- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
Ben kimyasalın da negatiften iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden bir sonrakinde olacak eminim.gördüğüm kadarıyla sen çok güçlüsün daima pozitif bakıp dengede kalabilen nadir kişilerdensin eminim altından kalkarsın ve en yakın zamanda güzel haberi alacaksınİlk sonucu aldığımda çok üzüldüm kuzum. Hani gerçekten insan hissediyor gideceğini hissetmiştim sanırım günler içinde de hazırladım kendimi yavaş yavaş bilmiyorum. Şuan nötrüm. Belki de bi kıvılcım lazım boşalmam için doluyum. Ama üzülmek çözüm değil biliyorum. Şuan hayırlısı buymuş diyebiliyorum sadece. İnşallah 2. Denememde güzel haberlerim olur dediğin gibi teşekkür ederim canım
Gelio arkadaşım nokta nokta kahve lekelenme devam edio, sadece takip edilio ilaçlarımı kullanıyorum sürekli yatıyorum ekstra bi ilaç serum falan yok, sen nasılsın?Canım geliyor mu lekelenme serum mu vuruluyorlar hastanede neler uyguluyorlar
Günaydın kızlr birazdn keseyi görmk için gidicm tabii inşallahh görürüz
Zararli degil deniyor. Ama tup bebek doktorun bakacaksa guvenli bence. Benim gittigim kadin dogumcu vajinal bakmak istemedi. Kanama olabilir korkutur seni, risk almaya gerek yok bekleyelim dedi. Cuma gunu karindan bakacak. Bence baktirmamak en iyisi.Vajinal ultrason bebek için zararlı mıdır ?
Benim de goguslerim ayni. Koltuk alti kisimlarda yumrular var gibi ve asiri agri yapiyor. Doktorum cok normal dedikızlar selam,
son 1 haftadır goğüslerim buyuyüp acıdığıdan mıdır anlamadm 2 koltuk altındada belirli bi noktada ağrı oluyor.. acaba göğüsler hassaslastığı için mi bu ağrı oldu anlamadım. aranızda böyle ağrı çeken var mı acaba? kontrole gittiğimde sormayı unuttum cumartesi tekrar sorucambirde crinole jel siyah tortu şeklinde geliyor. sizde de böyle bi durum var mı?
Ben progestanı ağızdan almaya başladığımdan beri ağız kuruluğu oldu. Mide yanmam normalde de var benim ama hamilelikten beri yok şükür çünkü çok az yiyorumKizlar gece agiz kurulugu mide yanmasi yasayan var mi? Uyutmuyor resmen. Sabah kalkinca hicbir sey yok ama
İnşallahhhhhhayırla sağlıkla gör inşallah keseyi
Benim de goguslerim ayni. Koltuk alti kisimlarda yumrular var gibi ve asiri agri yapiyor. Doktorum cok normal dedi
Hadi gözün aydın canımKızlar ben gördüm minnoşu
Gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar ben gördüm minnoşu
Evet bu denemede oldu ya kan verince bide sürpriz oluyor mu banaCanım bu anlattığın bu denemende mi oldu önceki denemende mi ? İğneye gittiğinde bir kan versen ya keşke . Dur bakalım kasık ağrısı hamilelik belirtisi de olabiliyormuş . Zaten bence hamile olmak bir mucize. Yani pozitif Çıkması da tabiki mucize olacaken kötü cuma günü belli olacak sonucun. Dediğim gibi idrar testine asla güvenmiyorum artık. En garanti kan. Bu arada umarım olmaz ama negatif olursa sana kendi doktorum bahçeci Cem çelik’i öneriyorum .
Progestanı neden ağızdan almaya başladın ne farkı oluyormuşBen progestanı ağızdan almaya başladığımdan beri ağız kuruluğu oldu. Mide yanmam normalde de var benim ama hamilelikten beri yok şükür çünkü çok az yiyorum
Aynı kuzum benimde kahve leke geliyorGelio arkadaşım nokta nokta kahve lekelenme devam edio, sadece takip edilio ilaçlarımı kullanıyorum sürekli yatıyorum ekstra bi ilaç serum falan yok, sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?