- 2 Haziran 2018
- 103
- 103
- 53
teşekkürlerr arkadaşm bilgi içinBen evde yaptım kızlar daha önceki hamileliğim dede kuaföre gittim bir sıkıntı olmadı bende..
Bilgilendiririm canımcanım 16sında görürseniz karından beni de bilgilendirir misin :)
Hım o zaman olmayabilir ama olsun rabbime hamdolsunhayırlı olsun. benim 5.gün embriyosu 11.gün 868 çıkmıştı. tek kese görüldü.
İnşallah canım 4 gün sonra pazartesi gidicem bakalım.Bana karindan 6 binde gorunur dedi doktorum. Yarin oburgun gorebilirsin artik.
Öyle bir durumda tekrar içiyorum ben riske atmamak adına..Sonuçta bebişimizi korumamıza yardımcı bir ilaç..Yinede dikkt etmek lazım telefonumda alarmlar kurulu alarmı içtkten sonra kapatıyorum.Kızlar akşam estrofemş içip içmediğimi hatırlayamadım napsam ki
Canımm tebrik ederim ❤Kızzlaaarrr herkese merhabalar bugün testimin sonucunu aldım değerim 408.2 cıktı hamileyimmmmm hamdolsun Rabbime herkeselrre nasip etsin bu duyguyu 11. Gündü bugün sizce değerim normal cıkmıs mı biraz yüksek mi ikiz olma ihtimali car mıdır
Eveeet evet keseniz görünür artık18. Gün hcg değerim 4590 çıktı. Kese görünür mü?
Bana karindan 6 binde gorunur dedi doktorum. Yarin oburgun gorebilirsin artik.
Hayırlı olsun arkadaşım darısı bizlere inşallah..Ultrason görüntülerini görünce duygulandım.Bende bi an önce bebişi ve kalp atışlarını duymak istiyorum Allahım sağlıkla sihatle hepimize inşallahhEki Görüntüle 2603700
Ben geldim kızlar ikizlerim in kalp atışlarını net duydum cok şükür bir sıkıntı yok dedi doktor. Biri 6+4 günlük çıktı biride 6+2 zaten ikinci keseyi iki gün sonra görmüştüm sat a göre uyumlu çıktılar ben rahatladım biraz hadi darısı sizin basiniza
Amin canım amin inşallah göreceksin sendeHayırlı olsun arkadaşım darısı bizlere inşallah..Ultrason görüntülerini görünce duygulandım.Bende bi an önce bebişi ve kalp atışlarını duymak istiyorum Allahım sağlıkla sihatle hepimize inşallahh ❤❤
Oy maşallah onlara gelişimleri de güzel demekki günü ile uyumluysa artık dinlenme e özen göster sağlıcakla bebişlerinin kucağına gelmesini bekleEki Görüntüle 2603700
Ben geldim kızlar ikizlerim in kalp atışlarını net duydum cok şükür bir sıkıntı yok dedi doktor. Biri 6+4 günlük çıktı biride 6+2 zaten ikinci keseyi iki gün sonra görmüştüm sat a göre uyumlu çıktılar ben rahatladım biraz hadi darısı sizin basiniza
Teşekkürler kuzum aynen doktorda dinlen dedi uzun süre ayakta kalma ilk üç ay bitene kadar dikkatli ol dedi bu doktorda çok iyi çıktı ilk defa gidiyorum yanına bana folik asit verdi decaviti şimdi içme dedi ama ben yinede tüp bebek doktoruma da sorayım bakalım o ne diyecek büyük ihtimalle oda bu sefer verecekti folik asiti..Oy maşallah onlara gelişimleri de güzel demekki günü ile uyumluysa artık dinlenme e özen göster sağlıcakla bebişlerinin kucağına gelmesini bekle
Bana sorduysan eger ben p.tesi doktora gittim. Alttan bakmak istemedi kanama falan olur diye, cuma gunu gel karindan gorunur dedi. Cuma gidecegim insallah gorurum@nefesssen gördün mü?
Ne kullanıyordun şuan neden degisck benim bildiğim bide ikizlerde folik asit doguma kdr devam ediliyorTeşekkürler kuzum aynen doktorda dinlen dedi uzun süre ayakta kalma ilk üç ay bitene kadar dikkatli ol dedi bu doktorda çok iyi çıktı ilk defa gidiyorum yanına bana folik asit verdi decaviti şimdi içme dedi ama ben yinede tüp bebek doktoruma da sorayım bakalım o ne diyecek büyük ihtimalle oda bu sefer verecekti folik asiti..
Maşallah darusınsağmsalim kucağımıza almaya inşallah... İsteyen herkese nasip olsun bu duyguEki Görüntüle 2603700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?