz ici fisfislarindan kullansam mi acaba
canım viksi burun içime vs sürmedim ki sadece koklamış oluyorum mantıken mentol yani zararı olmaz diye düşünüyorum o kadardan. Sormadım ama 2 kez şarıl şarıl kanamaya endişelenecek bişey yok diyen doktorum eminim vikse de zararsız derdiO
Transferden sonraki hafta ağır grip olmuştum doktoruma viks kullanabilir miyim dediğimde asla olmaz demişti.. Doktora danışmadan hiçbirşey kullanamazsın da dedi sen sordun mu canım doktoruna ne olur ne olmaz
onu asla kullanma bence sormadan çünkü o bildiğin ilaçIlac falan kullanmis miydin? Bu agiz ici fisfislarindan kullansam mi acaba
İnşallah ..o senden daha güçlüdür melekler koruyor onlarıKendime geldim sizlerle konuşunca yine yattım dinleniyorum.❤ nasibimse benle göğüs gerer inşallah
Hiç birşey olmaz merak etme hatta benim durumum o kadar ağırmış ki annem ben doğayım diye 8 ay yatmış :) eeeeeee ana olmak kolay değil bir doğsun poposunu şıp şıp vurursun ahhh sen yok Musun sen parmağında oynattın beni dersin :)Valla mı canımay inşAllah öyle olur birşeycikkk olmaz içimi rahatlattın ❤ ahhh bi geçse şu risk
Hadi ya canımHiç birşey olmaz merak etme hatta benim durumum o kadar ağırmış ki annem ben doğayım diye 8 ay yatmış :) eeeeeee ana olmak kolay değil bir doğsun poposunu şıp şıp vurursun ahhh sen yok Musun sen parmağında oynattın beni dersin :)
Evet canım onu bende hissetmiştim bir kaç kere çarpıntı gibi hızlı hızlı atıyordu bazenKızlar bilmiyorum siz de farkettiniz mi ama benim kalbim artık bi tık daha hızlı atıyor galiba artık bebeğime kan pompalanmaya başlandı :)
önceden 80civari çıkıyordu şimdi 90-95 hep :)Evet canım onu bende hissetmiştim bir kaç kere çarpıntı gibi hızlı hızlı atıyordu bazen
Benim de dış etlerim şiş canımKizlar dis eti hassasiyeti olan var mi? Dis koklerim cok aciyor ya
Artıyorönceden 80civari çıkıyordu şimdi 90-95 hep :)
Doğru diyorsun canım. Bizimkileri zorla güçlükle yakalıyoruz ya insan endişe ediyorKadınlar tarla da çapa yapıyorlar kuzum bu uzanmak ne ki :) onların kine hiç birşey olmuyor bizimkilere de olmaz ama biz yine de dikkat edelim içimiz rahat etsin
5. Gün embriyosu ise zor canım yükselmesi ama 3. Gün embriyosu ise olabilir.Benimde ilk denemem dayanamayip 8.günü test verdim 0.11 çıktı doktorumla görüştüm erken yapmışsın dediler 3 günde yükselirmi bilmiyorum
4.gün embriyosu5. Gün embriyosu ise zor canım yükselmesi ama 3. Gün embriyosu ise olabilir.
Benim de diş erlerim şişBenim de dış etlerim şiş canım
Yine dene gününde canım yükselir inşallah hiç belli olmuyor inan ki4.gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?