Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Dun 12. gunumdu, test sonucum negatif cikti.
Ilk denememdi , 3 gunluk 2 embriyo transferi yapilmisti ama kanda negatifi gordum malesef. dun ve bugun kasik agrilarim basladi sanirim reglim de yakindir. (

Embriyo cozulurken bozulmuş büyük ihtimalle öyle demişler. Benim de Bi tane si bozulmuştu canım

Dun 12. gunumdu, test sonucum negatif cikti.
Ilk denememdi , 3 gunluk 2 embriyo transferi yapilmisti ama kanda negatifi gordum malesef. dun ve bugun kasik agrilarim basladi sanirim reglim de yakindir. (

Sağlık olsun hayırlısı buymuş belkide..inşallah bir sonraki transferinizde tutar üzülmeyin
Benimde bu 3.denemem..Riskler hep var ama malesef.

Benim bulantım 6+1 dedi yedinci haftaya girer girmez başladı. Ama çok rahatsz etmiyo inan ki arada gidip geliyo

Kızlar her birinize tek tek teşekkür ederim. Dualarınızda my angella bize de yer verin nolur, Allahım bu endiseyi kimseye yasatmasin
Kuzum bu arada bugün hemşire ilaç kullanmaya başladığım Tarihe göre hesapladı günümü önceki merkez transfere tarihine göre demişti karıştı iyice gün olayı

Hayirli olsun minik kesen

3.gün dondurlmuş 8 tane bebişim var nisanın sonunda transfer işlemlerim olucak
Hep 3. gün oldugu için böyle bi tedirgin oluyorum ama sizden gelen bu haber beni çok mutlu etti
Çift embriyomu transfer oldu ?
3embriyo transferiydi.rahat olun onemli olan genetikleri o da gozle gorulmez .bende cok kafaya takiyordum neden 5.gune gelmiyor diye ama onemsizmis

Sen de lekelenme kanaması gözükmüş müydü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…