Hayır bozulmadı hâlâ duruyorEmbriyo cozulurken bozulmuş büyük ihtimalle öyle demişler. Benim de Bi tane si bozulmuştu canım
15.günüm canım Ayın 19una gel dediler kese için ama haftasonu olsun diye 21 ine aldım ben. Bu haftasonu doktora gitsem görünmez mi kese acabaKacinci gunun
Ay inşallah bende öyle atlatırım.ben rahatsızlandığımda bile kusarken omuzlarıma vuruyor kusarken ciddi hasar alıyorum onlar korkutuyor beni..Benim bulantım 6+1 dedi yedinci haftaya girer girmez başladı. Ama çok rahatsz etmiyo inan ki arada gidip geliyo
Hayırlı olsun çok sevindimKızlar sonucumu aldım 2216 çıktı çok şükür
Ben 5+2 de keseyi ,bugun 6+0da kalp atislarini duydum.Sende gorursun keseyi cnm15.günüm canım Ayın 19una gel dediler kese için ama haftasonu olsun diye 21 ine aldım ben. Bu haftasonu doktora gitsem görünmez mi kese acaba
Gözüktü canım bir haftadır leke şeklindeydi kahve bugün kanama geldi şimdi gene kahve geliyorSen de lekelenme kanaması gözükmüş müydü canım
Rahim dinlendirme iyi bir şey ona bsy diyemem de oraya gittiğinde bunu söylemeleri bozulduğunu gösterir bnce. Çok saçma gerçekten koyup geçer aslında doktor acaba başka bir sknti mi vardı söylemedi ya ck can sıkıcı kuzumHayır bozulmadı hâlâ duruyor
Bnde olsa da kilo versem diyodum hc zorlamadj yok denick kadar az şükürAy inşallah bende öyle atlatırım.ben rahatsızlandığımda bile kusarken omuzlarıma vuruyor kusarken ciddi hasar alıyorum onlar korkutuyor beni..
İnşallah canım yaa çok güzel bizde duyabiliriz inşallah.Bayanlar bebislerimi gordum bugun ,kalp atislarini duyduk.Cok guzel bir duyguymus ,sag salim kucagimiza almakta nasip olur insallah
Canim iyi düşün iyi olsun..lütfen bu meselede psikoloji çok önemli. .sen morelini yüksek tut..nasipse zaten kanama olsada olmasada tutacaktır yavrun sanaCanım iki tane kanama alanı var bebek iyi şükür ama düşük riskin var dedi doktor tüp bebek gibi bu tarz gebeliklerde bu risk çok fazla dedi ilaçlarını kullan yat dedi moralim çok bozuk ağlıyorum korkuyorum çok
Kese için de irenbeye mi gittin canım? Benim bugün 4+6 gün o zaman haftasonu burdaki doktoruma gideyim.Ben 5+2 de keseyi ,bugun 6+0da kalp atislarini duydum.Sende gorursun keseyi cnm
Canımm çok teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim
Canim ben bütün anne adayları için dua ediyorum..merak etme sen..Kızlar her birinize tek tek teşekkür ederim. Dualarınızda my angella bize de yer verin nolur, Allahım bu endiseyi kimseye yasatmasin
BEn 4+6 da gördüm bugün ama gözükmeyebilridi dedi haftasonuna olur benceKese için de irenbeye mi gittin canım? Benim bugün 4+6 gün o zaman haftasonu burdaki doktoruma gideyim.
Çok sağol canımCanim iyi düşün iyi olsun..lütfen bu meselede psikoloji çok önemli. .sen morelini yüksek tut..nasipse zaten kanama olsada olmasada tutacaktır yavrun sanabol dua et..başka şeylerle ilgilen. .herseyin hayırlısı
Hayirli olsun minik kesen
Yok cnm keseyi evime yakin biryerde baktirdik.Kese için de irenbeye mi gittin canım? Benim bugün 4+6 gün o zaman haftasonu burdaki doktoruma gideyim.
Insallah cnmSağol canım sen de kalpleri duymuşsun muhteşem❤ Sağlıkla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?