Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

ben ilk denemede düşük yaptım sonra adet olur olmaz 2. tedavimi oldum, onda da kimyasal olduktan sonra sadece 1 adet dönemi ara verdim. tekrar deneme yaptım bu 3.denemem. yani ara vermek senin psikolojk ve fiziksel olarak hazır hissetmenle alakalı. tabii eğer işlem vs olmadıysa. ilk düşüğümde kürtaj vs olsaydı doktorum muhtemelen 6 a ara verelim diyebilirdi. ama öyle bir durum yoksa beklemek de cok anlamlı değil benim fikrimce

ben de aynı fikirdeyim, işlemi yapan merkezin de başarılı olduğu anlamına geliyor aslında bu. sadece bizim vücudumuz kabul etmiyor ya da embriyo sağlıksız diye atılıyor

3 ay ara verdim ikinci de o da kimyasal oldu canım o yüzden bu kez ara vermeyi istemiyorum bakalım ne diyecek doktor
Ben de pek ara vermek istemiyorum galiba zaman kaybı gibi ama doktorumla henüz görüşemedim o ne diyecek bakalım
Girememiştim hepsini okudum GonulSenligim canım denemekten vazgeçme Rabbim nasip edecek inşallah
İnşallah canım benim teşekkür ederim
Evet en azından kısa da olsa hamile kalma heyecanı yaşadım sebeplerini öğrenebilirsem daha rahat olabilirim aslında. Evet güçlü durmaya çalışıyorum ben düşesem eşim de düşer bunu biliyorum. Rabbim dayanma gücü versin. Yolumuza devam edelim teşekkür ediyorum inşallah
Benim fikrim de bu şekilde açıkçası bakalım benim bu düşğbcem doktorun düşüncesiyle uyuşacak mı

ben dün doktorumla görüştüm. bağışıklığı arttırıcı birşeyler içebilirmiyim dedim. malum şu an hastalık zamanı. bana vinalac ya da regenesis kullanabileceğimi söyledi.takviye ürünlermiş gebelikte kullanılabilen. bugün alıp başlayacağım

ben de aynı fikirdeyim, işlemi yapan merkezin de başarılı olduğu anlamına geliyor aslında bu. sadece bizim vücudumuz kabul etmiyor ya da embriyo sağlıksız diye atılıyor
Kafamı kurcalayan şey şu oldu aslında sağlıklı yumurta ile sağlıklı spermi dölleyip bize de 1. Kalite deyip koyulan embriyo nasıl sağlıksız olduğu için vücuttan atılıyor. İçeri de mi bozuluyor acaba ?

onlar embriyoyu sadece şekilsel olarak gözlemleyebiliyor, genetik yapı vs bilinemiyor eğer pgt yaptırmadıysanız. ya da 5.güne cok sağlıklı gelen embriyo içerdeki gelişimde de sıkıntılar yaşayabiliyor. o kısmı maalesef kontrol edemezler. dolayısıyla ne kadar sağlıklı derseler desinler hiç bir zaman %100 garanti veremiyorlar.

Dışarıdan bakılınca iyi gözüken embriyoların genetiği 25-30 yaş arasında %60-70 civarı iyiymiş sadece canım.yaş arttıkça da bu oran düşüyor tabi

Anladım canım şimdi işlem yapılmadı hiç ilk deneme olduğu için. Bundan sonraki süreçte yönlendirir belki

Anladım canım şimdi işlem yapılmadı hiç ilk deneme olduğu için. Bundan sonraki süreçte yönlendirir belki
yönlendirir doktorun en iyi şekilde kuzum, biz kadınlar bilmeden kimyasal gebelikler de yaşıyormuşuz aslında çok doğal bir olay. adetimiz 1 gün gecikiyor mesela hop adet oluyoruz böyle cok insan habersiz kimsayal gebelik yaşarmış. ama biz tedaviyle olduğu için cok erken zamanlarda kanda ya da idrarda tespit ediyoruz sonra da üzülüyoruz. Allahın izniyle bu sefer olacak

Progestanı neden ağızdan almaya başladın ne farkı oluyormuş
Vajinal alıyordum tahriş oldu alerjiden artık gerek yok zaten ağızdan al dedi ama vajinal alınmasının sebebi zaten ağızdan çok baş dönmesi ağızda kuruluk ve mide bulantısı yapmasi bir fark yok onun dışında.

Evet doğru grbeliklerib %70 sinde kimyasal durumu oluyormuş gerçekten. Bizker farkedemiyoruz dediğin gibi. İnşallah canım Akçllah izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…