Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Onunla alakası yok 12 14 16 oluyo bazı insanlarda benden ilk çocuğumda 12 gün sonra istediler bu çocukta 14 değeriniz düşük ama gebelik var gözüküyo sonuç olarak geç tutunmuş olabilir siz dr dediği gibi rutin kan verin değeriniz 2 katı ve üzerine çıkarsq misal 36 veya üstü çıkarsa hayrlı olsun diyelim
Ben rahım dinlendirmeden sonra transfer oldum onunla bi alakası var mıdır ki 5. Gün embriyosu sanirsam

İnşallah ..o senden daha güçlüdür melekler koruyor onları
Transfer sonrası başlayan kanamam devam etti ve hatta bugün taburcu oldum çok kötü 3 gün geçirdim. Sanci ağrıdan dolayı ağrı kesici de verdiler (parol). Antibiyotik kullandıydılar b grubu. Meğer enfeksiyonum yokmuş mesanemde pıhtı birikmiş(8cm) sondalı 3 gün geçirdim ve kan sulandiriciyi yasakladılar . Bugün 7.günüm. Bebeğim dayandıysa mucize gibi bişey olacak.

Son düzenleme:
Onlar birer mucize zaten..hepimiz için. .önce Allahtan senin ve bebeğin için sağlık diliyorum..inşallah Allah yardimci olacak..hayırlısı ile seninle kalacaktır. .bol dua et ,Allah yardimcin olsun

Onlar birer mucize zaten..hepimiz için. .önce Allahtan senin ve bebeğin için sağlık diliyorum..inşallah Allah yardimci olacak..hayırlısı ile seninle kalacaktır. .bol dua et ,Allah yardimcin olsun
Insallah 15nde test günüm teşekkür ederim iyi dileklerin için . Bundan sonrası güzel olur inşallah hepimiz icin.

ne alaka ya yazmak zorunda şikayet etsek yeri var yani onluk bir sey yokki sonucta devlet ödüyor bu ilaçları ve yazmak zorunda
Yazmak zorunda değil maalesef başka bir doktorun karar verip başladığı ilacı diğeri yazacak diye bişey yok aksine SGK bunu suç sayıyormuş saptanırsa özelde yazılan ilaçları reçete etmek suçmuş eğer SGK ödemek isteseydi özelde yazılanları zaten öderdi dedi doktor arkadaşım şikayet etseniz hiç bir şey olmaz yani herşey para oldu ben yazdırdım muayene farkı olmadan 90 lira gark çıktı sağlık sistemi parayla dönüyor resmen artık

25 şubat transferi olan ve pozitif sonuç alan varsa kan değerleri nasıldı ayrıntılı yazabilirler mi
25 transferiyim kuzum 6. Gün 81, 8. Gün 156 , 10.gün 372 bir faha vermedim 14. Gün 3-4 mm kese gördük pazartesi büyüsün kese tekrar bakayım dedi tekrar gideceğim küçük olduğu için çok yorum yapamadı

Kizla doktora gidiyorum. Karindan kese bakacak. Acaba karindan ultrason baktirirken idrara sıkışık olmak gerekiyor mu?
Biraz ol bence geçen arkadasim söyledi oda 5. 6. Haftalarda gitmis normal gebelik doktor 3 kere bakmis görememis gitmis su icmis baya bi sonra görmus bana da sıkışık git dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…