- 12 Şubat 2020
- 257
- 386
- 33
- 43
Tebrikler canm allah devamini getirsinMerhabalar.bende tek embriyo uldu 3.gun transferim 1.kalite dedi doktor..3 Şubat'ta transfer oldu dayanamadım dün kan testi yaptırdım 87.3 çıktı yüksek bir değer mi sizce 8.gune gore
Teşekkür ederim hepimizin yüzü gülsün inşallahTebrikler canm allah devamini getirsin
Bence seninki geç tutunma canım giderek artar değerinBenim ikız ihtimalim yok o zaman yaa :/ 8. Gun 23.73. Kimyasal hakkında bilgin var mı canım. Bu değerle kimyasal ihtimali olur mu?
İnşallah canım hayırlısıyla devamı da gelsin inşallahBence seninki geç tutunma canım giderek artar değerin
Bnm geçen ki kimyasaldi 100u görürsen korkma derim çok net olmamakla birlikte. 10. Gün 15 ile öğrenip ikizi olan da var yani değer net bilgi vermiyo aslında Bi tanecik olsun razıyım ben. Teste gidicm bugün hiç bsy hissetmiyorum. Ne ağrı var ne bsy korkuyorumBenim ikız ihtimalim yok o zaman yaa :/ 8. Gun 23.73. Kimyasal hakkında bilgin var mı canım. Bu değerle kimyasal ihtimali olur mu?
Kız sen neredesin unuttun bizi sandık bende bugün üçüncü kanı vericem çok korkuyorum katlanamaz diye. Haber et bize de değeriniHayatımda ilk ve tek kimyasalım rahim filminden sonra oldu arkadaşlar. Beta değerim 1100 dü ona rağmen kimyasal oldu. Diyeceğim rakamlara takılmayın olacak olan olacak zaten
Benim de bugün 12.günüm ilk betama bakıcam inşallah duruyordur ufaklık
Çok erken canım 5. Gün embriyosu ise 6. Günde çıkar testte büyük ihtimal.İdrar testini ne zaman yapmalıyım sizce 10 subat transfer
3. Gün embriyosu ise 9.10. Günü bekle derimİdrar testini ne zaman yapmalıyım sizce 10 subat transfer
Normal testlerde de çıkar mı illa erken mi almak lazım3. Gün embriyosu ise 9.10. Günü bekle derim
Sakin ol kuzum ben inanıyorum ki sen bana umut destek olacaksın yarında benim test günüm. Senin sayende bende heyecanla gidicemBnm geçen ki kimyasaldi 100u görürsen korkma derim çok net olmamakla birlikte. 10. Gün 15 ile öğrenip ikizi olan da var yani değer net bilgi vermiyo aslında Bi tanecik olsun razıyım ben. Teste gidicm bugün hiç bsy hissetmiyorum. Ne ağrı var ne bsy korkuyorum
Hayirli olsun canım inşallah bebeğin seninledir. Bende de ara ara çok hafif olmuştu ama ben psikolojik diye düşünmüştüm. Yerleşme esnasında oluyormuş sanırımKızlar bende 10 şubat transfer oldum 2 embriyo 3.gün transferi kasığıma kramp girip duruyor sizce bu belirtimi
Benim de 10 şubat transferim. salı günü oldu bende şimdi kalmadı gerginlik hissi falan.Kızlar bende 10 şubat transfer oldum 2 embriyo 3.gün transferi kasığıma kramp girip duruyor sizce bu belirtimi
Benim 5. Gün adi testte cikiyo ama blastNormal testlerde de çıkar mı illa erken mi almak lazım
Canım sıkıldı yaSakin ol kuzum ben inanıyorum ki sen bana umut destek olacaksın yarında benim test günüm. Senin sayende bende heyecanla gidicemhaber vermeyi sakın unutma.aklından tüm kötü düşünceleri çıkar
Doktor ne dedi peki?? Belki de yeterlidirCanım sıkıldı ya
103ten 186 olmuş ikiye katlamamis
Haber bekliyorum hala ama cnm sıkıldıDoktor ne dedi peki?? Belki de yeterlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?