- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
teşekkürler canımReengarenk hayırlı olsun cnmmmm
tüp bebek doktorum folik asit vermedi daha bana şuan decavit kullanıyorum bu doktor da decaviti 3 aydan sonra kullan dedi..Ne kullanıyordun şuan neden degisck benim bildiğim bide ikizlerde folik asit doguma kdr devam ediliyor
amin canım teşekkür ederim.Maşallah darusınsağmsalim kucağımıza almaya inşallah... İsteyen herkese nasip olsun bu duygu
evet canım Protestan da kullanıyorum başka ilaçlar da var hatta baya kalabalıkÖyle bir durumda tekrar içiyorum ben riske atmamak adına..Sonuçta bebişimizi korumamıza yardımcı bir ilaç..Yinede dikkt etmek lazım telefonumda alarmlar kurulu alarmı içtkten sonra kapatıyorum.
estrofem dışında progestan da kullanıyor musunuz ? Ben ikisinide kullanıyorum
Neden vermedi ki acaba başından beri kullanmak gerekiyor diye biliyorum ben herkeste belki başka ilaçtan alıyorsan ondandır şimdi başla da bklm doguma kdr bebislere iyi gelsinteşekkürler canım
tüp bebek doktorum folik asit vermedi daha bana şuan decavit kullanıyorum bu doktor da decaviti 3 aydan sonra kullan dedi..
amin canım teşekkür ederim.
Darisi kese ve kalp atışı bekleyen bütün hamişlere olsun
Diğer arkadaşlarda pozitifi görür inşallah
İdrar mı yaptın canım . İdrarda belli olmayabilirYaptım ama bişi çıkmadı
ben son adet imden hesaplıyorum tüp bebek doktorum da son adetten hesaplandı normal doktorumda.. Ultrason dada günüyle uyumlu çıktı bebekler..Kızlar gün hesaplamasını nasıl yapıyoruz benim 29 ocakta transferim oldu ve 3. Gün embriyosuydu 23 ocaktw opu oldu o günü mü baz alacagız
Canım idrar yanıltıyor . Kan garanti sonuç . Az kaldı Cuma’ya . Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyorumEvet canım idrar testi bekleyeceğim bakalım Cuma test günüm
benim de hem transfer günü hem adet günü birbiriyle tutuyorben son adet imden hesaplıyorum tüp bebek doktorum da son adetten hesaplandı normal doktorumda.. Ultrason dada günüyle uyumlu çıktı bebekler..
Ama herkesin çıkmış 7. Gündü benimde azda olsa silik çıkardı bence yok ya ah yine sil baştan tedavi sil baştan hayaller ...Canım idrar yanıltıyor . Kan garanti sonuç . Az kaldı Cuma’ya . Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Canım nedenini araştır tabiki.Azospermi ise problem embriyolar gelişememiş olabilir sms ben doktorıma sormuştum eğer tutmazsa sebebi sperm hareketliliği mi olur dedim onu bilemeyiz dedi şu an size transfer ettiğim embriyolar 1 kaliteli 8 hücreli bana kalırsa tutmaması için bi sebep yok herşey yolunda sma tutmazsa bir sürü testimiz var onları yapacaz dedi baska bi sebepte cıkabilir bence araştır.Benimm ilk denememdi 3. Gün embriyosuydu bugün test yaptırdım hamileyim çok şükür yani 5. Günler daha sağlıklı oluyor tutma ihtimali daha yüksek oluuor siyorlar ama alakası yok Rabbim olmserse oluyorArkadaşlar bişey sormak istiyorum benim 5. Gün embriyosu 7. Günüm idrar testi yaptım negatif bu ikinci denemem ve dondurulmuşlarımda yok ikisinde de olmadı . Cuma günü test günüm olsa çıkardı ben negatife kendimi hazırladım ve kabul ettim . Sizden istediğim kaçındı denemenizde tuttu ben neden tutmadığına dair araştırma yapmalımıyım ? Varsa neler ? bizde ki problem Azosperm. Yaşımızda 27 . Artık buradaki merkezlere güvenim kalmadı haklı nedenlerle . Ben farklı bi şehirede gidebilirim o yüzden önerebileceğiniz merkez ve doktorlara ihtiyacım var .
Öyle tabi 3. Gün embriyoları rahimde daha iyi gelişiyor diyorlar zaten, bu ara da tebrik ederim sizi allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin . Kaçıncı deneme buCanım nedenini araştır tabiki.Azospermi ise problem embriyolar gelişememiş olabilir sms ben doktorıma sormuştum eğer tutmazsa sebebi sperm hareketliliği mi olur dedim onu bilemeyiz dedi şu an size transfer ettiğim embriyolar 1 kaliteli 8 hücreli bana kalırsa tutmaması için bi sebep yok herşey yolunda sma tutmazsa bir sürü testimiz var onları yapacaz dedi baska bi sebepte cıkabilir bence araştır.Benimm ilk denememdi 3. Gün embriyosuydu bugün test yaptırdım hamileyim çok şükür yani 5. Günler daha sağlıklı oluyor tutma ihtimali daha yüksek oluuor siyorlar ama alakası yok Rabbim olmserse oluyor
İlk denememizdi tuttu hamdolsunÖyle tabi 3. Gün embriyoları rahimde daha iyi gelişiyor diyorlar zaten, bu ara da tebrik ederim sizi allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin . Kaçıncı deneme bu
İnşallahEveeet evet keseniz görünür artık ☺
Çok şükürİlk denememizdi tuttu hamdolsun
Canım ben yaptım hayalet çizgi çıktı . Kanda 40 çıktı. Yani idrar kesin yanıltıcıymış onu anladım . 40 yüksek bir sayı bunun çok koyu olması lazımdı. Çizgiyi resmen mikroskopla görüyorsun . O yüzden umut var bence . Kanda sonucu almadan ümitsizliğe kapılma . 5. Gün embriyosumuydu seninAma herkesin çıkmış 7. Gündü benimde azda olsa silik çıkardı bence yok ya ah yine sil baştan tedavi sil baştan hayaller ...
Hayirli olsun ,kac haftaliklar bugun ?Eki Görüntüle 2603700
Ben geldim kızlar ikizlerim in kalp atışlarını net duydum cok şükür bir sıkıntı yok dedi doktor. Biri 6+4 günlük çıktı biride 6+2 zaten ikinci keseyi iki gün sonra görmüştüm sat a göre uyumlu çıktılar ben rahatladım biraz hadi darısı sizin basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?