Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ben kimyasalın da negatiften iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden bir sonrakinde olacak eminim.gördüğüm kadarıyla sen çok güçlüsün daima pozitif bakıp dengede kalabilen nadir kişilerdensin eminim altından kalkarsın ve en yakın zamanda güzel haberi alacaksın

kızlar selam,

son 1 haftadır goğüslerim buyuyüp acıdığıdan mıdır anlamadm 2 koltuk altındada belirli bi noktada ağrı oluyor.. acaba göğüsler hassaslastığı için mi bu ağrı oldu anlamadım. aranızda böyle ağrı çeken var mı acaba? kontrole gittiğimde sormayı unuttum cumartesi tekrar sorucam birde crinole jel siyah tortu şeklinde geliyor. sizde de böyle bi durum var mı?

Benim de goguslerim ayni. Koltuk alti kisimlarda yumrular var gibi ve asiri agri yapiyor. Doktorum cok normal dedi

Kizlar gece agiz kurulugu mide yanmasi yasayan var mi? Uyutmuyor resmen. Sabah kalkinca hicbir sey yok ama
Ben progestanı ağızdan almaya başladığımdan beri ağız kuruluğu oldu. Mide yanmam normalde de var benim ama hamilelikten beri yok şükür çünkü çok az yiyorum

Evet bu denemede oldu ya kan verince bide sürpriz oluyor mu bana Hayırlısı Allah’tan aslında iyi de oldu ben herşeye kendimi hazırlamış oldum . Bu ara dün çok fazla kasık ve bel ağrım oldu hatta durmasa acile gidicektim uzanınca geçti bu neyin nesi anlamadım ilaçlardan mı acaba ama sol tarafımda olan oluyor sağda hiç bişey yol sol bel ve sol kasık ..

Gelio arkadaşım nokta nokta kahve lekelenme devam edio, sadece takip edilio ilaçlarımı kullanıyorum sürekli yatıyorum ekstra bi ilaç serum falan yok, sen nasılsın?
Aynı kuzum benimde kahve leke geliyor ilaçları içiom bende yatıom İnşAllah iyiye gidiyordur alanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…