- 5 Mart 2020
- 77
- 42
- 3
- 31
Bende bendeHemen yazdım
işe gidip gelince günler çabuk geçiyor. bir de evde bir çocuk daha olunca ilki gibi olmuyor.dinlenmemiz lazım ama dinlenemiyoruz. yemek çamaşır banyo vs bitmiyor yani. ikincilerin süreci sala pati gidiyor yani.Merhaba :)) valla nasil olcak bilmiyorum. Bi yandan hersey yolunda demek ki diye mutluyumkasik batmalarimi bole seviyorum vucut alismaya calisiyor diye.. pazartesi gelsin de kalp atisini duyayim minnosumun... ramzi teorisini yapayim fln diye bekliyorum. Isim asiri yogun... sizler nasilsiniz? Elimden geldigince takip ediyorum ama
Ya kesinlikle kizima hamileyken prenses gibiydim simdi kulkedisi. Her isi yapiyorum agir kaldirmak haricindaişe gidip gelince günler çabuk geçiyor. bir de evde bir çocuk daha olunca ilki gibi olmuyor.dinlenmemiz lazım ama dinlenemiyoruz. yemek çamaşır banyo vs bitmiyor yani. ikincilerin süreci sala pati gidiyor yani.
boğazlarım acıyor galiba şişecek. limon ıhlamur abanıyorum ama inş ilerlemez
işe gidip gelince günler çabuk geçiyor. bir de evde bir çocuk daha olunca ilki gibi olmuyor.dinlenmemiz lazım ama dinlenemiyoruz. yemek çamaşır banyo vs bitmiyor yani. ikincilerin süreci sala pati gidiyor yani.
boğazlarım acıyor galiba şişecek. limon ıhlamur abanıyorum ama inş ilerlemez
Ya kesinlikle kizima hamileyken prenses gibiydim simdi kulkedisi. Her isi yapiyorum agir kaldirmak haricindaallah yardimcimiz olsun eski zaman insanlari nasil yapiyormus bu isleri bilmiyorum...
Aret kamarı ben çok duydum araştıracağım Bahçeci ve İstanbul tüp bebek merkezleri iyi anladığım kadarıyla sonucumu alayım kolları sıvayıp iyi bi yer bulup öyle gideceğim teşekkürler
TeşekkürlerHemen yazdım
Beni de erken çağırmştı,salı çağırdı gitmedim görünmzde streslenirim erken diye kendim perşembe istedm hiç görüneceğini sanmyrdm,birde doktor gününü demedi göründüğüne göre 5 haftalıktır dediYa iyi yapmissin benimde bugun 15. Gunum kan vericem tekrar icim rahat etmedidoktor bidaha verme demisti ama vericem valla bana neden haftaya gel dedi ya oha yani ben haftaya cuma gidicem keseye
Ama olsun Ne güzel Sonuçta görmüşsün yaniBeni de erken çağırmştı,salı çağırdı gitmedim görünmzde streslenirim erken diye kendim perşembe istedm hiç görüneceğini sanmyrdm,birde doktor gününü demedi göründüğüne göre 5 haftalıktır dedikaba taslak knşyr adam çok rahat yaa
Evet bu işin nasip olduğunun bir örneği olmuş gerçekten. Olumsuzu görünce üzüldüm ama yıkılmadım. Şimdi temennim dondurulmuşlarım da kalitesini korusun ve beni güzelce kabul etsinlerHakkinda hayirlisi olsun canım inşallah bu sefer pozitif olacak...
Ben ikinci denemede yanımda bir arkadaş vardı onunda ilk denemesiydi doktor ona seninki tutmayabilir rahimde sıkıntı var demiş banada tam tersi herşey çok iyi büyük ihtimalle tutar demişti o arkadaşın telefon numarasını aldım birbirimizle paylaşalım diye inanirimisin onunki tuttu benimki tutmadı. Bu işlerin kısmet olduğunun en büyük kanıtı bu şahit olduğum hikaye oldu
Dondurulmuş 5.gün embriyom var 1 tane doktorum ilk adetin değil ikinci adetinde koyalım dedi
Canım ben de kimyasal gebelik yaşadım yeni öğrendim. Benim doktorum da 1 adet döneminde dinlen ikinci adetinle devam edelim dedi. Vücudun dinlensin kendini toparla ilaçsız hormonsuz bir süreç geçir dedi. Ben de kabul ettim.Negatifi alınca doktorumla görüştüm dondurulmuşu bu adetin ortasında değil diğer adetin ortasında koyalım dedi ama sen ilk adetten sonra koyalim dersen koyarız dedi acaba biraz dinlenmem icin mi böyle birsey söyledi napicami bilmiyorum
İnşallahhhAma olsun Ne güzel Sonuçta görmüşsün yaniben haftaya cuma keseyi görürüm İnşallah kalp atışı'nda duyarım herhalde o kadar beklemeye
Bence Bu ay kendiliğinden hamile kalacaksınEvet bu işin nasip olduğunun bir örneği olmuş gerçekten. Olumsuzu görünce üzüldüm ama yıkılmadım. Şimdi temennim dondurulmuşlarım da kalitesini korusun ve beni güzelce kabul etsinler
Canım ben de kimyasal gebelik yaşadım yeni öğrendim. Benim doktorum da 1 adet döneminde dinlen ikinci adetinle devam edelim dedi. Vücudun dinlensin kendini toparla ilaçsız hormonsuz bir süreç geçir dedi. Ben de kabul ettim.
Nasip belki deBence Bu ay kendiliğinden hamile kalacaksın ♥♥♥
Kuzum bir adet dönemi atlatman daha iyi, rahim dinlenmiş olur vücuttan da aldığın ilaçlar atılmış olur cok daha taze bir sekilde başlarsınNegatifi alınca doktorumla görüştüm dondurulmuşu bu adetin ortasında değil diğer adetin ortasında koyalım dedi ama sen ilk adetten sonra koyalim dersen koyarız dedi acaba biraz dinlenmem icin mi böyle birsey söyledi napicami bilmiyorum
Ya sorma ben yazmıştım geçenlerde buraya ultrasonda 4hafta1güm gözüktü diye, ben Bi stres yaptım merkezi aradım siz suan 5+1 günlük hamilesiniz dedi bundan 3 gün önce. Sonra tekrar kendi doktorumu aradım, 4 haftalık olsan kese mi gözükür o ultrasonda öyle yazmış diyoBeni de erken çağırmştı,salı çağırdı gitmedim görünmzde streslenirim erken diye kendim perşembe istedm hiç görüneceğini sanmyrdm,birde doktor gününü demedi göründüğüne göre 5 haftalıktır dedikaba taslak knşyr adam çok rahat yaa
16 gün çokmul yaaa genelde 12.gün isteniyor. Tabi o 12. Gün hiç beklenmiyor o ayrı. Acaba 2 günde bir katlancak mı takibi olmasın direkt varsa değeri görelim gibi mi düşündüler acabaArkadaşlar meraba bu adetin 17. Günü transferi yapıldı 1 ay ara vermiştim zaten dondurulmusum vardı benim anlamadığım transferden 16 gün sonra kan tahlili yaptırmam istendi sizce ben mi yanlış anlıyorum bilen biri varsa yardimci olabilir mi
Bilmiyorum anlamadım yada ben mi yanlış hesapliyorum subatin 27 sinde transferim oldu yani yarın kan tahlilı gunum ben dayanamayip dün kan tahlili yaptırdım sonuç 18 civarı çıktı doktoruma sordum çok erken dedi var mı hamilelik16 gün çokmul yaaa genelde 12.gün isteniyor. Tabi o 12. Gün hiç beklenmiyor o ayrı. Acaba 2 günde bir katlancak mı takibi olmasın direkt varsa değeri görelim gibi mi düşündüler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?