İnşallah pozitif çıkar sende bu kadar olumsuz düşündüm diye pişman olursunEvet bu denemede oldu ya kan verince bide sürpriz oluyor mu banaHayırlısı Allah’tan aslında iyi de oldu ben herşeye kendimi hazırlamış oldum . Bu ara dün çok fazla kasık ve bel ağrım oldu hatta durmasa acile gidicektim uzanınca geçti bu neyin nesi anlamadım ilaçlardan mı acaba ama sol tarafımda olan oluyor sağda hiç bişey yol sol bel ve sol kasık ..
13. Gün yaptırmışsınız biraz düşük ama pozitif bir değere, acaba kaçıncı gün embriyosuydu? 2 gün sonra tekrarlamanız lazım önemli olan artış diyorlar cünkü hep. Normalde 12.gün test günü oluyor ama size neden bu kadar geç bir tarih vermişler bilemedimBilmiyorum anlamadım yada ben mi yanlış hesapliyorum subatin 27 sinde transferim oldu yani yarın kan tahlilı gunum ben dayanamayip dün kan tahlili yaptırdım sonuç 18 civarı çıktı doktoruma sordum çok erken dedi var mı hamilelik
Artık bırakabilirsinIyi aksamlar kizlar ❤
15. Gün kan degerim 1395 cikmis sizce iyimi artik korkmayi birakiyimmi
Iyi aksamlar kizlar ❤
15. Gün kan degerim 1395 cikmis sizce iyimi artik korkmayi birakiyimmi
Ben rahım dinlendirmeden sonra transfer oldum onunla bi alakası var mıdır ki 5. Gün embriyosu sanirsam13. Gün yaptırmışsınız biraz düşük ama pozitif bir değere, acaba kaçıncı gün embriyosuydu? 2 gün sonra tekrarlamanız lazım önemli olan artış diyorlar cünkü hep. Normalde 12.gün test günü oluyor ama size neden bu kadar geç bir tarih vermişler bilemedim
Yaa canm cok sagol bıktım hergun test yapmaktanArtık bırakabilirsinbu değere göre de yarın gitsen keseyi görürsün keseyi görünce insan biraz daha rahatlıyor ❤
Cok tesekkur ederim ❤Tebriklerr keseyi görürsünüz artık
Yani rahim dinlendirme bana da yapıldı ama test günü 12.gün demişti, belki de doktorunuz değer iyice yüksek cıksın pozitifse ve beklemeden keseyi görün diye böyle bir yol izlemiş olabilir aklıma başka bir sey gelemiyor. İnsallah 2 gün sonra güzel artış olur ve bebeğiniz sizinledirBen rahım dinlendirmeden sonra transfer oldum onunla bi alakası var mıdır ki 5. Gün embriyosu sanirsam
Yaa canm cok sagol bıktım hergun test yapmaktanmalesef yarin öbürgün gidemem doktorum haftaya cuma gel dedi ya
İnşallah öyle olur teşekkür ederimYani rahim dinlendirme bana da yapıldı ama test günü 12.gün demişti, belki de doktorunuz değer iyice yüksek cıksın pozitifse ve beklemeden keseyi görün diye böyle bir yol izlemiş olabilir aklıma başka bir sey gelemiyor. İnsallah 2 gün sonra güzel artış olur ve bebeğiniz sizinledir
Evet canm bende oyle dusundum bekliyim ya napiym esim surekli izin alamiyo gittigimde oda yanimda olsun istiyorumVallahi ben olsam herhangi bir doktora giderim, ben keseden önce ilaç yazdırmak İcin devlet hastanesine gitmiştim kadına hamile olduğıöu söyleyince hemen ultrasonda bakalım dedi. Haftaya cuma cok geço da kalp atışını falan aynı anda gör diye okadar geç çağırmıştr.
Benim arkadaşıma öyle oldu :)Nasip belki debenim de aklıma geldi ama amanndedim 8 ay uğraştın olmadı 1 ay da mı olacak ama tabi işin şakası nasip inşallah da öyle olur
Ozaman bekle kuzum beraber görünEvet canm bende oyle dusundum bekliyim ya napiym esim surekli izin alamiyo gittigimde oda yanimda olsun istiyorum
Insallah canim hersey yolunda giderse oyle dusunuyormOzaman bekle kuzum beraber görün
Kararsızım canım adet olunca doktorum la görüşü cemKuzum bir adet dönemi atlatman daha iyi, rahim dinlenmiş olur vücuttan da aldığın ilaçlar atılmış olur cok daha taze bir sekilde başlarsınhakkında hayırlısı olsun
Benim doktorumun hemşiresi kese kalp ten sonra yavaş yavaş kesecek doktor hanım ilaçları dedi.Kızlar estrofemi kullanıyormusunuz ne zaman bırakacaksınız belli mi ?
Benimkide yarından sonra bırak dedi ama yavaş yavaş demediBenim doktorumun hemşiresi kese kalp ten sonra yavaş yavaş kesecek doktor hanım ilaçları dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?