- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
Senin duruma göre hareket edicem ben de canım bakalım karından gözükecek miYarın doktor kontrolüm var heyecanlıyım mercimek ile tanışabilecek miyiz bakalım :)
Çok güzel canım görünür artık kese18. Gün hcg değerim 4590 çıktı. Kese görünür mü?
Dün sabahta bundan daha fazla gelmişti canım direk kliniğe gittim baktı kanama alanlarından geliyor dedi çok yoğun fazla gelirse kötü dedi ilaçlarını kullanmaya devam et dediCanım doktoruna söyledin mi ara mutlaka, kıyamam dur bakalım inşallah endiselenilcek bi durum yoktur
Doktor 18 de çağırdı ama ben 16 da gidicem. Eşimle tek ortak günümüz o çünkü. 4 gün nasıl geçecek bilmiyorumÇok güzel canım görünür artık kese
İnşallah ama hem maddi hem manevi nasıl olucakÜzülme destekte üzüleceksin zor biliyorum ama üzüntünü yaşa ve yeniden ayağa kalk canım birdahakine bebeğine kavuşursun inşAllah
Geçer geçer merak etme bk güzel katlanıyor zaten bebis oluşmuş demekkiDoktor 18 de çağırdı ama ben 16 da gidicem. Eşimle tek ortak günümüz o çünkü. 4 gün nasıl geçecek bilmiyorum
canım 16sında görürseniz karından beni de bilgilendirir misin :)Doktor 18 de çağırdı ama ben 16 da gidicem. Eşimle tek ortak günümüz o çünkü. 4 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Hayır hayır kötü düşünme bak bugün daha az gelmiş temizlenio demek ki, ilaçlar korur bebeklerimizi, atlatıcaz bugünleri canım benim moral bozmak yokDün sabahta bundan daha fazla gelmişti canım direk kliniğe gittim baktı kanama alanlarından geliyor dedi çok yoğun fazla gelirse kötü dedi ilaçlarını kullanmaya devam et dedi ☹
E artık çıkar aslındaYok hayır korkuyorum yapamıyorum :)
Eczaneden yuksek alkollu el dezenfektani alin. Surekli yaninizda olsun. Mumkun oldugunca hastanede hicbir seye dokunmayin. Kapi kolu asansor dugmesi vs. Burundan nefes alin ve insanlarla aranizda en az bir metre mesafe olsun. Elimizden geldigince korunacagiz artik.Kızlar bende bugün hastaneye gidicem kan vermeye. Ama çok korkuyorum şu corona yüzünden. Ben dekort kullanıyorum bir de bağışıklık baskılayıcı, resmen açığım yani virüslereN-95 koruyucu maske dedikleri şeyde hiçbir yerde yok yani korunmak isterseniz de korunamıyorsunuz. Eldiven takacağım başka ne gibi bir koruma yapabilirim ay aklınıza bişey gelirse yazın lütfen
Bana karindan 6 binde gorunur dedi doktorum. Yarin oburgun gorebilirsin artik.18. Gün hcg değerim 4590 çıktı. Kese görünür mü?
Ahh orası işte insanı zorlayan manevi olarakta zor maddiyatta çok zor bu tedaviler çok pahalı ne yazık ki ..İnşallah ama hem maddi hem manevi nasıl olucak
Ahhh canım umarım öyledir kanı dışarı atıyo diye düşünüyorum bendeHayır hayır kötü düşünme bak bugün daha az gelmiş temizlenio demek ki, ilaçlar korur bebeklerimizi, atlatıcaz bugünleri canım benim moral bozmak yok
İkiz olabilir canım yüksek değerKızzlaaarrr herkese merhabalar bugün testimin sonucunu aldım değerim 408.2 cıktı hamileyimmmmm hamdolsun Rabbime herkeselrre nasip etsin bu duyguyu 11. Gündü bugün sizce değerim normal cıkmıs mı biraz yüksek mi ikiz olma ihtimali car mıdır
Hayırlı olsun canım tebrik ederimKızzlaaarrr herkese merhabalar bugün testimin sonucunu aldım değerim 408.2 cıktı hamileyimmmmm hamdolsun Rabbime herkeselrre nasip etsin bu duyguyu 11. Gündü bugün sizce değerim normal cıkmıs mı biraz yüksek mi ikiz olma ihtimali car mıdır
Benim 10. Gün 400 çıkmıştı tek embriyo koydurmuştum içeride bölünmediyseKızzlaaarrr herkese merhabalar bugün testimin sonucunu aldım değerim 408.2 cıktı hamileyimmmmm hamdolsun Rabbime herkeselrre nasip etsin bu duyguyu 11. Gündü bugün sizce değerim normal cıkmıs mı biraz yüksek mi ikiz olma ihtimali car mıdır
hayırlı olsun. benim 5.gün embriyosu 11.gün 868 çıkmıştı. tek kese görüldü.Kızzlaaarrr herkese merhabalar bugün testimin sonucunu aldım değerim 408.2 cıktı hamileyimmmmm hamdolsun Rabbime herkeselrre nasip etsin bu duyguyu 11. Gündü bugün sizce değerim normal cıkmıs mı biraz yüksek mi ikiz olma ihtimali car mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?