- 12 Mart 2019
- 16.354
- 35.843
- 598
Benim esimde azosperm ikinci denememizde tuttu cok sükur. Biz bahçeci umut tup bebekte tedavi olduk esimin tese ameliyati dahil.Arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim 5. Gün embriyosu 7. Günüm idrar testi yaptım negatif bu ikinci denemem ve dondurulmuşlarımda yok ikisinde de olmadı . Cuma günü test günüm olsa çıkardı ben negatife kendimi hazırladım ve kabul ettim . Sizden istediğim kaçındı denemenizde tuttu ben neden tutmadığına dair araştırma yapmalımıyım ? Varsa neler ? bizde ki problem Azosperm. Yaşımızda 27 . Artık buradaki merkezlere güvenim kalmadı haklı nedenlerle . Ben farklı bi şehirede gidebilirim o yüzden önerebileceğiniz merkez ve doktorlara ihtiyacım var .
Evet sana sormaya çalışmışımBana sorduysan eger ben p.tesi doktora gittim. Alttan bakmak istemedi kanama falan olur diye, cuma gunu gel karindan gorunur dedi. Cuma gidecegim insallah gorurum
Evet bende ayvaya limon ve tuz atıp yiyorum çok rahatlatıyor migdem bulaninca hemen yapıyorum bunuBulantı ya limon iyi geliyorben şuan bile elimde yarım limon ile oturuyorum
canım inşallah pozitif tir.. Benim eşim dede sperm yetersizliği vardı ilk denemede tuttu ikinci tyrmadi bu üçüncü denemem buda pozitif.. Basirili bir merkezin fark yarattığını düşünüyorum sen araştır bahçeci bir çok şehirde var onu araştır istersen ben bahçeci de Kübra boynukalin a gittim bu sefer, bir önceki de İstanbul tüp bebek merkezinde aret kamara gitmiştim iki merkezde iyiydi değiştirmemiz sebebi aret bey çok yoğundu saatlerce bekliyordum..Arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim 5. Gün embriyosu 7. Günüm idrar testi yaptım negatif bu ikinci denemem ve dondurulmuşlarımda yok ikisinde de olmadı . Cuma günü test günüm olsa çıkardı ben negatife kendimi hazırladım ve kabul ettim . Sizden istediğim kaçındı denemenizde tuttu ben neden tutmadığına dair araştırma yapmalımıyım ? Varsa neler ? bizde ki problem Azosperm. Yaşımızda 27 . Artık buradaki merkezlere güvenim kalmadı haklı nedenlerle . Ben farklı bi şehirede gidebilirim o yüzden önerebileceğiniz merkez ve doktorlara ihtiyacım var .
6+4 olduk canım.. Yaaa insallah bir kız bir erkektir bende öyle istiyorum.. Nasıl anladın kuzum ?Hayirli olsun ,kac haftaliklar bugun ?
Sanirim 1kiz 1 erkek olacaklar
hayırlı olsun canımcuma günü 273 olandegerim bugun 765 olmus kızlar doktor haftaya kontrole cagırdı bi daha test yapmaya gerek yok dedii cok heyacanlıyım :)
dimi ya çok iyi geliyorEvet bende ayvaya limon ve tuz atıp yiyorum çok rahatlatıyor migdem bulaninca hemen yapıyorum bunu
Canım içine vesvese düşünce Rabbimm sana bıraktım hayırlısını verensin diye içinden geçir vesveseyi at içinden. Her şey güzel olacak. Olumsuzu çağırma nolur. Bebişini de üzmeArkadaşlar yarın doktor kontrolüm var aman Allahım nasıl vesveseler nasıl vesveseler ya kese yoksa ya yoksa diye diye ♥morale ihtiyacım var benim gibi olanlar var mı benim gibi duygudaşa bağlayan var mı 5+0 bu arada
Canım benim çok sağol düşündüğün içinN Narinimmmmmommm kızlar dün siteye giremedim bağlantı sorunu yaşadım inşallah biran evvel sıkıntınızı atlatırsınız. İçinizi ferah tutun
Inşallah arkadaşım çok teşekkür ederimN Narinimmmmmommm kızlar dün siteye giremedim bağlantı sorunu yaşadım inşallah biran evvel sıkıntınızı atlatırsınız. İçinizi ferah tutun
Canım sisteme hamilelik düşer düşmez estrofem zaten karşılamıyor devlet ve oksapar da tehlikeli olduğu için yazılmıyor bnde kaldım öyle bir kere kaç yere gittim raporun varsa yazarım dediler mecbur para verdim aldım benKızlar buarada ben ilaçlarımı estrofem ve oxapar ı aile hekimime yazdırdım ama uzman doktor değilmiş sanırım vermedi eczane. Uzman doktor dediğimiz yani dahiliye doktorundan randevu alıp yazdırsam olacak mı branş farkeder mi . Yakınımdaki devlet hastanesinde kadın doğumcu yok maalesef
Benim daha resmileşen gebeliğim yok ki sisteme girmemiştir diye düşünüyorum ama çok da pahalı ilaçlar sağolsun. Mecbur kalırsam alacağım tabi deCanım sisteme hamilelik düşer düşmez estrofem zaten karşılamıyor devlet ve oksapar da tehlikeli olduğu için yazılmıyor bnde kaldım öyle bir kere kaç yere gittim raporun varsa yazarım dediler mecbur para verdim aldım ben
Evet 5. Gün embriyosu benimde varla yok arası görüyor gibiydim ama Işık’ta yok kayboluyordu çizgi hatta dedim dur hayal değilse kurudukça koyulaşır az dediğim gibi koyulaştı ama tabi yine negatif .. bu sefer çok Ümitlenmiştim hala kasıklarım ağrıyor geçen denemede olmamıştı ağrım artık pozitif olması bi mucize benim için ..Canım ben yaptım hayalet çizgi çıktı . Kanda 40 çıktı. Yani idrar kesin yanıltıcıymış onu anladım . 40 yüksek bir sayı bunun çok koyu olması lazımdı. Çizgiyi resmen mikroskopla görüyorsun . O yüzden umut var bence . Kanda sonucu almadan ümitsizliğe kapılma . 5. Gün embriyosumuydu senin
Estrofem ucuz zaten canım da Bnm sistemden pozitifi görüp vermedi eczacı bıraktm zaten kalbi duyunca ama oksapar çok pahalı 180e almıştık şimdi 4 kutu yazdı elimde var ücretsiz onlar yazıldığı için ama yazmıyor doktorlar canım yani o kesin tanıdik eczane varsa söyle yazdırınca duşerBenim daha resmileşen gebeliğim yok ki sisteme girmemiştir diye düşünüyorum ama çok da pahalı ilaçlar sağolsun. Mecbur kalırsam alacağım tabi de
Hepimizde aynı duygular emin olArkadaşlar yarın doktor kontrolüm var aman Allahım nasıl vesveseler nasıl vesveseler ya kese yoksa ya yoksa diye diye ♥morale ihtiyacım var benim gibi olanlar var mı benim gibi duygudaşa bağlayan var mı 5+0 bu arada
Anladım canım dediğin gibi tanıdık eczaneyle bi görüşeyim ben bakayım teşekkür ederimEstrofem ucuz zaten canım da Bnm sistemden pozitifi görüp vermedi eczacı bıraktm zaten kalbi duyunca ama oksapar çok pahalı 180e almıştık şimdi 4 kutu yazdı elimde var ücretsiz onlar yazıldığı için ama yazmıyor doktorlar canım yani o kesin tanıdik eczane varsa söyle yazdırınca duşer
Uzman aile hekimleri de yazıyor canım benimki yazıyordu sen sadece aile hekimi ni değiştir e nabizdan..Kızlar buarada ben ilaçlarımı estrofem ve oxapar ı aile hekimime yazdırdım ama uzman doktor değilmiş sanırım vermedi eczane. Uzman doktor dediğimiz yani dahiliye doktorundan randevu alıp yazdırsam olacak mı branş farkeder mi . Yakınımdaki devlet hastanesinde kadın doğumcu yok maalesef
Kese icinde bebek solda ise erkek sagda ise kiz diyorlar,senin ikiside farkli duruyor ,canım inşallah pozitif tir.. Benim eşim dede sperm yetersizliği vardı ilk denemede tuttu ikinci tyrmadi bu üçüncü denemem buda pozitif.. Basirili bir merkezin fark yarattığını düşünüyorum sen araştır bahçeci bir çok şehirde var onu araştır istersen ben bahçeci de Kübra boynukalin a gittim bu sefer, bir önceki de İstanbul tüp bebek merkezinde aret kamara gitmiştim iki merkezde iyiydi değiştirmemiz sebebi aret bey çok yoğundu saatlerce bekliyordum..
6+4 olduk canım.. Yaaa insallah bir kız bir erkektir bende öyle istiyorum.. Nasıl anladın kuzum ?
hayırlı olsun canım
dimi ya çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?