Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Rahimde ve embriyo da bir sorun yoksa gerisi kısmet canım.. Ben ilk denemede doktoruma bir sorun varmı tutarlı diye sormuştum oda biz herseyi yaptık hiç bir sorun yok gerisi Allah a kalmış dedi bana..

Kızlar selamlar..6+0dayım. .fena halde bel be ayak bileği ağrım var..ara ara kasık ağrım var. .sanırım bu normal sizede oluyor mu?

benimde canım solda var sadece sağda bi r şey yok

al benden de o kadar canım koltk altım ve gögüslerim cok fena ,jelden oluyor canm o tortular korkma bende de oluyor

ne alaka ya yazmak zorunda şikayet etsek yeri var yani onluk bir sey yokki sonucta devlet ödüyor bu ilaçları ve yazmak zorunda
Uzman doktor olmasi gerekiyor kendi branşı olmayınca haklı aslında riskli ilaçlar çünkü. Allah korusun Bi yerimiz kesilse kanama durmayabilir yani herkeste olmasa bile risk almak istemiyor pratisyen doktorlar.

Rahimde ve embriyo da bir sorun yoksa gerisi kısmet canım.. Ben ilk denemede doktoruma bir sorun varmı tutarlı diye sormuştum oda biz herseyi yaptık hiç bir sorun yok gerisi Allah a kalmış dedi bana..
Anladım canım insanın aklına şüphe düşüyor tabi bianda . Ama doğru nasip bu işler. Doktorumla görüştüm az evvel. 2. Adetinde yapalım ikinci işlemi dedi. Bir ay ara vermiş olacağım ben de.

Anladım canım insanın aklına şüphe düşüyor tabi bianda . Ama doğru nasip bu işler. Doktorumla görüştüm az evvel. 2. Adetinde yapalım ikinci işlemi dedi. Bir ay ara vermiş olacağım ben de.
Hakkinda hayirlisi olsun canım inşallah bu sefer pozitif olacak...

Ben ikinci denemede yanımda bir arkadaş vardı onunda ilk denemesiydi doktor ona seninki tutmayabilir rahimde sıkıntı var demiş banada tam tersi herşey çok iyi büyük ihtimalle tutar demişti o arkadaşın telefon numarasını aldım birbirimizle paylaşalım diye inanirimisin onunki tuttu benimki tutmadı. Bu işlerin kısmet olduğunun en büyük kanıtı bu şahit olduğum hikaye oldu

Uzman doktor olmasi gerekiyor kendi branşı olmayınca haklı aslında riskli ilaçlar çünkü. Allah korusun Bi yerimiz kesilse kanama durmayabilir yani herkeste olmasa bile risk almak istemiyor pratisyen doktorlar.
canm kan sulandırıcı neticede yazsana sorun olmaz aile hekiminin,o biraz tırsmış sanırım,biizm doktor yazar reçete noyu atar bana whatsaptan sağolsun:)

canm kan sulandırıcı neticede yazsana sorun olmaz aile hekiminin,o biraz tırsmış sanırım,biizm doktor yazar reçete noyu atar bana whatsaptan sağolsun:)
Canim uzmanlığı olmayan doktor yazamıyor onların elinde olan birsey degil yazsalar bile vermiyorlar.. Ben yazdırdım doktorun uzmanlığı olmadığı için eczane vermedi uzmanlığı yok devlet karşılamaz dedi bana.. Onun için aile hekimimi değiştirdim şimdi yazıyor alabiliyorum..

Ilk denemem negatif oldu malesef bu gün test günümdü 4.gün embriyosuydu neden tutmadi bilmiyorum transferimde cok güzel geçti
Yıkık durumdayım
Kısmet değilmiş canım bunları düşünüp üzme kendini çok geçmiş olsun Allah sabır versin.. İnsallah bi dahaki tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…