Canım benim kahve akıntılar devam ediyorTedavi gören kanaması olan arkadaşlar vardı, son durumlar nasıl acaba? Her sey yolundadır umarım hepiniz iyisinizdir
Lekelenmeler akşam yine başladı, damla şeklinde kahverengi ama can sıkıcı işteTedavi gören kanaması olan arkadaşlar vardı, son durumlar nasıl acaba? Her sey yolundadır umarım hepiniz iyisinizdir
Eczaneden yuksek alkollu el dezenfektani alin. Surekli yaninizda olsun. Mumkun oldugunca hastanede hicbir seye dokunmayin. Kapi kolu asansor dugmesi vs. Burundan nefes alin ve insanlarla aranizda en az bir metre mesafe olsun. Elimizden geldigince korunacagiz artik.
Bir kıvılcım olacak boşalman İcin, bende öyle olmuştu 2 gün sonra eşimin söylediği bir cümle cok dokunmuştu.ağlayıp rafa kaldırıp yeni tedavime başlamıştım, bizler cok cok daha güçlüyüz neler göğüslüyoruz. Allahın izniyle sana her seyi unutturacak güzel haber yakındırİlk sonucu aldığımda çok üzüldüm kuzum. Hani gerçekten insan hissediyor gideceğini hissetmiştim sanırım günler içinde de hazırladım kendimi yavaş yavaş bilmiyorum. Şuan nötrüm. Belki de bi kıvılcım lazım boşalmam için doluyum. Ama üzülmek çözüm değil biliyorum. Şuan hayırlısı buymuş diyebiliyorum sadece. İnşallah 2. Denememde güzel haberlerim olur dediğin gibi teşekkür ederim canım
Hay Allah yaLekelenmeler akşam yine başladı, damla şeklinde kahverengi ama can sıkıcı iştebu gidişle taburcu olamam ben burdan
İnşallah dualarım sizinleCanım benim kahve akıntılar devam ediyordinleniyorum inşAllah geçer ❤
değil canim kanamam olmasına rağmen 3 kere vajinal baktı doktorum..Vajinal ultrason bebek için zararlı mıdır ?
Canım benim kahve akıntılar devam ediyordinleniyorum inşAllah geçer ❤
kızlar geçmiş olsun dün yazamadım.. Endiselenmeyin kahverengi lekeler uzun sürüyor benimki 1 hafta sürdü sakın kalın kendinizi de bebislerinizide uzmeyinLekelenmeler akşam yine başladı, damla şeklinde kahverengi ama can sıkıcı iştebu gidişle taburcu olamam ben burdan
Kahverengi lekelenmeler bende de devam ediyor.İlk başta kırmızıyı görünce korktum dr normal dedi sıkıntı yok dedi şuan ara ara kahverengi lekelenme yaşıyorum hala..hepimizde aynı şeyler varsa sıkıntı yok çok şükürLekelenmeler akşam yine başladı, damla şeklinde kahverengi ama can sıkıcı iştebu gidişle taburcu olamam ben burdan
Evet ben de ağlayınca yoluma daha temiz daha güçlü devam edenlerdenim, deşarj oluyorum. Rabbim gücümüze güç katsın kalkarız Allahın izniyle altından. Zaten bu grupta olmak benim şansım. İnsan gerçkten yalnız olmadığını anlıyor. Daha da cesaretli oluyor. Sizlerin sağlıkla büyüyen bebişlerinizi görmek bana umut olacak her daimBir kıvılcım olacak boşalman İcin, bende öyle olmuştu 2 gün sonra eşimin söylediği bir cümle cok dokunmuştu.ağlayıp rafa kaldırıp yeni tedavime başlamıştım, bizler cok cok daha güçlüyüz neler göğüslüyoruz. Allahın izniyle sana her seyi unutturacak güzel haber yakındıryalnız hissetme kendini hep beraberiz bu yolda
Hersey çok güzel olacak..hayırlısı olacaktır eminimİlk sonucu aldığımda çok üzüldüm kuzum. Hani gerçekten insan hissediyor gideceğini hissetmiştim sanırım günler içinde de hazırladım kendimi yavaş yavaş bilmiyorum. Şuan nötrüm. Belki de bi kıvılcım lazım boşalmam için doluyum. Ama üzülmek çözüm değil biliyorum. Şuan hayırlısı buymuş diyebiliyorum sadece. İnşallah 2. Denememde güzel haberlerim olur dediğin gibi teşekkür ederim canım
Canım benim çok sağoldeğil canim kanamam olmasına rağmen 3 kere vajinal baktı doktorum..
kızlar geçmiş olsun dün yazamadım.. Endiselenmeyin kahverengi lekeler uzun sürüyor benimki 1 hafta sürdü sakın kalın kendinizi de bebislerinizide uzmeyin
Bende de aynı canım sende de kanama alanı varmıKahverengi lekelenmeler bende de devam ediyor.İlk başta kırmızıyı görünce korktum dr normal dedi sıkıntı yok dedi şuan ara ara kahverengi lekelenme yaşıyorum hala..hepimizde aynı şeyler varsa sıkıntı yok çok şükür
Allah razı olsun canım çok mutlu olurumHersey çok güzel olacak..hayırlısı olacaktır eminimbundan sonrası için senin için dua edicem canim
Bu sefer yok ama bi önceki de vardı oğlum sapasağlam doğdu çok şükürCanım benim çok sağolevet uzun sürüyor ikinci haftama girdim iki tane birden daha uzun sürecek gibi bşey olmasında gelsin varsın seninde kanama alanı mı vardı canım
Inşallah öyle olur canım çok endiseleniorumdeğil canim kanamam olmasına rağmen 3 kere vajinal baktı doktorum..
kızlar geçmiş olsun dün yazamadım.. Endiselenmeyin kahverengi lekeler uzun sürüyor benimki 1 hafta sürdü sakın kalın kendinizi de bebislerinizide uzmeyin
Ayyy vallamıBu sefer yok ama bi önceki de vardı oğlum sapasağlam doğdu çok şükür
Canım geliyor mu lekelenme serum mu vuruluyorlar hastanede neler uyguluyorlarInşallah öyle olur canım çok endiseleniorum
3 ay ara verdim ikinci de o da kimyasal oldu canım o yüzden bu kez ara vermeyi istemiyorum bakalım ne diyecek doktorBirçoğunuzun ikinci üçüncü denemesi olduğu için soruyorum. Olumsuz sonuçtan sonra diğer denemenizi ya da olumlu sonuçlanan denemenizi hemen arkasından geşen adetle mi yaptınız ara mı verildi. Doktorla görüşmeden evvel ön bilgim olsun istiyorum bu konuda açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?