Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar selamlar birsey soracağım..kalp atışını duymayı bekliyorum bende. .Allahın izniyle bu süreçte kuaföre gidip ağda yaptıran oldu mu?ben hala emin olamadım gidip gitmemekte

Hayır bozulmadı hâlâ duruyor
Rahim dinlendirme iyi bir şey ona bsy diyemem de oraya gittiğinde bunu söylemeleri bozulduğunu gösterir bnce. Çok saçma gerçekten koyup geçer aslında doktor acaba başka bir sknti mi vardı söylemedi ya ck can sıkıcı kuzum

Canim iyi düşün iyi olsun..lütfen bu meselede psikoloji çok önemli. .sen morelini yüksek tut..nasipse zaten kanama olsada olmasada tutacaktır yavrun sanabol dua et..başka şeylerle ilgilen. .herseyin hayırlısı

Kızlar her birinize tek tek teşekkür ederim. Dualarınızda my angella bize de yer verin nolur, Allahım bu endiseyi kimseye yasatmasin
Canim ben bütün anne adayları için dua ediyorum..merak etme sen..Herşey yoluna girecek inşallah ..hepimiz zorlu bir sürecteyiz..en fazla ihtiyacimiz olan bol bol dua ve pozitif düşünmek. .inşallah hersey çok güzel olacak

Canim iyi düşün iyi olsun..lütfen bu meselede psikoloji çok önemli. .sen morelini yüksek tut..nasipse zaten kanama olsada olmasada tutacaktır yavrun sanabol dua et..başka şeylerle ilgilen. .herseyin hayırlısı
Çok sağol canım Öyle yapmaya çalışıyorum bi an üzülmemde hemen toparlıyorum kendimi nasipse olacak diyorum 4,5 aylık olup kanama alanları olanlar var 9ay kanaması gelip doğuranlarda Çar onları düşünüyorum inşAllah yavrum sıkı sıkı tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…