- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Yaa hayırlı olsun canım minik kesen ❤ inşallah bizde görürüzKızlar benim çok yan ağrım var ve kasık ağrım var sağda doktorum ultrasonu o yüzden öne çekti çok şükür küçücük de olsa bir kese gördükyan ağrım çok fazla olduğu için ürologa yönlendirdi böbrek ultrasonu çektireceğim taş olmasın diye
Kızlar değerim iyi değil mi kese görünür mü artık
Bende aynı şeyi merak ediyorum kasılıp kendini sıkmak zarar verirmi acaba öğrenirsen benide bilgilendirirmisinKızlar selamlar birsey soracağım..kalp atışını duymayı bekliyorum bende. .Allahın izniylebu süreçte kuaföre gidip ağda yaptıran oldu mu?ben hala emin olamadım gidip gitmemekte
Canim biraz önce hemşireye sordum telefonda..temizliğine guvendiginiz biryerse sıkıntı yok...yaptırabilirsiniz dedi..ama ben hala emin degilimBende aynı şeyi merak ediyorum kasılıp kendini sıkmak zarar verirmi acaba öğrenirsen benide bilgilendirirmisin
Aynen öyle ..insanlar hamileliği boyunca yaşıyor bu durumu..Ayrıca hepimiz anne adayiyiz..Hepimizin başına gelebilir. .içerde neler oluyor bilmiyoruzÇok sağol canım ❤ Öyle yapmaya çalışıyorum bi an üzülmemde hemen toparlıyorum kendimi nasipse olacak diyorum 4,5 aylık olup kanama alanları olanlar var 9ay kanaması gelip doğuranlarda Çar onları düşünüyoruminşAllah yavrum sıkı sıkı tutunur
Bak canım biraz araştırma yaptım Hamilelikte Ağda ve Epilasyon Güvenli midir?Bende aynı şeyi merak ediyorum kasılıp kendini sıkmak zarar verirmi acaba öğrenirsen benide bilgilendirirmisin
48 saatte en az yüzde 60 artmalı diye biliyorum.Kızlar 2 günde %60 mı artmalı kan değeri .
Kızlar selamlar birsey soracağım..kalp atışını duymayı bekliyorum bende. .Allahın izniylebu süreçte kuaföre gidip ağda yaptıran oldu mu?ben hala emin olamadım gidip gitmemekte
Ben evde yaptım kızlar daha önceki hamileliğim dede kuaföre gittim bir sıkıntı olmadı bende..Bende aynı şeyi merak ediyorum kasılıp kendini sıkmak zarar verirmi acaba öğrenirsen benide bilgilendirirmisin
Teşekkürler canım az kaldı sen de göreceksinYaa hayırlı olsun canım minik kesen ❤ inşallah bizde görürüz
Ben bir önceki hamileliğimde yaptım.. Zorunlu olup olmadığıni bilmiyorum ama sağlık ocağı ısrarla arıyor gidip yapman için..Kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim. Ebe 15 haziran için tetanoz aşısı tarihi verdi. Bu aşı zorunlu mu? Bununla ilgili çok farklı şeyler okuyorum. Doktorumla henüz görüşmedim. Yaptır diyen doktor da varmış gerek yok diyende. Tecrübeliler bu konuda bilgi verirse sevinirim.
Yok cnm keseyi evime yakin biryerde baktirdik.
Git cnm icin rahatlar ,
Bu hamileliğinde yaptırcak mısın?Ben bir önceki hamileliğimde yaptım.. Zorunlu olup olmadığıni bilmiyorum ama sağlık ocağı ısrarla arıyor gidip yapman için..
Canım ben daha hiç doktora gitmedim 5+1 de gideceğim yani bu Perşembe ben de de gözükür mü acaba ayyyy ♥♥♥♥Ben 5+2 de keseyi ,bugun 6+0da kalp atislarini duydum.Sende gorursun keseyi cnm
Beni dün aradı ebe hastaneden 5 haftalık gebe olduğunu bildirdiler diye bugün gittim özel hastanedeki sonuçlarımın hepsine baktı kendi bilgisayarından.Sağlık ocağına bildirmem lazım değil mi özel doktordan sonuçları göremiyorlar
Ya bende bu sabah unuttum sanırım bişey olmaz inşallahKızlar akşam estrofemş içip içmediğimi hatırlayamadım napsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?