Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar bende 10 şubat transfer oldum 2 embriyo 3.gün transferi kasığıma kramp girip duruyor sizce bu belirtimi

Benim ikız ihtimalim yok o zaman yaa :/ 8. Gun 23.73. Kimyasal hakkında bilgin var mı canım. Bu değerle kimyasal ihtimali olur mu?
Bnm geçen ki kimyasaldi 100u görürsen korkma derim çok net olmamakla birlikte. 10. Gün 15 ile öğrenip ikizi olan da var yani değer net bilgi vermiyo aslında Bi tanecik olsun razıyım ben. Teste gidicm bugün hiç bsy hissetmiyorum. Ne ağrı var ne bsy korkuyorum

Hayatımda ilk ve tek kimyasalım rahim filminden sonra oldu arkadaşlar. Beta değerim 1100 dü ona rağmen kimyasal oldu. Diyeceğim rakamlara takılmayın olacak olan olacak zaten
Benim de bugün 12.günüm ilk betama bakıcam inşallah duruyordur ufaklık

Kız sen neredesin unuttun bizi sandık bende bugün üçüncü kanı vericem çok korkuyorum katlanamaz diye. Haber et bize de değerini

Sakin ol kuzum ben inanıyorum ki sen bana umut destek olacaksın yarında benim test günüm. Senin sayende bende heyecanla gidicem haber vermeyi sakın unutma.aklından tüm kötü düşünceleri çıkar

Kızlar bende 10 şubat transfer oldum 2 embriyo 3.gün transferi kasığıma kramp girip duruyor sizce bu belirtimi
Hayirli olsun canım inşallah bebeğin seninledir. Bende de ara ara çok hafif olmuştu ama ben psikolojik diye düşünmüştüm. Yerleşme esnasında oluyormuş sanırım

Sakin ol kuzum ben inanıyorum ki sen bana umut destek olacaksın yarında benim test günüm. Senin sayende bende heyecanla gidicem haber vermeyi sakın unutma.aklından tüm kötü düşünceleri çıkar
Canım sıkıldı ya
103ten 186 olmuş ikiye katlamamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…