Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

İnşallah pozitif çıkar sende bu kadar olumsuz düşündüm diye pişman olursun bende hiç kasık ağrısı olmadı canım ya da henüz olmadı . Birsürü kişi de Ağrı ya da belirti var . Benim hiçbir belirtim yok . Ama kasık ağrısının gebelikle ilgisinin olduğunu söylüyorlar .

13. Gün yaptırmışsınız biraz düşük ama pozitif bir değere, acaba kaçıncı gün embriyosuydu? 2 gün sonra tekrarlamanız lazım önemli olan artış diyorlar cünkü hep. Normalde 12.gün test günü oluyor ama size neden bu kadar geç bir tarih vermişler bilemedim

Ben rahım dinlendirmeden sonra transfer oldum onunla bi alakası var mıdır ki 5. Gün embriyosu sanirsam

Ben rahım dinlendirmeden sonra transfer oldum onunla bi alakası var mıdır ki 5. Gün embriyosu sanirsam
Yani rahim dinlendirme bana da yapıldı ama test günü 12.gün demişti, belki de doktorunuz değer iyice yüksek cıksın pozitifse ve beklemeden keseyi görün diye böyle bir yol izlemiş olabilir aklıma başka bir sey gelemiyor. İnsallah 2 gün sonra güzel artış olur ve bebeğiniz sizinledir

Vallahi ben olsam herhangi bir doktora giderim, ben keseden önce ilaç yazdırmak İcin devlet hastanesine gitmiştim kadına hamile olduğıöu söyleyince hemen ultrasonda bakalım dedi. Haftaya cuma cok geç o da kalp atışını falan aynı anda gör diye okadar geç çağırmıştr.
Yaa canm cok sagol bıktım hergun test yapmaktan malesef yarin öbürgün gidemem doktorum haftaya cuma gel dedi ya

İnşallah öyle olur teşekkür ederim

Evet canm bende oyle dusundum bekliyim ya napiym esim surekli izin alamiyo gittigimde oda yanimda olsun istiyorum

Bende yarın 5+1 gitsem mi kalp atışı için bilemedim kese gözükür bebekte gözükür ama kalp atışından emin olamadığım için gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…