Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kısmet değilmiş canım bunları düşünüp üzme kendini çok geçmiş olsun Allah sabır versin.. İnsallah bi dahaki tutacak
Cok sağol canım elimde değil kendimi suçluyorum onu ultrasonda koyduklarini gördükten sonra hep umut vardı icimde neden tutunmadi nasip değilmiş dondurulmuş embriyom var 1 tane 5.gün insallah o tutar hersey nasip bu hayatta allah kimseyi böyle sınamasın

Ne güzel işte bir embriyo daha var insallah o tutunacak sana

Aret kamarı ben çok duydum araştıracağım Bahçeci ve İstanbul tüp bebek merkezleri iyi anladığım kadarıyla sonucumu alayım kolları sıvayıp iyi bi yer bulup öyle gideceğim teşekkürler

Arkdaşlar öncelikle meraba bu tüp bebek de 5. Gün embriyosu ne demek biri bana anlatabilir mi rica etsem

Seni çok iyi anlıyorum , doğal olarak üzülüyoruz çünkü her tedavi başka umut oluyor bize bebeğimiz olacak hayali ile gidiyoruz olmayınca tabi sonuç hüsran ama dilerim ki inşallah bu uğurda elini açıp , o merkezlerde defalarca muayene olup hem maddi hem manevi yorulup iğne ilaçlar içinde boğuşan tüm kadınlara annelik duygusunu en yakın zamanda yaşatır inşallah herşey küçücük bir cennet meleği için .. rabbim hiç birimizin kucağını boş Bırakmasın inşallah tez vakitte anne olursun ..

Arkdaşlar öncelikle meraba bu tüp bebek de 5. Gün embriyosu ne demek biri bana anlatabilir mi rica etsem
Yumurta toplama islemi olduğu gün eşinin spermi ile senin yumurtan laboratuvar ortamında döllenmeye bırakıliyor. Embriyo olmuş oluyor dollenince sonra gün gün takip ediliyor. 2. Gün 3. Gün 4. Gün ve ya 5. Gün donduruluyor ya da taze olarak transfer ediliyor. Bazı embriyo ilerlemesi yavaş olunca 2. Günde donduruluyor ki rahimde gelişme şansı yüksek diye. 5. Gün embriyosu son seviye blastokist embriyo demek oluyor.

24 şubat transfer günümdü,17.günüm bugün kan değerimde 14.günde 1315di :) kendine göre hesaplamak isteyeneler için detaylandrdm
Ya iyi yapmissin benimde bugun 15. Gunum kan vericem tekrar icim rahat etmedi doktor bidaha verme demisti ama vericem valla bana neden haftaya gel dedi ya oha yani ben haftaya cuma gidicem keseye

Insallah canım rabbim kimsenin emeğini boş çevirmesin

Negatifi alınca doktorumla görüştüm dondurulmuşu bu adetin ortasında değil diğer adetin ortasında koyalım dedi ama sen ilk adetten sonra koyalim dersen koyarız dedi acaba biraz dinlenmem icin mi böyle birsey söyledi napicami bilmiyorum

Bence bekleyin ben ilk denememden sonra 9 ay bekledm gerci ben maddiyat yüzunden bekledm ama hem ruhen hem bedenen iyi geldi 2 ay bekleyin derim

günaydın kızlar
somurtkankiz benim göğüsler de fena. bomba gibiacıyor çok
Merhaba :)) valla nasil olcak bilmiyorum. Bi yandan hersey yolunda demek ki diye mutluyum kasik batmalarimi bole seviyorum vucut alismaya calisiyor diye.. pazartesi gelsin de kalp atisini duyayim minnosumun... ramzi teorisini yapayim fln diye bekliyorum. Isim asiri yogun... sizler nasilsiniz? Elimden geldigince takip ediyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…