Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kötü oldum canım ya korkuyorum bebeğim gitmesin kan görcem diye ödüm kopuyor
Canım lütfen üzülme eğer sağlıklı bir bebekse devam edecektir.Genellikle sağlıklı olmayan embriyolar devam etmiyor o da Allahın bir lütfu aslına bakarsan.sağlıklı bir evladın olur inşallah.sana yardımcı olabilecek biri varsa ayağa çok kalkma bugünlerde,dinlenince geçecektir.morel çok önemli üzme kendini

Kızlar birşey sorcam,transferi geçen hafta çarşamba günü oldum,1.gün çarşamba mı oluyor yoksa perşembeden mi saymalıyım?siz nasıl hesaplıyorsunuz

Kızlar birşey sorcam,transferi geçen hafta çarşamba günü oldum,1.gün çarşamba mı oluyor yoksa perşembeden mi saymalıyım?siz nasıl hesaplıyorsunuz
Transferin yapıldığı gün 15 günlük gebe sayılıyorsun ertesi günden 16 diye sayılıyor diye biliyorum yani ben öyle hesaplıyorum tabi dr daha iyi bilir haftasonu öğreneceğim tam ne kadarlık

Arkadaşlar ben son 2 gündür aşırı bulantı yaşıyorum sabah uyandığımda ve gece yatarken ama kusma yok henüz..Sizde durumlar ne bulantı kusma yaşayanınız var mı varsa kaçıncı haftadasınız

Birşey sormak istiyorum! Şimdi sadece tek 1 tane (bunu özellikle yazıyorum,çünkü 1 taneden başka embriyo'muz yok ve dolayısıyla başka deneme şansımız yok) 9 hücreli 4.gün embriyonuz olsa ve doktorunuz 2 ay sonra transfer işlemini yapacağım diyerek sizi bekletse ardından transfer günü için hastaneye gittiğinizde bu embriyo'nun orta kalitede olduğunu,aslında embriyo'nun çok da iyi olmadığını söyleyerek transfer işlemini yapamacağını söylese siz ne yapardınız ?

Açıkçası zor bir durum ama embriyologlar döllenene embriyoların göresellerini ve kalitelerini sisteme giriyorlar ve bu bilgi ellerinde mevcut.Sizide bu kadar süre beklettiklerine göre embriyonuz dondurulmuş bir şekilde bekliyordur.Döllenmiş olan embriyonuzun kalite formunu alıp farklı bir hekime veya embriyologa danışabilirsiniz.

Kalite formunu nasıl alacağım ki,ne diyeceğim

O kadar doğru bir bakış açısı ki

Kalite formunu nasıl alacağım ki,ne diyeceğim
Transfer sonrası döllenmiş embriyoların bilgilerini içeren bir kağıt veriyorlar şuan elime aldım üzerinde ÜREMEYE YARDIMCI TEDAVİ ÖZET FORMU yazıyor.Kaçıncı gün embriyosu kaç embriyo transfer edldi.Embriyoların görselleri ve kalitesi mesela benim embriyo 1 5AAB Embryo 2 4CBB kaliteyi bu rakamlardan ve görsellerden anlıyoruz

ben de öyleyim. ara ara bulantı vuruyor ama çıkarmıyorum. dün akşam öğürme oldu. şu an da da bir bulanma var midemde. 4+5iz yani 5.hafta bitecek

Bu belgeyi her hastane veriyor mu almak istesek

Çok teşekkür ederim canım benim ALLAHA şükür bebeğim iyi o teselli ediyor beni umarım hep iyi olur o alanlar da kapanır gider. Yatıyorum canım ihtiyaç dışında kalkmıyorum eşim yapıyor genelde moralim bugün çok bozuktu şuan biraz daha iyiyim kanama korkuttu beni.. Rabbim korusun bebeğimi sanada nasip etsin en kısa zamanda sağlıklı bebişler inşAllah

ben de öyleyim. ara ara bulantı vuruyor ama çıkarmıyorum. dün akşam öğürme oldu. şu an da da bir bulanma var midemde. 4+5iz yani 5.hafta bitecek
Kusmaktan çok korkuyorum valla gerçi belkide iyi olur bu ara iştahım inanılmaz açıldı herşeyi yiyorum..yedikten sonra yediğim şeylerden midem bulanıyor görmek istemiyorum aynı şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…