- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Değiştirme hakkımız var mıydı aa bakayım canım ona ben biUzman aile hekimleri de yazıyor canım benimki yazıyordu sen sadece aile hekimi ni değiştir e nabizdan..
Hakkımız da hayırlı olsun canımAz önce kan sonucum belli oldu kızlar düşmüş değerim. Kimyasal gebelik. Bundan sonra dondurulmuşlarımla devam edeceğiz heralde yarın sabah doktorumla görüşeceğim.
Evet canım hatta oradaki hemşirelere sor uzman doktor hangisi ona göre kayıt ol..Değiştirme hakkımız var mıydı aa bakayım canım ona ben bi
Gecmiş olsun kuzum Allah sabırlar versinAz önce kan sonucum belli oldu kızlar düşmüş değerim. Kimyasal gebelik. Bundan sonra dondurulmuşlarımla devam edeceğiz heralde yarın sabah doktorumla görüşeceğim.
Amin canımHakkımız da hayırlı olsun canım
Tamam iyi oldu öğrendiğim 🖐Evet canım hatta oradaki hemşirelere sor uzman doktor hangisi ona göre kayıt ol..
Sağol kuzum Allah razı olsunGecmiş olsun kuzum Allah sabırlar versin
Canım yaAz önce kan sonucum belli oldu kızlar düşmüş değerim. Kimyasal gebelik. Bundan sonra dondurulmuşlarımla devam edeceğiz heralde yarın sabah doktorumla görüşeceğim.
AminCanım yabirdahakine sağlıklı bir bebeğin olsun inşAllah
Canım bu anlattığın bu denemende mi oldu önceki denemende mi ? İğneye gittiğinde bir kan versen ya keşke . Dur bakalım kasık ağrısı hamilelik belirtisi de olabiliyormuş . Zaten bence hamile olmak bir mucize. Yani pozitif Çıkması da tabiki mucize olacakEvet 5. Gün embriyosu benimde varla yok arası görüyor gibiydim ama Işık’ta yok kayboluyordu çizgi hatta dedim dur hayal değilse kurudukça koyulaşır az dediğim gibi koyulaştı ama tabi yine negatif .. bu sefer çok Ümitlenmiştim hala kasıklarım ağrıyor geçen denemede olmamıştı ağrım artık pozitif olması bi mucize benim için ..
Az önce kan sonucum belli oldu kızlar düşmüş değerim. Kimyasal gebelik. Bundan sonra dondurulmuşlarımla devam edeceğiz heralde yarın sabah doktorumla görüşeceğim.
Aynen öyle ne dertler var...Amin canım
Tamam iyi oldu öğrendiğim 🖐
Sağol kuzum Allah razı olsunönümüze bakacağız tekrar deneyeceğim Rabbim devasız dert vermesin .
GonulSenligim hakkında hayırlısı olsun. umarım herşey yolunda olur sonraki aşamalarda
Sağolun kızlar. İnşallahüzülme demek çok boş olacak . Bundan sonra inşallah herşey yolunda gider canım.
Çok şükür canım. .tebrik ederimHayırlı olsun arkadaşım darısı bizlere inşallah..Ultrason görüntülerini görünce duygulandım.Bende bi an önce bebişi ve kalp atışlarını duymak istiyorum Allahım sağlıkla sihatle hepimize inşallahh ❤❤
Ben Bi süre giremedim foruma, çok üzüldümAz önce kan sonucum belli oldu kızlar düşmüş değerim. Kimyasal gebelik. Bundan sonra dondurulmuşlarımla devam edeceğiz heralde yarın sabah doktorumla görüşeceğim.
Bilmiyorum ben bu zamana kadar hep vajinal ultrasona girdim drum prof ve sakıncası olmadığını söylüyor cinsel ilişkide serbest.Vajinal ultrason bebek için zararlı mıdır ?
İlk sonucu aldığımda çok üzüldüm kuzum. Hani gerçekten insan hissediyor gideceğini hissetmiştim sanırım günler içinde de hazırladım kendimi yavaş yavaş bilmiyorum. Şuan nötrüm. Belki de bi kıvılcım lazım boşalmam için doluyum. Ama üzülmek çözüm değil biliyorum. Şuan hayırlısı buymuş diyebiliyorum sadece. İnşallah 2. Denememde güzel haberlerim olur dediğin gibi teşekkür ederim canımBen Bi süre giremedim foruma, çok üzüldümama hiç üzülme arkası sağlıklı gebelik Allahım insallah senden güzel haberler alalım en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?