- 2 Haziran 2018
- 103
- 103
- 53
Bende de öyle birde mide yanmaları geceleri nefes alamıyorum daralıyorum yüzük saat kolye herşeyi çıkartıyorum onlar bile rahatsızlık veriyor saçım açık yatamıyorumilk gebeliği çok rahattı bu öyle geçmeyecek gibi. şu an midem fena bulanıyor
14 subat 3.gun embriyosuHayırlı olsunnn darısı bize inşallahsizin transferiniz ne zamandı
Ay ne güzel haber buBayanlar bebislerimi gordum bugun ,kalp atislarini duyduk.Cok guzel bir duyguymus ,sag salim kucagimiza almakta nasip olur insallah
Bende görebilirmiyim diye merak ettim benim 18 şubattı sizden 4 gün sonra..Ve cumartesi randevum.Bi an heyecanlanmıştım hemen görebilirmiyim diye14 subat 3.gun embriyosu
3.gün dondurlmuş 8 tane bebişim var nisanın sonunda transfer işlemlerim olucak14 subat 3.gun embriyosu
Embriyo cozulurken bozulmuş büyük ihtimalle öyle demişler. Benim de Bi tane si bozulmuştu canımBirşey sormak istiyorum! Şimdi sadece tek 1 tane (bunu özellikle yazıyorum,çünkü 1 taneden başka embriyo'muz yok ve dolayısıyla başka deneme şansımız yok) 9 hücreli 4.gün embriyonuz olsa ve doktorunuz 2 ay sonra transfer işlemini yapacağım diyerek sizi bekletse ardından transfer günü için hastaneye gittiğinizde bu embriyo'nun orta kalitede olduğunu,aslında embriyo'nun çok da iyi olmadığını söyleyerek transfer işlemini yapamacağını söylese siz ne yapardınız ?
Dun 12. gunumdu, test sonucum negatif cikti.
Ilk denememdi , 3 gunluk 2 embriyo transferi yapilmisti ama kanda negatifi gordum malesef. dun ve bugun kasik agrilarim basladi sanirim reglim de yakindir.(
Benim bulantım 6+1 dedi yedinci haftaya girer girmez başladı. Ama çok rahatsz etmiyo inan ki arada gidip geliyoArkadaşlar ben son 2 gündür aşırı bulantı yaşıyorum sabah uyandığımda ve gece yatarken ama kusma yok henüz..Sizde durumlar ne bulantı kusma yaşayanınız var mı varsa kaçıncı haftadasınız
Kuzum bu arada bugün hemşire ilaç kullanmaya başladığım Tarihe göre hesapladı günümü önceki merkez transfere tarihine göre demiştiKızlar her birinize tek tek teşekkür ederim. Dualarınızda my angella bize de yer verin nolur, Allahım bu endiseyi kimseye yasatmasin
Kuzum benim 4+5 de başladı sabahları bulantımArkadaşlar ben son 2 gündür aşırı bulantı yaşıyorum sabah uyandığımda ve gece yatarken ama kusma yok henüz..Sizde durumlar ne bulantı kusma yaşayanınız var mı varsa kaçıncı haftadasınız
AaaaKuzum bu arada bugün hemşire ilaç kullanmaya başladığım Tarihe göre hesapladı günümü önceki merkez transfere tarihine göre demiştikarıştı iyice gün olayı
Sag ol cnmAy ne güzel haber buhayırlı olsun..
Hayirli olsun minik kesenKızlar benim çok yan ağrım var ve kasık ağrım var sağda doktorum ultrasonu o yüzden öne çekti çok şükür küçücük de olsa bir kese gördükyan ağrım çok fazla olduğu için ürologa yönlendirdi böbrek ultrasonu çektireceğim taş olmasın diye
3embriyo transferiydi.rahat olun onemli olan genetikleri o da gozle gorulmez .bende cok kafaya takiyordum neden 5.gune gelmiyor diye ama onemsizmis3.gün dondurlmuş 8 tane bebişim var nisanın sonunda transfer işlemlerim olucak
Hep 3. gün oldugu için böyle bi tedirgin oluyorum ama sizden gelen bu haber beni çok mutlu etti
Çift embriyomu transfer oldu ?
Sen de lekelenme kanaması gözükmüş müydü canımÇok teşekkür ederim canım benim ❤ ALLAHA şükür bebeğim iyi o teselli ediyor beni umarım hep iyi olur o alanlar da kapanır gider.Yatıyorum canım ihtiyaç dışında kalkmıyorum eşim yapıyor genelde moralim bugün çok bozuktu şuan biraz daha iyiyim kanama korkuttu beni.. Rabbim korusun bebeğimi sanada nasip etsin en kısa zamanda sağlıklı bebişler inşAllah
Kacinci gununKızlar sonucumu aldım 2216 çıktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?