Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ben evde yaptım kızlar daha önceki hamileliğim dede kuaföre gittim bir sıkıntı olmadı bende..
teşekkürlerr arkadaşm bilgi için
Bacağıma ağda yaptırabilirim o zaman ama pakete cesaret edemem şimdi yani ilk aylarda..Kasılma ve ani hareketler yapmamak için birde ne bileyim Allah korusun bişey olursa acaba ondan mı diye düşünmemek için sanırım ilk riskler bitene kadar tıraşlamak daha güvende hissettirecek kendimi..

Kızlar akşam estrofemş içip içmediğimi hatırlayamadım napsam ki
Öyle bir durumda tekrar içiyorum ben riske atmamak adına..Sonuçta bebişimizi korumamıza yardımcı bir ilaç..Yinede dikkt etmek lazım telefonumda alarmlar kurulu alarmı içtkten sonra kapatıyorum.
estrofem dışında progestan da kullanıyor musunuz ? Ben ikisinide kullanıyorum

Canımm tebrik ederim ❤

Hayırlı olsun arkadaşım darısı bizlere inşallah..Ultrason görüntülerini görünce duygulandım.Bende bi an önce bebişi ve kalp atışlarını duymak istiyorum Allahım sağlıkla sihatle hepimize inşallahh

Oy maşallah onlara gelişimleri de güzel demekki günü ile uyumluysa artık dinlenme e özen göster sağlıcakla bebişlerinin kucağına gelmesini bekle

Oy maşallah onlara gelişimleri de güzel demekki günü ile uyumluysa artık dinlenme e özen göster sağlıcakla bebişlerinin kucağına gelmesini bekle
Teşekkürler kuzum aynen doktorda dinlen dedi uzun süre ayakta kalma ilk üç ay bitene kadar dikkatli ol dedi bu doktorda çok iyi çıktı ilk defa gidiyorum yanına bana folik asit verdi decaviti şimdi içme dedi ama ben yinede tüp bebek doktoruma da sorayım bakalım o ne diyecek büyük ihtimalle oda bu sefer verecekti folik asiti..

Ne kullanıyordun şuan neden degisck benim bildiğim bide ikizlerde folik asit doguma kdr devam ediliyor

Maşallah darusınsağmsalim kucağımıza almaya inşallah... İsteyen herkese nasip olsun bu duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…