Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

aile hekimi tanıdıgım sordum böyle bir suçun olmadığını söyledi.herkes kendi kafasında anlamadım valla:)

2 3 gun daha beklesen kalp atisini duyarsin 6 6+1de kalp atisi duyuluyor.

Merhaba aynı durumdayız benim 1 haftayı geçkindir o durumda hersey çıkıyor hiç iştah yok sadece muz elma ve çubuk kraker .allah kolaylık versin hepimize
Aynen canım bende onlardan yiyorum bide salatalık başka bşey yiyemiyorum açım bide öyleyken yok zorla yiyiorum yediğimde çıkıyor şuan için zayıflıycam gibi geliyor bu dönemden sonra iştah yerine gelir umarım

kızlar değerler yüksek çıktıgında , ve kese için gittiğimizde kesede sorun olma ihtimali nedir?

Normalde et yerim hep etten tavuktan soğudum balıkta zorla yedim yarısını anca yedim balığın o dediğin ne canım. Yumurtaya bende takmış durumdayım zorla yiyorum zaten normaldede yumurta kokusunu sevmem bebek için vitaminde lazım vücuda böyle aç gezioz valla. Görürsün bebişin Allah’ın izniyle

Harika kese gözükür bu değerle :) 4 gün sonra da kalp atışını duyarsın Allahın izninle
kalp atışı için erken değil mi sanki benim 3gün önce değerim 2216 çıktı kalp atışı önümüzdeki haftaya anca çıkar diye keseyi de o zamana verdi doktor. Bence 6.hafta bitimine yakın anca duyulur

Cnm doktoruna guven,sonucta herkesin tedavisi ve bunyesi farkli.Bana da 8.hafta sonra birakicaz dedi ama bazilqri kalp atisindan sonra birakmis demekki her doktor farkli
Aynen canım bencede herkes farklı doktora güveniyorm bu doktorumda çok iyi zaten protokolleride aynıymış yarın 8.haftaya giriyom bende içmemiş olcam

bende öyle bi durum yok şimdilik bakalım hayırlısı.. geçer inşallah canım seninde 1-2 haftaya

Arkadaşlar merhaba bugün test günümdü merkez önce idrar testi dedi yap dedi bende yaptım bariz silik ikinci çizgi çıktı resim istediler attım evet hafif pembelik var yarın kan için gelin dediler şuan şoktayım dayanamıcam özele kan vermeye gidicem birazdan nolur dua edin bana

Hadi guzel haberler le gel canim

Benim demek istediğim o değil kuzum benim de kuzenim doktor o yüzden biliyorum mesela kan sulandırıcı önerdi sana doktorun o ilacın tüm risklerini sana yazan doktor alır senin kadım doğum doktorun alır yani aile Hekimi almak zorunda değil ama reçeteleyince o alıyor bu riski yazmak zorunda değil başka birisinin Yaptığı işe imza atmak gibi bence.ama tabi isterse yapabilir.bir de SGK konusu ayrı sgk ödüyor ama devlette yazılanı ödüyor SGK özel reçeteleri niye ödemiyor ödemek istemiyor çünkü o yüzden özelde yazılan reçeteleri devlette yazdırmak da suç oluyor yine karar aile hekiminin isterse yazar ama mecbur değil yani onu anlatmak istedim yani raporlu ilacı bile yazmak zorunda değiller düşünsene oksaparı hiç değiller benim aile hekimim yazıyor ama mecbur olmadığını biliyorum sağolsun yazıyor

2 3 gun daha beklesen kalp atisini duyarsin 6 6+1de kalp atisi duyuluyor.
PAzartesiye randevu verdi mecbur gidicem sonra 10/15 gün kalp atışı gerginliği Belki embriyoyu görürüm kalbi görmesem bile şnşallah ama gözükmeyebiliyormuş galiba

Vitamin kuzum karışık birkaç marka daha var doktoruma sorup birini alacağım iyi bedlenemiyorım diye sen de çok yiyemiyorsan bir danış da uygun görürse kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…