Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

teşekkürler canım
Ne kullanıyordun şuan neden degisck benim bildiğim bide ikizlerde folik asit doguma kdr devam ediliyor
tüp bebek doktorum folik asit vermedi daha bana şuan decavit kullanıyorum bu doktor da decaviti 3 aydan sonra kullan dedi..
Maşallah darusınsağmsalim kucağımıza almaya inşallah... İsteyen herkese nasip olsun bu duygu
amin canım teşekkür ederim.
Darisi kese ve kalp atışı bekleyen bütün hamişlere olsun
Diğer arkadaşlarda pozitifi görür inşallah

evet canım Protestan da kullanıyorum başka ilaçlar da var hatta baya kalabalık

Neden vermedi ki acaba başından beri kullanmak gerekiyor diye biliyorum ben herkeste belki başka ilaçtan alıyorsan ondandır şimdi başla da bklm doguma kdr bebislere iyi gelsin

Kızlar gün hesaplamasını nasıl yapıyoruz benim 29 ocakta transferim oldu ve 3. Gün embriyosuydu 23 ocaktw opu oldu o günü mü baz alacagız

Kızlar gün hesaplamasını nasıl yapıyoruz benim 29 ocakta transferim oldu ve 3. Gün embriyosuydu 23 ocaktw opu oldu o günü mü baz alacagız
ben son adet imden hesaplıyorum tüp bebek doktorum da son adetten hesaplandı normal doktorumda.. Ultrason dada günüyle uyumlu çıktı bebekler..

Canım idrar yanıltıyor . Kan garanti sonuç . Az kaldı Cuma’ya . Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Ama herkesin çıkmış 7. Gündü benimde azda olsa silik çıkardı bence yok ya ah yine sil baştan tedavi sil baştan hayaller ...

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim 5. Gün embriyosu 7. Günüm idrar testi yaptım negatif bu ikinci denemem ve dondurulmuşlarımda yok ikisinde de olmadı . Cuma günü test günüm olsa çıkardı ben negatife kendimi hazırladım ve kabul ettim . Sizden istediğim kaçındı denemenizde tuttu ben neden tutmadığına dair araştırma yapmalımıyım ? Varsa neler ? bizde ki problem Azosperm. Yaşımızda 27 . Artık buradaki merkezlere güvenim kalmadı haklı nedenlerle . Ben farklı bi şehirede gidebilirim o yüzden önerebileceğiniz merkez ve doktorlara ihtiyacım var .

Canım nedenini araştır tabiki.Azospermi ise problem embriyolar gelişememiş olabilir sms ben doktorıma sormuştum eğer tutmazsa sebebi sperm hareketliliği mi olur dedim onu bilemeyiz dedi şu an size transfer ettiğim embriyolar 1 kaliteli 8 hücreli bana kalırsa tutmaması için bi sebep yok herşey yolunda sma tutmazsa bir sürü testimiz var onları yapacaz dedi baska bi sebepte cıkabilir bence araştır.Benimm ilk denememdi 3. Gün embriyosuydu bugün test yaptırdım hamileyim çok şükür yani 5. Günler daha sağlıklı oluyor tutma ihtimali daha yüksek oluuor siyorlar ama alakası yok Rabbim olmserse oluyor

Öyle tabi 3. Gün embriyoları rahimde daha iyi gelişiyor diyorlar zaten, bu ara da tebrik ederim sizi allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin . Kaçıncı deneme bu

Ama herkesin çıkmış 7. Gündü benimde azda olsa silik çıkardı bence yok ya ah yine sil baştan tedavi sil baştan hayaller ...
Canım ben yaptım hayalet çizgi çıktı . Kanda 40 çıktı. Yani idrar kesin yanıltıcıymış onu anladım . 40 yüksek bir sayı bunun çok koyu olması lazımdı. Çizgiyi resmen mikroskopla görüyorsun . O yüzden umut var bence . Kanda sonucu almadan ümitsizliğe kapılma . 5. Gün embriyosumuydu senin

Hayirli olsun ,kac haftaliklar bugun ?
Sanirim 1kiz 1 erkek olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…