ben ilk denemede düşük yaptım sonra adet olur olmaz 2. tedavimi oldum, onda da kimyasal olduktan sonra sadece 1 adet dönemi ara verdim. tekrar deneme yaptım bu 3.denemem. yani ara vermek senin psikolojk ve fiziksel olarak hazır hissetmenle alakalı. tabii eğer işlem vs olmadıysa. ilk düşüğümde kürtaj vs olsaydı doktorum muhtemelen 6 a ara verelim diyebilirdi. ama öyle bir durum yoksa beklemek de cok anlamlı değil benim fikrimceBirçoğunuzun ikinci üçüncü denemesi olduğu için soruyorum. Olumsuz sonuçtan sonra diğer denemenizi ya da olumlu sonuçlanan denemenizi hemen arkasından geşen adetle mi yaptınız ara mı verildi. Doktorla görüşmeden evvel ön bilgim olsun istiyorum bu konuda açıkçası.
Hadi gozun aydinKızlar ben gördüm minnoşu
oksaparı aile hekimi yazdı canım bana 10 kutuCanım sisteme hamilelik düşer düşmez estrofem zaten karşılamıyor devlet ve oksapar da tehlikeli olduğu için yazılmıyor bnde kaldım öyle bir kere kaç yere gittim raporun varsa yazarım dediler mecbur para verdim aldım ben
ben de aynı fikirdeyim, işlemi yapan merkezin de başarılı olduğu anlamına geliyor aslında bu. sadece bizim vücudumuz kabul etmiyor ya da embriyo sağlıksız diye atılıyorBen kimyasalın da negatiften iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden bir sonrakinde olacak eminim.gördüğüm kadarıyla sen çok güçlüsün daima pozitif bakıp dengede kalabilen nadir kişilerdensin eminim altından kalkarsın ve en yakın zamanda güzel haberi alacaksın
kuzum bende de aynı,başucumda sürahi var saat başı kalkıp su içiyorum az da olsaKizlar gece agiz kurulugu mide yanmasi yasayan var mi? Uyutmuyor resmen. Sabah kalkinca hicbir sey yok ama
ya benim bi tek göğüslerimde belirti yok,hiç şişmedi gibi. uyku, halsizlik, sık idrara çıkma durumları var şua. ara sıra mide bulantısı da mevcut
progestorana yoruyorum ben. hem jel hem iğne hormon basıyoruz vücudaya benim bi tek göğüslerimde belirti yok,hiç şişmedi gibi. uyku, halsizlik, sık idrara çıkma durumları var şua. ara sıra mide bulantısı da mevcut
Ben de pek ara vermek istemiyorum galiba zaman kaybı gibi ama doktorumla henüz görüşemedim o ne diyecek bakalım3 ay ara verdim ikinci de o da kimyasal oldu canım o yüzden bu kez ara vermeyi istemiyorum bakalım ne diyecek doktor
İnşallah canım benim teşekkür ederim
Evet en azından kısa da olsa hamile kalma heyecanı yaşadım sebeplerini öğrenebilirsem daha rahat olabilirim aslında. Evet güçlü durmaya çalışıyorum ben düşesem eşim de düşer bunu biliyorum. Rabbim dayanma gücü versin. Yolumuza devam edelimBen kimyasalın da negatiften iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden bir sonrakinde olacak eminim.gördüğüm kadarıyla sen çok güçlüsün daima pozitif bakıp dengede kalabilen nadir kişilerdensin eminim altından kalkarsın ve en yakın zamanda güzel haberi alacaksın
Benim fikrim de bu şekilde açıkçası bakalım benim bu düşğbcem doktorun düşüncesiyle uyuşacak mıben ilk denemede düşük yaptım sonra adet olur olmaz 2. tedavimi oldum, onda da kimyasal olduktan sonra sadece 1 adet dönemi ara verdim. tekrar deneme yaptım bu 3.denemem. yani ara vermek senin psikolojk ve fiziksel olarak hazır hissetmenle alakalı. tabii eğer işlem vs olmadıysa. ilk düşüğümde kürtaj vs olsaydı doktorum muhtemelen 6 a ara verelim diyebilirdi. ama öyle bir durum yoksa beklemek de cok anlamlı değil benim fikrimce
Kafamı kurcalayan şey şu oldu aslında sağlıklı yumurta ile sağlıklı spermi dölleyip bize de 1. Kalite deyip koyulan embriyo nasıl sağlıksız olduğu için vücuttan atılıyor. İçeri de mi bozuluyor acaba ?ben de aynı fikirdeyim, işlemi yapan merkezin de başarılı olduğu anlamına geliyor aslında bu. sadece bizim vücudumuz kabul etmiyor ya da embriyo sağlıksız diye atılıyor
progestan ve jel ben de kullanıyorum ama farklı oluyo demek herkeste.progestorana yoruyorum ben. hem jel hem iğne hormon basıyoruz vücuda
onlar embriyoyu sadece şekilsel olarak gözlemleyebiliyor, genetik yapı vs bilinemiyor eğer pgt yaptırmadıysanız. ya da 5.güne cok sağlıklı gelen embriyo içerdeki gelişimde de sıkıntılar yaşayabiliyor. o kısmı maalesef kontrol edemezler. dolayısıyla ne kadar sağlıklı derseler desinler hiç bir zaman %100 garanti veremiyorlar.Kafamı kurcalayan şey şu oldu aslında sağlıklı yumurta ile sağlıklı spermi dölleyip bize de 1. Kalite deyip koyulan embriyo nasıl sağlıksız olduğu için vücuttan atılıyor. İçeri de mi bozuluyor acaba ?
Dışarıdan bakılınca iyi gözüken embriyoların genetiği 25-30 yaş arasında %60-70 civarı iyiymiş sadece canım.yaş arttıkça da bu oran düşüyor tabiKafamı kurcalayan şey şu oldu aslında sağlıklı yumurta ile sağlıklı spermi dölleyip bize de 1. Kalite deyip koyulan embriyo nasıl sağlıksız olduğu için vücuttan atılıyor. İçeri de mi bozuluyor acaba ?
Anladım canım şimdi işlem yapılmadı hiç ilk deneme olduğu için. Bundan sonraki süreçte yönlendirir belkionlar embriyoyu sadece şekilsel olarak gözlemleyebiliyor, genetik yapı vs bilinemiyor eğer pgt yaptırmadıysanız. ya da 5.güne cok sağlıklı gelen embriyo içerdeki gelişimde de sıkıntılar yaşayabiliyor. o kısmı maalesef kontrol edemezler. dolayısıyla ne kadar sağlıklı derseler desinler hiç bir zaman %100 garanti veremiyorlar.
yönlendirir doktorun en iyi şekilde kuzum, biz kadınlar bilmeden kimyasal gebelikler de yaşıyormuşuz aslında çok doğal bir olay. adetimiz 1 gün gecikiyor mesela hop adet oluyoruz böyle cok insan habersiz kimsayal gebelik yaşarmış. ama biz tedaviyle olduğu için cok erken zamanlarda kanda ya da idrarda tespit ediyoruz sonra da üzülüyoruz. Allahın izniyle bu sefer olacakAnladım canım şimdi işlem yapılmadı hiç ilk deneme olduğu için. Bundan sonraki süreçte yönlendirir belki
Vajinal alıyordum tahriş oldu alerjiden artık gerek yok zaten ağızdan al dedi ama vajinal alınmasının sebebi zaten ağızdan çok baş dönmesi ağızda kuruluk ve mide bulantısı yapmasi bir fark yok onun dışında.Progestanı neden ağızdan almaya başladın ne farkı oluyormuş
Benim ki yalvardım yazamam dedi riskli ilaçlar bunlar dedi hep para verdim onun yüzünden şimdi kendi doktorum yazıyor fazla fazla iyi oluyo öyle deoksaparı aile hekimi yazdı canım bana 10 kutu
Evet doğru grbeliklerib %70 sinde kimyasal durumu oluyormuş gerçekten. Bizker farkedemiyoruz dediğin gibi. İnşallah canım Akçllah izniyleyönlendirir doktorun en iyi şekilde kuzum, biz kadınlar bilmeden kimyasal gebelikler de yaşıyormuşuz aslında çok doğal bir olay. adetimiz 1 gün gecikiyor mesela hop adet oluyoruz böyle cok insan habersiz kimsayal gebelik yaşarmış. ama biz tedaviyle olduğu için cok erken zamanlarda kanda ya da idrarda tespit ediyoruz sonra da üzülüyoruz. Allahın izniyle bu sefer olacak
Benim de hep gece midem yanıyor. Bol su içmeye çalışıyorum. Sabah dediğin gibi hiç birşey yok.Kizlar gece agiz kurulugu mide yanmasi yasayan var mi? Uyutmuyor resmen. Sabah kalkinca hicbir sey yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?