- 3 Mart 2020
- 106
- 137
- 18
Cok sağol canım elimde değil kendimi suçluyorum onu ultrasonda koyduklarini gördükten sonra hep umut vardı icimde neden tutunmadi nasip değilmiş dondurulmuş embriyom var 1 tane 5.gün insallah o tutar hersey nasip bu hayatta allah kimseyi böyle sınamasınKısmet değilmiş canım bunları düşünüp üzme kendiniçok geçmiş olsun Allah sabır versin.. İnsallah bi dahaki tutacak
Ne güzel işte bir embriyo daha var insallah o tutunacak sanaCok sağol canım elimde değil kendimi suçluyorum onu ultrasonda koyduklarini gördükten sonra hep umut vardı icimde neden tutunmadi nasip değilmiş dondurulmuş embriyom var 1 tane 5.gün insallah o tutar hersey nasip bu hayatta allah kimseyi böyle sınamasın
Merkezimle görüştüm ağrı için gelip geçiyorsa iyi birşeye işaret ama tabi ilaçların etkisi de çok dediler allah hayırlara vesile etsin inşallahbenimde canım solda var sadece sağda bi r şey yok
Aret kamarı ben çok duydum araştıracağım Bahçeci ve İstanbul tüp bebek merkezleri iyi anladığım kadarıyla sonucumu alayım kolları sıvayıp iyi bi yer bulup öyle gideceğim teşekkürlercanım inşallah pozitif tir.. Benim eşim dede sperm yetersizliği vardı ilk denemede tuttu ikinci tyrmadi bu üçüncü denemem buda pozitif.. Basirili bir merkezin fark yarattığını düşünüyorum sen araştır bahçeci bir çok şehirde var onu araştır istersen ben bahçeci de Kübra boynukalin a gittim bu sefer, bir önceki de İstanbul tüp bebek merkezinde aret kamara gitmiştim iki merkezde iyiydi değiştirmemiz sebebi aret bey çok yoğundu saatlerce bekliyordum..
6+4 olduk canım.. Yaaa insallah bir kız bir erkektir bende öyle istiyorum.. Nasıl anladın kuzum ?
hayırlı olsun canım
dimi ya çok iyi geliyor
Gözünüz aydın darısı biz bekleyenlere inşallahBenim esimde azosperm ikinci denememizde tuttu cok sükur. Biz bahçeci umut tup bebekte tedavi olduk esimin tese ameliyati dahil.
Amin inşallah Rica ederim❤Gözünüz aydın darısı biz bekleyenlere inşallahteşekkürler yorum için
Seni çok iyi anlıyorum , doğal olarak üzülüyoruz çünkü her tedavi başka umut oluyor bize bebeğimiz olacak hayali ile gidiyoruz olmayınca tabi sonuç hüsran ama dilerim ki inşallah bu uğurda elini açıp , o merkezlerde defalarca muayene olup hem maddi hem manevi yorulup iğne ilaçlar içinde boğuşan tüm kadınlara annelik duygusunu en yakın zamanda yaşatır inşallah herşey küçücük bir cennet meleği için .. rabbim hiç birimizin kucağını boş Bırakmasın inşallah tez vakitte anne olursun ..Cok sağol canım elimde değil kendimi suçluyorum onu ultrasonda koyduklarini gördükten sonra hep umut vardı icimde neden tutunmadi nasip değilmiş dondurulmuş embriyom var 1 tane 5.gün insallah o tutar hersey nasip bu hayatta allah kimseyi böyle sınamasın
Yumurta toplama islemi olduğu gün eşinin spermi ile senin yumurtan laboratuvar ortamında döllenmeye bırakıliyor. Embriyo olmuş oluyor dollenince sonra gün gün takip ediliyor. 2. Gün 3. Gün 4. Gün ve ya 5. Gün donduruluyor ya da taze olarak transfer ediliyor. Bazı embriyo ilerlemesi yavaş olunca 2. Günde donduruluyor ki rahimde gelişme şansı yüksek diye. 5. Gün embriyosu son seviye blastokist embriyo demek oluyor.Arkdaşlar öncelikle meraba bu tüp bebek de 5. Gün embriyosu ne demek biri bana anlatabilir mi rica etsem
24 şubat transfer günümdü,17.günüm bugün kan değerimde 14.günde 1315di :) kendine göre hesaplamak isteyeneler için detaylandrdmCanm kacinci günunuzdesiniz
Merhaba döllenme gerçekleştikten sonra embriyonun gelişimi izlenir,kimi embriyolar 3.günde dondurulur yada transfer edilir kimi embriyolar da 5.gündeArkdaşlar öncelikle meraba bu tüp bebek de 5. Gün embriyosu ne demek biri bana anlatabilir mi rica etsem
Ya iyi yapmissin benimde bugun 15. Gunum kan vericem tekrar icim rahat etmedi24 şubat transfer günümdü,17.günüm bugün kan değerimde 14.günde 1315di :) kendine göre hesaplamak isteyeneler için detaylandrdm
Insallah kuzum bütün anne olmak isteyenler kavuşalım mucizemizeNe güzel işte bir embriyo daha var insallah o tutunacak sana
Insallah canım rabbim kimsenin emeğini boş çevirmesinSeni çok iyi anlıyorum , doğal olarak üzülüyoruz çünkü her tedavi başka umut oluyor bize bebeğimiz olacak hayali ile gidiyoruz olmayınca tabi sonuç hüsran ama dilerim ki inşallah bu uğurda elini açıp , o merkezlerde defalarca muayene olup hem maddi hem manevi yorulup iğne ilaçlar içinde boğuşan tüm kadınlara annelik duygusunu en yakın zamanda yaşatır inşallah herşey küçücük bir cennet meleği için .. rabbim hiç birimizin kucağını boş Bırakmasın inşallah tez vakitte anne olursun ..
Bence bekleyin ben ilk denememden sonra 9 ay bekledm gerci ben maddiyat yüzunden bekledm ama hem ruhen hem bedenen iyi geldi 2 ay bekleyin derimNegatifi alınca doktorumla görüştüm dondurulmuşu bu adetin ortasında değil diğer adetin ortasında koyalım dedi ama sen ilk adetten sonra koyalim dersen koyarız dedi acaba biraz dinlenmem icin mi böyle birsey söyledi napicami bilmiyorum
Merhaba :)) valla nasil olcak bilmiyorum. Bi yandan hersey yolunda demek ki diye mutluyum
Bendeee pozitifimmSayfa çok ondan zor bulmak onlar derlerse bulcz anca :) olsun güzel oldu yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?