Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Gunaydin herkesee... gebeler ve gebe anneler ve gebe calisan anneler olarak kendimize cok dikkat edelim. Bu pzartesi gelmek bilmiyor hayirlisiyla kalp atisini duysam diyorum. Ama kendimi taniyorjm hareketleri hissedene kadar her kontrole yuregim agzimda gidecegim... Allaha emanetiz hepimiz.. bugun cok guzel bir gun olsun

O endişe doğana kadar geçmeyecek bence canım. Bende hergun kan vermek istiyorum şuan

@Yasnaz benim test günüm 16 Mart pazartesi ama iş sebebiyle cumartrsi gidelim diyoruz eşimle . Cem hoca bizimde doktorumuz sorun olur mu sence ? Doktorumuz aynı diye fikrini almak istedim . Sonuç pozitif ama orda da kan vereyim hoca görsün istiyoruz

Canim cumartesi 10. Gununmu oluyo.
Normalde bana 12.gün gel 10.gün gelme demişti Ben de aynı senin dediğin gibi pazartesiye denk geliyor diye Cem beye mesaj atmıştım Hocam lütfen ben şimdi gelip öğrenmek istiyorum 10.gün gelebilirmiyim diye olur gel demişti Bence git ya bir şey olmaz Pazartesi günü bir daha veririm dersin gidince

Bana 14. Gün gel demişti canım cumartesi 12. Gün oluyor o zaman ben gideyim sadece kan verip konuşuyoruz dimi Canım muayene falan yok .

Bana 14. Gün gel demişti canım cumartesi 12. Gün oluyor o zaman ben gideyim sadece kan verip konuşuyoruz dimi Canım muayene falan yok .
Git git bisey olmaz yok canm kan verip bekliyosn dunya kadar sirayi konusup ilaclara devam 15 gun sonra gel diyo okadar

ya beni de kalp atışı için çarşamba çağırdı doktor. ama baya heyecanlıyım. ne durumda kese sağlıklı ilerliyormu. böyle heyecan yaptığımdan tansiyonum yüksek çıkıyor doktorda ölçümde.

Benim de bugün ilk defa bulantım var gibi.. mide yanması bi kaç gündür var
Bende dün akşam yediğim ne varsa çıkardım bulantı olmadan direk böğürdüm gitti bu iki oldu bende hiç yemek yemek istemiyorum kahvaltıda da aynıyım açım meyve yiyorum sadece valla ne yiceğimi şaşırdım yiyesim gelmiyor bişey

Ben de transferden bu yana sağlıklı beslenmekten 2 kilo verdim şimdi de bulantılar başladı baya zayıflıcam herhalde bir de et yemiyorum hiç o yüzden iyi beslenmem lazım ama midem yumurta almıyor ocean mummy tarzı bişey alıcam ben de.pazartesi kontrol var kese büyümüş mü içinde oluşum var mı yolk bebek filan diye merakla bekliyorum 5+5 olacağım

Merhaba aynı durumdayız benim 1 haftayı geçkindir o durumda hersey çıkıyor hiç iştah yok sadece muz elma ve çubuk kraker .allah kolaylık versin hepimize

ben özel bir beslenme yapmıyorum henüz. zaten aman aman iştahlı yiyemiyorum. gün içerisinde zaman zaman bulantım oluyor ama çıkarmıyorum. kilo hala aynı benim. 12.hafta itibariyle diyetisyene gidicem. doktora gidince tansiyonum çıkıyor. ufaktan takibe başlamayı düşünüyorum tansiyonu. çünkü korkuyorum ilkinde de preeklampsi başlangıcı olmuştu 32.haftada

Sakin kalmaliyiz da ben bu durumlardan dolayi herkese soyledim. Simdi onjn tedirginligi var uzerimde

canım ezcanelerde hangi ilacı devlet ödüyor,yada ödemiyor diye yazıyor zaten. iş hekimine oksaparı yazdırdım ödemedi, netten baktın sgk 'nın ödediği ilaçlar alarasnda oksapar ve progestan bulunuyor.yani yazmak zorunda. kan sulandırıcıyı sadece tüp bebek tedavisindemi veriyorlar ? hayır.bir cok hastalıkta kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…