Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benim esimde azosperm ikinci denememizde tuttu cok sükur. Biz bahçeci umut tup bebekte tedavi olduk esimin tese ameliyati dahil.

canım inşallah pozitif tir.. Benim eşim dede sperm yetersizliği vardı ilk denemede tuttu ikinci tyrmadi bu üçüncü denemem buda pozitif.. Basirili bir merkezin fark yarattığını düşünüyorum sen araştır bahçeci bir çok şehirde var onu araştır istersen ben bahçeci de Kübra boynukalin a gittim bu sefer, bir önceki de İstanbul tüp bebek merkezinde aret kamara gitmiştim iki merkezde iyiydi değiştirmemiz sebebi aret bey çok yoğundu saatlerce bekliyordum..
Hayirli olsun ,kac haftaliklar bugun ?
Sanirim 1kiz 1 erkek olacaklar
6+4 olduk canım.. Yaaa insallah bir kız bir erkektir bende öyle istiyorum.. Nasıl anladın kuzum ?
cuma günü 273 olandegerim bugun 765 olmus kızlar doktor haftaya kontrole cagırdı bi daha test yapmaya gerek yok dedii cok heyacanlıyım :)
hayırlı olsun canım
Evet bende ayvaya limon ve tuz atıp yiyorum çok rahatlatıyor migdem bulaninca hemen yapıyorum bunu
dimi ya çok iyi geliyor

Canım içine vesvese düşünce Rabbimm sana bıraktım hayırlısını verensin diye içinden geçir vesveseyi at içinden. Her şey güzel olacak. Olumsuzu çağırma nolur. Bebişini de üzme

Kızlar buarada ben ilaçlarımı estrofem ve oxapar ı aile hekimime yazdırdım ama uzman doktor değilmiş sanırım vermedi eczane. Uzman doktor dediğimiz yani dahiliye doktorundan randevu alıp yazdırsam olacak mı branş farkeder mi . Yakınımdaki devlet hastanesinde kadın doğumcu yok maalesef

Canım sisteme hamilelik düşer düşmez estrofem zaten karşılamıyor devlet ve oksapar da tehlikeli olduğu için yazılmıyor bnde kaldım öyle bir kere kaç yere gittim raporun varsa yazarım dediler mecbur para verdim aldım ben

Benim daha resmileşen gebeliğim yok ki sisteme girmemiştir diye düşünüyorum ama çok da pahalı ilaçlar sağolsun. Mecbur kalırsam alacağım tabi de

Evet 5. Gün embriyosu benimde varla yok arası görüyor gibiydim ama Işık’ta yok kayboluyordu çizgi hatta dedim dur hayal değilse kurudukça koyulaşır az dediğim gibi koyulaştı ama tabi yine negatif .. bu sefer çok Ümitlenmiştim hala kasıklarım ağrıyor geçen denemede olmamıştı ağrım artık pozitif olması bi mucize benim için ..

Benim daha resmileşen gebeliğim yok ki sisteme girmemiştir diye düşünüyorum ama çok da pahalı ilaçlar sağolsun. Mecbur kalırsam alacağım tabi de
Estrofem ucuz zaten canım da Bnm sistemden pozitifi görüp vermedi eczacı bıraktm zaten kalbi duyunca ama oksapar çok pahalı 180e almıştık şimdi 4 kutu yazdı elimde var ücretsiz onlar yazıldığı için ama yazmıyor doktorlar canım yani o kesin tanıdik eczane varsa söyle yazdırınca duşer

Hepimizde aynı duygular emin ol
Bende cumartesi dra gideceğim zaman durdu geçmiyor günler.Ben kese gördüm de bebiş görmeye gideceğim inş ama hep huzursuzum kafamda çok kuruyorum.

Anladım canım dediğin gibi tanıdık eczaneyle bi görüşeyim ben bakayım teşekkür ederim

Uzman aile hekimleri de yazıyor canım benimki yazıyordu sen sadece aile hekimi ni değiştir e nabizdan..

Kese icinde bebek solda ise erkek sagda ise kiz diyorlar,senin ikiside farkli duruyor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…