Benim aklıma gelen şu olurdu, zaten orta kalite olan embriyo çözülünce muhtemelen kalite olarak düştü,başka embriyo da olmayınca tutma oranını düşük görüp iptal etmiş çokta iyi etmiş,ona rağmen transferi yapan paragöz bir doktor değilmiş bence.okadar para okadar umut boşa gitBirşey sormak istiyorum! Şimdi sadece tek 1 tane (bunu özellikle yazıyorum,çünkü 1 taneden başka embriyo'muz yok ve dolayısıyla başka deneme şansımız yok) 9 hücreli 4.gün embriyonuz olsa ve doktorunuz 2 ay sonra transfer işlemini yapacağım diyerek sizi bekletse ardından transfer günü için hastaneye gittiğinizde bu embriyo'nun orta kalitede olduğunu,aslında embriyo'nun çok da iyi olmadığını söyleyerek transfer işlemini yapamacağını söylese siz ne yapardınız ?
Bakın çözülme falan diye birşey yok ortada, embriyo dondurulmuş bir halde hâlâ duruyor.Yani bozulma falan söz konusu değil,doktor diyor ki eşiniz tese veya Mesa işlemi olsun sizi tekrar tüp bebek tedavisine alalım maksat elimizde birden fazla embriyo olsun. İyi hoş diyor da benim buna ne madda nede manevi anlamda hiç gücüm yok. Ama tabi kimsenin umurunda değil ve kimse işin bu kısmıyla ilgilenmiyor.Benim aklıma gelen şu olurdu, zaten orta kalite olan embriyo çözülünce muhtemelen kalite olarak düştü,başka embriyo da olmayınca tutma oranını düşük görüp iptal etmiş çokta iyi etmiş,ona rağmen transferi yapan paragöz bir doktor değilmiş bence.okadar para okadar umut boşa git
ben çözüldü sandım,çözülmediyse evet haklısınız bunları düşünmekte.sanırım doktor çözüldüğünde kalitesi düşer ve tutunamaz diye direkt iptal etmiş.maddi manevi zor tabiki, bu konuda kararı size bıraksa daha iyi,ve ben heralde transfer edilsin isterdimBakın çözülme falan diye birşey yok ortada, embriyo dondurulmuş bir halde hâlâ duruyor.Yani bozulma falan söz konusu değil,doktor diyor ki eşiniz tese veya Mesa işlemi olsun sizi tekrar tüp bebek tedavisine alalım maksat elimizde birden fazla embriyo olsun. İyi hoş diyor da benim buna ne madda nede manevi anlamda hiç gücüm yok. Ama tabi kimsenin umurunda değil ve kimse işin bu kısmıyla ilgilenmiyor.
Seni çok iyi anlıyorum canım maddi manevi yıpratıyor insanı bu tedavi.. Ama doktorunun söylediği bana mantıklı geldi.. Orta kalitede bi embriyonuz var hamilelik vad edermi evet edebilir .. Doktorunuzda şunu düşünmüş tutması için daha iyi embriyolar elde edebiliriz. Belki bu embriyonuz tutmaz boşuna transfer ücretini ödemiş olursunuz artı bir dünya ilaç kullanmış olursunuz 12 gün beklemesi zaten ömür gibi.. ama tekrar yumurta toplanırsa daha iyi kalitede yumurtalar elde edilir anladığım kadarı ile sorun eşinizde tse veya msa yapılırsa daha çok dollenmis yumurtanın olur belki..Bakın çözülme falan diye birşey yok ortada, embriyo dondurulmuş bir halde hâlâ duruyor.Yani bozulma falan söz konusu değil,doktor diyor ki eşiniz tese veya Mesa işlemi olsun sizi tekrar tüp bebek tedavisine alalım maksat elimizde birden fazla embriyo olsun. İyi hoş diyor da benim buna ne madda nede manevi anlamda hiç gücüm yok. Ama tabi kimsenin umurunda değil ve kimse işin bu kısmıyla ilgilenmiyor.
Sanırım yatmaktan sırtım uyuştuCanım Nasıl gidiyor hastanede durumlar
Ben içmedim zaten kese kalpten sonra bıraktıracakmış sanırım doktor.Sabah 2 akşam 2 kullanıyorum içip içmediğimi hatırlayamadığımdan bir tane içeceğim şimdi içtiysem çok fazla olmasın içmediysem de çok az olmasın mantıcıyla
Aminn bizim için böyle bir zamana denk gelmesi ekstra kötü oldu.günaydın kızlar.
nurtopu gibi coronamız oldu. Allahım korusun herkesi
Ben bugün 2 saat gidiş 2 saat geliş 4 saatlik bir yere gidicem otobüsle şehir dışı. Doktorum izin verdi ama bu corona korkutuyorKızlar duymuşsunuzdur Corona nın geldiği resmiyet kazandı artı mecburiyet dışında dışarı çıkmayalım bence iğne olmak için gidince de mutlaka sedye örtüsünü yenileyin rulo varsa hemen kolonya çıkar çıkmaz.bu virüs ilk aylarda geçirilen Nası bir etkisi var bilinmiyormuş son haftalarda geçirenlerde bebek ve annelerde beklenenden iyi bi şekildeymiş durum Dr Banu çiftçi paylaştı bugün .ama biz ilk üç aydayız maalesef çok kötü denk geldibiz işe gitmesek izin alsak eşlerimiz gidiyor Nası yapacağız acaba
Yaa bizim sağlık ocağı hiç temiz değil tiksiniyorum bugün de hastaneye gidecektim dışarıya çıkmaya korktum resmen gece boyu corona kabusunu gördüm Allah korusun hepimiziKızlar duymuşsunuzdur Corona nın geldiği resmiyet kazandı artı mecburiyet dışında dışarı çıkmayalım bence iğne olmak için gidince de mutlaka sedye örtüsünü yenileyin rulo varsa hemen kolonya çıkar çıkmaz.bu virüs ilk aylarda geçirilen Nası bir etkisi var bilinmiyormuş son haftalarda geçirenlerde bebek ve annelerde beklenenden iyi bi şekildeymiş durum Dr Banu çiftçi paylaştı bugün .ama biz ilk üç aydayız maalesef çok kötü denk geldibiz işe gitmesek izin alsak eşlerimiz gidiyor Nası yapacağız acaba
Bazı yerler de böyle önemli olduğu yazıyor ama bazılarının doktoru vurdurma diyor. Aşının içinde cıva varmış sanırım. Hatta burda eşi kadın doğum doktoru olan biri eşinin aşıyı yaptırtmadığını yazmıştı. Kafam çok karıştı yani yorumları okuyunca. Bir de kendi doktorumla görüştüğüm de sorcm bakalım.Banada 8ine verdiler çok önemliymiş ebe ve doktor zaten annemin iş arkadaşları çok önemli tetenoz dedi bebekler doğduktan sebepsiz yere ölüyorlar hemen soruşturma tutuyoruz aşı yaptırdınızmı hamilelikte diye dedi bebekler o yüzden yaşamıyormuş çoğunda yaptırmayalar var bi kaç kişi dedi çok tehlikeli hepimizi aşılıyız dedi yani çok önemli dedi
Aynen canım yaaa rüyamda camdan baykuş giriyor artık bende bu evde yaşıycm diyor ben eyvah diyorum tam da hamilelik zamanında olcak işmiydi bu diyorum. Sanırım haberden etkilendimYaa bizim sağlık ocağı hiç temiz değil tiksiniyorum bugün de hastaneye gidecektim dışarıya çıkmaya korktum resmen gece boyu corona kabusunu gördüm Allah korusun hepimizi
Bende aynıyım canım yatıyorum habireSanırım yatmaktan sırtım uyuştuama olsun binlerce kez şükürler olsun. Kan sulandırıcı iğneyi dün yaptirmadilar dunden beri lekelenme yok denecek kadar az, öldüm öldüm dirildim. Insallah kanama dewam etmez. Surekli yatıyorum. Sen nasılsın güzel haber ver nolur morale çok ihtiyacım var
Canım doktoruna söyledin mi ara mutlaka, kıyamam dur bakalım inşallah endiselenilcek bi durum yokturBende aynıyım canım yatıyorum habirelekelenmem devam ediyordu sanki hafif kanama daha gelmiş koyu renkte anlayamadım bilmiyorum korkmaya başladım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?