Rahimde ve embriyo da bir sorun yoksa gerisi kısmet canım.. Ben ilk denemede doktoruma bir sorun varmı tutarlı diye sormuştum oda biz herseyi yaptık hiç bir sorun yok gerisi Allah a kalmış dedi bana..Kafamı kurcalayan şey şu oldu aslında sağlıklı yumurta ile sağlıklı spermi dölleyip bize de 1. Kalite deyip koyulan embriyo nasıl sağlıksız olduğu için vücuttan atılıyor. İçeri de mi bozuluyor acaba ?
ne alaka ya yazmak zorunda şikayet etsek yeri var yani onluk bir sey yokki sonucta devlet ödüyor bu ilaçları ve yazmak zorundaBenim ki yalvardım yazamam dedi riskli ilaçlar bunlar dedi hep para verdim onun yüzünden şimdi kendi doktorum yazıyor fazla fazla iyi oluyo öyle de
Evet bende de oluyor sabah evi topladım kahvaltı hazırladım hemen ağrılar başladı.. Başlar başlamaz uzanıyorum geçiyor..Kızlar selamlar..6+0dayım. .fena halde bel be ayak bileği ağrım var..ara ara kasık ağrım var. .sanırım bu normalsizede oluyor mu?
al benden de o kadar zaten büüyklerdi şimdi dana gibi oldum:)
benimde canım solda var sadece sağda bi r şey yokEvet bu denemede oldu ya kan verince bide sürpriz oluyor mu bana ☺ Hayırlısı Allah’tan aslında iyi de oldu ben herşeye kendimi hazırlamış oldum . Bu ara dün çok fazla kasık ve bel ağrım oldu hatta durmasa acile gidicektim uzanınca geçti bu neyin nesi anlamadım ilaçlardan mı acaba ama sol tarafımda olan oluyor sağda hiç bişey yol sol bel ve sol kasık ..
al benden de o kadar canım koltk altım ve gögüslerim cok fena ,jelden oluyor canm o tortular korkma bende de oluyorkızlar selam,
son 1 haftadır goğüslerim buyuyüp acıdığıdan mıdır anlamadm 2 koltuk altındada belirli bi noktada ağrı oluyor.. acaba göğüsler hassaslastığı için mi bu ağrı oldu anlamadım. aranızda böyle ağrı çeken var mı acaba? kontrole gittiğimde sormayı unuttum cumartesi tekrar sorucambirde crinole jel siyah tortu şeklinde geliyor. sizde de böyle bi durum var mı?
Uzman doktor olmasi gerekiyor kendi branşı olmayınca haklı aslında riskli ilaçlar çünkü. Allah korusun Bi yerimiz kesilse kanama durmayabilir yani herkeste olmasa bile risk almak istemiyor pratisyen doktorlar.ne alaka ya yazmak zorunda şikayet etsek yeri var yani onluk bir sey yokki sonucta devlet ödüyor bu ilaçları ve yazmak zorunda
Anladım canım insanın aklına şüphe düşüyor tabi bianda . Ama doğru nasip bu işler. Doktorumla görüştüm az evvel. 2. Adetinde yapalım ikinci işlemi dedi. Bir ay ara vermiş olacağım ben de.Rahimde ve embriyo da bir sorun yoksa gerisi kısmet canım.. Ben ilk denemede doktoruma bir sorun varmı tutarlı diye sormuştum oda biz herseyi yaptık hiç bir sorun yok gerisi Allah a kalmış dedi bana..
al benden de o kadar canım koltk altım ve gögüslerim cok fena ,jelden oluyor canm o tortular korkma bende de oluyor
Hakkinda hayirlisi olsun canım inşallah bu sefer pozitif olacak...Anladım canım insanın aklına şüphe düşüyor tabi bianda . Ama doğru nasip bu işler. Doktorumla görüştüm az evvel. 2. Adetinde yapalım ikinci işlemi dedi. Bir ay ara vermiş olacağım ben de.
yok canm agrı olsun daha iyi:)demekki endişelenmeye gerek yok:) bu ağrılarada şükür:)
canm kan sulandırıcı neticede yazsana sorun olmaz aile hekiminin,o biraz tırsmış sanırım,biizm doktor yazar reçete noyu atar bana whatsaptan sağolsun:)Uzman doktor olmasi gerekiyor kendi branşı olmayınca haklı aslında riskli ilaçlar çünkü. Allah korusun Bi yerimiz kesilse kanama durmayabilir yani herkeste olmasa bile risk almak istemiyor pratisyen doktorlar.
Canim uzmanlığı olmayan doktor yazamıyor onların elinde olan birsey degil yazsalar bile vermiyorlar.. Ben yazdırdım doktorun uzmanlığı olmadığı için eczane vermedi uzmanlığı yok devlet karşılamaz dedi bana.. Onun için aile hekimimi değiştirdim şimdi yazıyor alabiliyorum..canm kan sulandırıcı neticede yazsana sorun olmaz aile hekiminin,o biraz tırsmış sanırım,biizm doktor yazar reçete noyu atar bana whatsaptan sağolsun:)
Kısmet değilmiş canım bunları düşünüp üzme kendiniIlk denemem negatif oldu malesef bu gün test günümdü 4.gün embriyosuydu neden tutmadi bilmiyorumtransferimde cok güzel geçti
Yıkık durumdayım
Canm kacinci günunuzdesinizT tahinpekmezz seninle aynıydı herşeyimz bence sende kese göreblrsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?