Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Yaa hayırlı olsun canım minik kesen ❤ inşallah bizde görürüz

Kızlar selamlar birsey soracağım..kalp atışını duymayı bekliyorum bende. .Allahın izniyle bu süreçte kuaföre gidip ağda yaptıran oldu mu?ben hala emin olamadım gidip gitmemekte
Bende aynı şeyi merak ediyorum kasılıp kendini sıkmak zarar verirmi acaba öğrenirsen benide bilgilendirirmisin

Aynen öyle ..insanlar hamileliği boyunca yaşıyor bu durumu..Ayrıca hepimiz anne adayiyiz..Hepimizin başına gelebilir. .içerde neler oluyor bilmiyoruz Allah yardımcımız olsun. .

Kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim. Ebe 15 haziran için tetanoz aşısı tarihi verdi. Bu aşı zorunlu mu? Bununla ilgili çok farklı şeyler okuyorum. Doktorumla henüz görüşmedim. Yaptır diyen doktor da varmış gerek yok diyende. Tecrübeliler bu konuda bilgi verirse sevinirim.

Kızlar selamlar birsey soracağım..kalp atışını duymayı bekliyorum bende. .Allahın izniyle bu süreçte kuaföre gidip ağda yaptıran oldu mu?ben hala emin olamadım gidip gitmemekte
Bende aynı şeyi merak ediyorum kasılıp kendini sıkmak zarar verirmi acaba öğrenirsen benide bilgilendirirmisin
Ben evde yaptım kızlar daha önceki hamileliğim dede kuaföre gittim bir sıkıntı olmadı bende..

Ben bir önceki hamileliğimde yaptım.. Zorunlu olup olmadığıni bilmiyorum ama sağlık ocağı ısrarla arıyor gidip yapman için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…