Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Doktorumla da konuştuk mutlaka koruyucu maske tak dışarı çıkarken çok hızlı yayılacak dediBirkaç tane eczaneye ve yakındaki medikale girdim ama maskede yok maalesef. İnternetten sipariş vermeye çalışıyorum şu an bakalım güvenilir bir adres bulursam

Bir kıvılcım olacak boşalman İcin, bende öyle olmuştu 2 gün sonra eşimin söylediği bir cümle cok dokunmuştu.ağlayıp rafa kaldırıp yeni tedavime başlamıştım, bizler cok cok daha güçlüyüz neler göğüslüyoruz. Allahın izniyle sana her seyi unutturacak güzel haber yakındır yalnız hissetme kendini hep beraberiz bu yolda

Lekelenmeler akşam yine başladı, damla şeklinde kahverengi ama can sıkıcı işte bu gidişle taburcu olamam ben burdan
Hay Allah ya ben bir damla kanamasız düşük yaptım, cok kanama olup bebeği tutunan da var bu işler cidden Allaha kalmış hiç belli olmuyor. Aşşahın izniyle bebeğin seninle kalsın insallah kuzum

Vajinal ultrason bebek için zararlı mıdır ?
değil canim kanamam olmasına rağmen 3 kere vajinal baktı doktorum..
Canım benim kahve akıntılar devam ediyor dinleniyorum inşAllah geçer
Lekelenmeler akşam yine başladı, damla şeklinde kahverengi ama can sıkıcı işte bu gidişle taburcu olamam ben burdan
kızlar geçmiş olsun dün yazamadım.. Endiselenmeyin kahverengi lekeler uzun sürüyor benimki 1 hafta sürdü sakın kalın kendinizi de bebislerinizide uzmeyin

Kahverengi lekelenmeler bende de devam ediyor.İlk başta kırmızıyı görünce korktum dr normal dedi sıkıntı yok dedi şuan ara ara kahverengi lekelenme yaşıyorum hala..hepimizde aynı şeyler varsa sıkıntı yok çok şükür

Evet ben de ağlayınca yoluma daha temiz daha güçlü devam edenlerdenim, deşarj oluyorum. Rabbim gücümüze güç katsın kalkarız Allahın izniyle altından. Zaten bu grupta olmak benim şansım. İnsan gerçkten yalnız olmadığını anlıyor. Daha da cesaretli oluyor. Sizlerin sağlıkla büyüyen bebişlerinizi görmek bana umut olacak her daim

Hersey çok güzel olacak..hayırlısı olacaktır eminimbundan sonrası için senin için dua edicem canim

Canım benim çok sağol evet uzun sürüyor ikinci haftama girdim iki tane birden daha uzun sürecek gibi bşey olmasında gelsin varsın seninde kanama alanı mı vardı canım

Bende de aynı canım sende de kanama alanı varmı

Inşallah öyle olur canım çok endiseleniorum

3 ay ara verdim ikinci de o da kimyasal oldu canım o yüzden bu kez ara vermeyi istemiyorum bakalım ne diyecek doktor

Bugün sırtüstü uzandığımda sağ kalçama ağrı girdi hep kalktığımda birkaç dakika zor yürüyorum sonra düzeliyor 1-2 oldu önemsemedim ama demin yine aynı şeyi yaşadım.Neden acaba bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…