Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Aynen canım skma canını hemen belkide yeterlidir doktorun ne söyle eği önemli muhtemelen 2 gün sonra yine test ister

Aynen canım skma canını hemen belkide yeterlidir doktorun ne söyle eği önemli muhtemelen 2 gün sonra yine test ister
İki gün sonra Bn kndm de yaptrcam zaten de üzüldüm geçen sefer böyle değildi. 50 115 250 diye gitmişti düşük oldu. Şimdi 48 103 186

Kızlar doktor artışa çok iyi dedi güzel artiyomus yine yaptr dedi iki gün sonra kese için gün verelim dedi. Gene iki gün bekle dur şimdi geçmek bilmez.

Kızlar bende 10 şubat transfer oldum 2 embriyo 3.gün transferi kasığıma kramp girip duruyor sizce bu belirtimi
Bende 10 şubat transfer oldum iki embrıyo bende de kasıklarda kramp şeklinde hafif ağrılar var inşallah tutunma belirtisidir çok zor bir surecdeyıx ufacık bir şey bizi tedirgin etmeye yetıyo

İki katı dgl işte ama doktor gayet güzel dedi. Şimdi baktım %60 artış iyiymiş aslında ama huzursuz oldum çok
Bozma hic moralini doktor kötü bişey olsa söylerdi günlerdir forumları okuyorum bu şekilde olan olumlu sonuç alan çok fazla kişi var içini rahat tut bence gayet iyi artış akşam vermiş olsan belki oran daha Yine Ne olurdu saat bile fark ettirir

Evet sonradan yükselişe geçiyormuş çoğu kişinin ama şimdi korku bastı dusck diye

Merhabalar.bende tek embriyo uldu 3.gun transferim 1.kalite dedi doktor..3 Şubat'ta transfer oldu dayanamadım dün kan testi yaptırdım 87.3 çıktı yüksek bir değer mi sizce 8.gune gore
Çok iyi bence. Benim 8. Gun 23.73

Kızlar su gibi akıntım oldu. Pijamama bile geçti neye yorayım size oldu mu? 6. Gün embriyosuydu bugün 8. Gün
O akntı bendede oldu sabah su dökülmüş gibi benim 2.günüm ama ben bi yandanda kaşıntıyla uğraşıyorum akıntı ondan mı degilmi anlayamadim

Sen demedin mi az artıp doğuma giden var diye canını sıkma artmış Sen buna canını sıkıyorsan ben oturup ağlamaliyim 23.73 benim değerim. Doktor ne dedi?
Azla başlaması sıkıntı değil katlamasi önemli. Bir arkadaşın iki katına çıkmadı mesela hep ama korkuyorum dış gebelik olck diye. Doktor artık çok iyi dedi. Sen rahat etcksen iki gün sonra yenile dedi yoksa kese için gün verelim

Ee süper isté hiç takma kafana ne güzel işte doktor guzel konuşmuş. Yarın olsunda bende güzel haberler alayım

Ee süper isté hiç takma kafana ne güzel işte doktor guzel konuşmuş. Yarın olsunda bende güzel haberler alayım
Sen dha rahat duruyon içini bilmem de bnde anksiyete var o yüzden kötü senaryo çok bnde inşallah hepimizin güzel ilerler.

Sen dha rahat duruyon içini bilmem de bnde anksiyete var o yüzden kötü senaryo çok bnde inşallah hepimizin güzel ilerler.
Tedirginliğini çok iyi anlıyorum, bak takdiri ilahi biyerde oyüzden sakin ol, ama inşallah doktor da güzel konuşmuş iyi olacak kuzummm ama keseyi gormeye gidene kadar aklında aceba bu hareketi yapmasaydım daha mı iyi olurdu gibi bir vesveseye izin verme, yürüyüş harici hicbise yapma, dualarım seninle, sende bana dua et olur mu

Çok iyi bence. Benim 8. Gun 23.73
Önemli olan 2 gün sonra yapılan testin sonucundan katlanmasıymış. sanırım aynı gün transfer yapıldı ikimize de zaten erken daha test için.. Doktorum cumartesi ilk testi yap demişti ben dayanamadım :) Bugün yine kan verdim bekliyorum heyecanla güzel olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…