Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Canım doktoruna söyledin mi ara mutlaka, kıyamam dur bakalım inşallah endiselenilcek bi durum yoktur
Dün sabahta bundan daha fazla gelmişti canım direk kliniğe gittim baktı kanama alanlarından geliyor dedi çok yoğun fazla gelirse kötü dedi ilaçlarını kullanmaya devam et dedi

Dün sabahta bundan daha fazla gelmişti canım direk kliniğe gittim baktı kanama alanlarından geliyor dedi çok yoğun fazla gelirse kötü dedi ilaçlarını kullanmaya devam et dedi ☹
Hayır hayır kötü düşünme bak bugün daha az gelmiş temizlenio demek ki, ilaçlar korur bebeklerimizi, atlatıcaz bugünleri canım benim moral bozmak yok

Eczaneden yuksek alkollu el dezenfektani alin. Surekli yaninizda olsun. Mumkun oldugunca hastanede hicbir seye dokunmayin. Kapi kolu asansor dugmesi vs. Burundan nefes alin ve insanlarla aranizda en az bir metre mesafe olsun. Elimizden geldigince korunacagiz artik.

İnşallah ama hem maddi hem manevi nasıl olucak
Ahh orası işte insanı zorlayan manevi olarakta zor maddiyatta çok zor bu tedaviler çok pahalı ne yazık ki .. ama başka çare yok kendiliğinden olsa keşke senin bu sürede

Hayır hayır kötü düşünme bak bugün daha az gelmiş temizlenio demek ki, ilaçlar korur bebeklerimizi, atlatıcaz bugünleri canım benim moral bozmak yok
Ahhh canım umarım öyledir kanı dışarı atıyo diye düşünüyorum bende Temizlense bari azalsada rahat etsek çabukta geçmiyormuş genelde ama geçecek inşAllah Allah’tan Ümit kesilmez

İkiz olabilir canım yüksek değer

Hayırlı olsun canım tebrik ederim

Benim 10. Gün 400 çıkmıştı tek embriyo koydurmuştum içeride bölünmediyse

hayırlı olsun. benim 5.gün embriyosu 11.gün 868 çıkmıştı. tek kese görüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…