- 19 Şubat 2020
- 5.675
- 3.007
- 173
- 41
aile hekimi tanıdıgım sordum böyle bir suçun olmadığını söyledi.herkes kendi kafasında anlamadım valla:)canım ezcanelerde hangi ilacı devlet ödüyor,yada ödemiyor diye yazıyor zaten. iş hekimine oksaparı yazdırdım ödemedi, netten baktın sgk 'nın ödediği ilaçlar alarasnda oksapar ve progestan bulunuyor.yani yazmak zorunda. kan sulandırıcıyı sadece tüp bebek tedavisindemi veriyorlar ? hayır.bir cok hastalıkta kullanılıyor.
2 3 gun daha beklesen kalp atisini duyarsin 6 6+1de kalp atisi duyuluyor.Ben de transferden bu yana sağlıklı beslenmekten 2 kilo verdim şimdi de bulantılar başladı baya zayıflıcam herhaldebir de et yemiyorum hiç o yüzden iyi beslenmem lazım ama midem yumurta almıyor ocean mummy tarzı bişey alıcam ben de.pazartesi kontrol var kese büyümüş mü içinde oluşum var mı yolk bebek filan diye merakla bekliyorum 5+5 olacağım
Aynen canım bende onlardan yiyorum bide salatalık başka bşey yiyemiyorum açım bide öyleyken yok zorla yiyiorum yediğimde çıkıyor şuan için zayıflıycam gibi geliyor bu dönemden sonra iştah yerine gelir umarımMerhaba aynı durumdayız benim 1 haftayı geçkindir o durumda hersey çıkıyor hiç iştah yok sadece muz elma ve çubuk kraker .allah kolaylık versin hepimize
sıkıntı yok canım benimd eyavaş yavaş ilerldi 5 kere kan verdim:)Değerlerin gayet güzel gitmiş sorun yok bence
Normalde et yerim hep etten tavuktan soğudum balıkta zorla yedim yarısını anca yedim balığın o dediğin ne canım. Yumurtaya bende takmış durumdayım zorla yiyorum zaten normaldede yumurta kokusunu sevmem bebek için vitaminde lazım vücuda böyle aç gezioz valla. Görürsün bebişin Allah’ın izniyleBen de transferden bu yana sağlıklı beslenmekten 2 kilo verdim şimdi de bulantılar başladı baya zayıflıcam herhaldebir de et yemiyorum hiç o yüzden iyi beslenmem lazım ama midem yumurta almıyor ocean mummy tarzı bişey alıcam ben de.pazartesi kontrol var kese büyümüş mü içinde oluşum var mı yolk bebek filan diye merakla bekliyorum 5+5 olacağım
kalp atışı için erken değil mi sankiHarika kese gözükür bu değerle :) 4 gün sonra da kalp atışını duyarsın Allahın izninle
Aynen canım bencede herkes farklı doktora güveniyorm bu doktorumda çok iyi zaten protokolleride aynıymış yarın 8.haftaya giriyom bende içmemiş olcamCnm doktoruna guven,sonucta herkesin tedavisi ve bunyesi farkli.Bana da 8.hafta sonra birakicaz dedi ama bazilqri kalp atisindan sonra birakmis demekki her doktor farkli
bende öyle bi durum yok şimdilik bakalım hayırlısı.. geçer inşallah canım seninde 1-2 haftayaBende dün akşam yediğim ne varsa çıkardım bulantı olmadan direk böğürdüm gitti bu iki oldu bende hiç yemek yemek istemiyorum kahvaltıda da aynıyım açım meyve yiyorum sadece valla ne yiceğimi şaşırdım yiyesim gelmiyor bişey
İnşallah canım geçiyormuş genelde 12.haftadan sonrabende öyle bi durum yok şimdilik bakalım hayırlısı.. geçer inşallah canım seninde 1-2 haftaya
Saol canım teşekkür ederimGit git bisey olmazyok canm kan verip bekliyosn dunya kadar sirayi konusup ilaclara devam 15 gun sonra gel diyo okadar
Rica ederim canmSaol canım teşekkür ederimÇok güzel açıkladın . Gitmeden ne yaşayacağımızı biliyoruz
Rica ederim canmvalla bende oyle suprizli videolu bi haber bekledim ama malesef tamda dedigim gibi dedi
[/QUOTE
Bence zor hastaları öyle çekiyorlar canım . Biz kolay olduğumuz için sadece görüşme oluyorSence
Hadi guzel haberler le gel canimArkadaşlar merhaba bugün test günümdü merkez önce idrar testi dedi yap dedi bende yaptım bariz silik ikinci çizgi çıktı☺☺ resim istediler attım evet hafif pembelik var yarın kan için gelin dediler şuan şoktayım dayanamıcam özele kan vermeye gidicem birazdan nolur dua edin bana
Benim demek istediğim o değil kuzum benim de kuzenim doktor o yüzden biliyorum mesela kan sulandırıcı önerdi sana doktorun o ilacın tüm risklerini sana yazan doktor alır senin kadım doğum doktorun alır yani aile Hekimi almak zorunda değil ama reçeteleyince o alıyor bu riski yazmak zorunda değil başka birisinin Yaptığı işe imza atmak gibi bence.ama tabi isterse yapabilir.bir de SGK konusu ayrı sgk ödüyor ama devlette yazılanı ödüyor SGK özel reçeteleri niye ödemiyor ödemek istemiyor çünkü o yüzden özelde yazılan reçeteleri devlette yazdırmak da suç oluyor yine karar aile hekiminin isterse yazar ama mecbur değil yani onu anlatmak istedimcanım ezcanelerde hangi ilacı devlet ödüyor,yada ödemiyor diye yazıyor zaten. iş hekimine oksaparı yazdırdım ödemedi, netten baktın sgk 'nın ödediği ilaçlar alarasnda oksapar ve progestan bulunuyor.yani yazmak zorunda. kan sulandırıcıyı sadece tüp bebek tedavisindemi veriyorlar ? hayır.bir cok hastalıkta kullanılıyor.
PAzartesiye randevu verdi mecbur gidicem sonra 10/15 gün kalp atışı gerginliği2 3 gun daha beklesen kalp atisini duyarsin 6 6+1de kalp atisi duyuluyor.
Vitamin kuzum karışık birkaç marka daha var doktoruma sorup birini alacağım iyi bedlenemiyorım diye sen de çok yiyemiyorsan bir danış da uygun görürse kullanırsınNormalde et yerim hep etten tavuktan soğudum balıkta zorla yedim yarısını anca yedim balığın o dediğin ne canım. Yumurtaya bende takmış durumdayım zorla yiyorum zaten normaldede yumurta kokusunu sevmem bebek için vitaminde lazım vücuda böyle aç gezioz valla. Görürsün bebişin Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?