görünürrr kesin. ben pazartesi gittim göründü. ctesi 868di değerim15.günüm canım Ayın 19una gel dediler kese için ama haftasonu olsun diye 21 ine aldım ben. Bu haftasonu doktora gitsem görünmez mi kese acaba
Ya ben içicem galiba ama fazla mı olur içtiysem emin olamadım sizler kaçar tane kullanıyorsunuzYa bende bu sabah unuttum sanırım bişey olmaz inşallah
Ben sabah öğle akşam kullanıyorum.Ya ben içicem galiba ama fazla mı olur içtiysem emin olamadım sizler kaçar tane kullanıyorsunuz
Gozukur cnmCanım ben daha hiç doktora gitmedim 5+1 de gideceğim yani bu Perşembe ben de de gözükür mü acaba ayyyy ♥♥♥♥
Sabah 2 akşam 2 kullanıyorum içip içmediğimi hatırlayamadığımdan bir tane içeceğim şimdi içtiysem çok fazla olmasın içmediysem de çok az olmasın mantıcıylaBen sabah öğle akşam kullanıyorum.
Aynen canım Rabbim yüzümüze baksın inşAllah sağ salim atlatalım bu günleriAynen öyle ..insanlar hamileliği boyunca yaşıyor bu durumu..Ayrıca hepimiz anne adayiyiz..Hepimizin başına gelebilir. .içerde neler oluyor bilmiyoruzAllah yardımcımız olsun. .
Sağol canım gideceğim haftasonugörünürrr kesin. ben pazartesi gittim göründü. ctesi 868di değerim
Yaparım herhalde benide çağırdılar sağlık ocağında..Bu hamileliğinde yaptırcak mısın?
Kaşlarım orman gibi oldu bıyıklarımda çıktıCanim biraz önce hemşireye sordum telefonda..temizliğine guvendiginiz biryerse sıkıntı yok...yaptırabilirsiniz dedi..ama ben hala emin degilim
Banada 8ine verdiler çok önemliymiş ebe ve doktor zaten annemin iş arkadaşları çok önemli tetenoz dedi bebekler doğduktan sebepsiz yere ölüyorlar hemen soruşturma tutuyoruz aşı yaptırdınızmı hamilelikte diye dedi bebekler o yüzden yaşamıyormuş çoğunda yaptırmayalar var bi kaç kişi dedi çok tehlikeli hepimizi aşılıyız dedi yani çok önemli dediKızlar ben bugün sağlık ocağına gittim. Ebe 15 haziran için tetanoz aşısı tarihi verdi. Bu aşı zorunlu mu? Bununla ilgili çok farklı şeyler okuyorum. Doktorumla henüz görüşmedim. Yaptır diyen doktor da varmış gerek yok diyende. Tecrübeliler bu konuda bilgi verirse sevinirim.
Ben sabah 2 akşam 2 içiom bugün içtikten sonra kustum sabah ilaçlarında çıktığını hissettim boğazım yandı doktora söyledim bidaha içme dedi emmiştir mide diye cuma günü kesicekmişim zaten. İyice bi düşün bakalım yada bi tane iç yada doktora bi sor canımYa ben içicem galiba ama fazla mı olur içtiysem emin olamadım sizler kaçar tane kullanıyorsunuz
Çok teşekkür ederim Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı bu sınavı da başarıyla atlatmayı nasip etsinCanim ben bütün anne adayları için dua ediyorum..merak etme sen..Herşey yoluna girecek inşallah ..hepimiz zorlu bir sürecteyiz..en fazla ihtiyacimiz olan bol bol dua ve pozitif düşünmek. .inşallah hersey çok güzel olacak
Karindan ultrasonda mi gorundu?14 subat 3.gun embriyosu
Bugun alttan muayene oldum.Karindan ultrasonda mi gorundu?
İlaçlarım için alarm kürüyorum çaldığı gibi alıyorum unuttun mu derdi olmuyorSabah 2 akşam 2 kullanıyorum içip içmediğimi hatırlayamadığımdan bir tane içeceğim şimdi içtiysem çok fazla olmasın içmediysem de çok az olmasın mantıcıyla
Ne güzel anlatmışsınız3embriyo transferiydi.rahat olun onemli olan genetikleri o da gozle gorulmez .bende cok kafaya takiyordum neden 5.gune gelmiyor diye ama onemsizmis
Bende çok takıyordum o 3.gün 5.güne doktoruma bile kaç kere söylemişimdir hiç korkmayın Rahime tutacak olduktan sonra tutunuyorNe güzel anlatmışsınızinşallah rabbim bize de nasip eder
Bende çok takıyordum o 3.gün 5.güne doktoruma bile kaç kere söylemişimdir hiç korkmayın Rahime tutacak olduktan sonra tutunuyor
Canım Nasıl gidiyor hastanede durumlarÇok teşekkür ederim Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı bu sınavı da başarıyla atlatmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?