Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

ay okudum ama alıntılamamışım.
ağda da slklntl olmaz merak etmeyin. ben öncekinde gidiyordum. o kadar detaya takılmayın valla 9 ay geçmez yoksa
tetanoz aşısı 2 doz yapılıyor ve gebelik sonrası da dozu var. sezeryan ya da normal doğumda kullanılan aletler sebepli tedbir amaçlı uygulanıyor. ben ilk gebeliğimde yaptırdım ama gebelik sonrası dozları yaptırmadım

Aynen öyle ..insanlar hamileliği boyunca yaşıyor bu durumu..Ayrıca hepimiz anne adayiyiz..Hepimizin başına gelebilir. .içerde neler oluyor bilmiyoruz Allah yardımcımız olsun. .
Aynen canım Rabbim yüzümüze baksın inşAllah sağ salim atlatalım bu günleri

Canim biraz önce hemşireye sordum telefonda..temizliğine guvendiginiz biryerse sıkıntı yok...yaptırabilirsiniz dedi..ama ben hala emin degilim
Kaşlarım orman gibi oldu bıyıklarımda çıktı haftalardır bu hafta gidecem diom bi gidemedim kanama alanları geçsin öyle gidecem aynaya bakmayı unuttum bu streslerden

Banada 8ine verdiler çok önemliymiş ebe ve doktor zaten annemin iş arkadaşları çok önemli tetenoz dedi bebekler doğduktan sebepsiz yere ölüyorlar hemen soruşturma tutuyoruz aşı yaptırdınızmı hamilelikte diye dedi bebekler o yüzden yaşamıyormuş çoğunda yaptırmayalar var bi kaç kişi dedi çok tehlikeli hepimizi aşılıyız dedi yani çok önemli dedi

Ya ben içicem galiba ama fazla mı olur içtiysem emin olamadım sizler kaçar tane kullanıyorsunuz
Ben sabah 2 akşam 2 içiom bugün içtikten sonra kustum sabah ilaçlarında çıktığını hissettim boğazım yandı doktora söyledim bidaha içme dedi emmiştir mide diye cuma günü kesicekmişim zaten. İyice bi düşün bakalım yada bi tane iç yada doktora bi sor canım

Çok teşekkür ederim Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı bu sınavı da başarıyla atlatmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…