Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

benim ilk 8. Gün değerim 33 11. Gün değerim 74 14.gün Değerim 364 çıktı sizcede 14. GüN bi anarmol değil mi doktorum iyi ama sizden bi daha kan istiyoruz dedi bugün yine vericem

işe gidip gelince günler çabuk geçiyor. bir de evde bir çocuk daha olunca ilki gibi olmuyor.dinlenmemiz lazım ama dinlenemiyoruz. yemek çamaşır banyo vs bitmiyor yani. ikincilerin süreci sala pati gidiyor yani.
boğazlarım acıyor galiba şişecek. limon ıhlamur abanıyorum ama inş ilerlemez

Ya kesinlikle kizima hamileyken prenses gibiydim simdi kulkedisi. Her isi yapiyorum agir kaldirmak haricinda allah yardimcimiz olsun eski zaman insanlari nasil yapiyormus bu isleri bilmiyorum...

Ya kesinlikle kizima hamileyken prenses gibiydim simdi kulkedisi. Her isi yapiyorum agir kaldirmak haricinda allah yardimcimiz olsun eski zaman insanlari nasil yapiyormus bu isleri bilmiyorum...
al bendende okadar kızlar sabahtan beri oğlumun istekleri bitmedi şimdi bide illa beni dayimlara götür diyor ben ise uyumak istiyorum sanırım yine o kazanacak

25 şubat transferi olan ve pozitif sonuç alan varsa kan değerleri nasıldı ayrıntılı yazabilirler mi

Ya iyi yapmissin benimde bugun 15. Gunum kan vericem tekrar icim rahat etmedi doktor bidaha verme demisti ama vericem valla bana neden haftaya gel dedi ya oha yani ben haftaya cuma gidicem keseye
Beni de erken çağırmştı,salı çağırdı gitmedim görünmzde streslenirim erken diye kendim perşembe istedm hiç görüneceğini sanmyrdm,birde doktor gününü demedi göründüğüne göre 5 haftalıktır dedi kaba taslak knşyr adam çok rahat yaa

Ama olsun Ne güzel Sonuçta görmüşsün yani ben haftaya cuma keseyi görürüm İnşallah kalp atışı'nda duyarım herhalde o kadar beklemeye

Evet bu işin nasip olduğunun bir örneği olmuş gerçekten. Olumsuzu görünce üzüldüm ama yıkılmadım. Şimdi temennim dondurulmuşlarım da kalitesini korusun ve beni güzelce kabul etsinler
Dondurulmuş 5.gün embriyom var 1 tane doktorum ilk adetin değil ikinci adetinde koyalım dedi
Canım ben de kimyasal gebelik yaşadım yeni öğrendim. Benim doktorum da 1 adet döneminde dinlen ikinci adetinle devam edelim dedi. Vücudun dinlensin kendini toparla ilaçsız hormonsuz bir süreç geçir dedi. Ben de kabul ettim.

Bence Bu ay kendiliğinden hamile kalacaksın

Bu arada sizleri okudum okudum alıntı yapamadım herkesi ama kese gören bebiş gören arkadaşlarımı tebrik ederim keyfini çıkarın hamişliğinizin. Burası ve sizlerin hamişliğiniz bana moral verdiği için ben de aranızdayım bu süreçte

Kuzum bir adet dönemi atlatman daha iyi, rahim dinlenmiş olur vücuttan da aldığın ilaçlar atılmış olur cok daha taze bir sekilde başlarsın hakkında hayırlısı olsun

Ya sorma ben yazmıştım geçenlerde buraya ultrasonda 4hafta1güm gözüktü diye, ben Bi stres yaptım merkezi aradım siz suan 5+1 günlük hamilesiniz dedi bundan 3 gün önce. Sonra tekrar kendi doktorumu aradım, 4 haftalık olsan kese mi gözükür o ultrasonda öyle yazmış diyo e ben ilk defa kese görüyorum insan söyler benim doktorum da göründüğün. Üzere cok rahat ilk gebelik olunca her seye panik yapıyorum zaten, Bi de böyle olunca iyice

Arkadaşlar meraba bu adetin 17. Günü transferi yapıldı 1 ay ara vermiştim zaten dondurulmusum vardı benim anlamadığım transferden 16 gün sonra kan tahlili yaptırmam istendi sizce ben mi yanlış anlıyorum bilen biri varsa yardimci olabilir mi

16 gün çokmul yaaa genelde 12.gün isteniyor. Tabi o 12. Gün hiç beklenmiyor o ayrı. Acaba 2 günde bir katlancak mı takibi olmasın direkt varsa değeri görelim gibi mi düşündüler acaba

16 gün çokmul yaaa genelde 12.gün isteniyor. Tabi o 12. Gün hiç beklenmiyor o ayrı. Acaba 2 günde bir katlancak mı takibi olmasın direkt varsa değeri görelim gibi mi düşündüler acaba
Bilmiyorum anlamadım yada ben mi yanlış hesapliyorum subatin 27 sinde transferim oldu yani yarın kan tahlilı gunum ben dayanamayip dün kan tahlili yaptırdım sonuç 18 civarı çıktı doktoruma sordum çok erken dedi var mı hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…