Tabi her harekete takıyorum inan. Buradaki herkes için dua ediyorum canım inş güzel gider hepimizinTedirginliğini çok iyi anlıyorum, bak takdiri ilahi biyerde oyüzden sakin ol, ama inşallah doktor da güzel konuşmuş iyi olacak kuzummmama keseyi gormeye gidene kadar aklında aceba bu hareketi yapmasaydım daha mı iyi olurdu gibi bir vesveseye izin verme, yürüyüş harici hicbise yapma, dualarım seninle, sende bana dua et olur mu
Kötü düşünme yavrun seninle. Benim içimde korku var ama iyi düşünmem gerektiğine inanıyorum bebeğim olumsuzluklardan etkilenmesinSen dha rahat duruyon içini bilmem de bnde anksiyete var o yüzden kötü senaryo çok bnde inşallah hepimizin güzel ilerler.
3 şubat benim transferim kuzum. Haber ver test sonucunu bende yarın tekrar yapıcam doktorum cuma günü yap dedi. İnşallah güzel olur herşeyÖnemli olan 2 gün sonra yapılan testin sonucundan katlanmasıymış. sanırım aynı gün transfer yapıldı ikimize de zaten erken daha test için.. Doktorum cumartesi ilk testi yap demişti ben dayanamadım :) Bugün yine kan verdim bekliyorum heyecanla güzel olsun hepimiz için
evet aynı günmüş..O tek bir embriyo dahi benim için bir mucize o yüzden stres yapmamaya çalışıyorum da saatler geçmiyor yazarım sonucu çıkınca3 şubat benim transferim kuzum. Haber ver test sonucunu bende yarın tekrar yapıcam doktorum cuma günü yap dedi. İnşallah güzel olur herşey
Onu da ben yapamıyorum heralde canım neyse sabır beklicz artıkKötü düşünme yavrun seninle. Benim içimde korku var ama iyi düşünmem gerektiğine inanıyorum bebeğim olumsuzluklardan etkilenmesin
Sakin ol bebeklerimiz bizi bırakmayacak ben inanıyorumevet aynı günmüş..O tek bir embriyo dahi benim için bir mucize o yüzden stres yapmamaya çalışıyorum da saatler geçmiyor yazarım sonucu çıkınca
Bazen banada öyle geliyor hiçbir zaman olmayacakmı aceba boşa mı cabaliyorum diyorum, sonra dusunuyorum elinden geleni yaptinmi, yapiyormusun gerisi allaha kalmis, dua ve tevekkul etmek duser bize, rabbim buradaki ve bebis hayali kuran ozlemi ceken herkesin yardimcisi ol, hepimize bu guzel duyguyu yasat rabbimOnu da ben yapamıyorum heralde canım neyse sabır beklicz artık
Amin canım isteyen herkese versin aminBazen banada öyle geliyor hiçbir zaman olmayacakmı aceba boşa mı cabaliyorum diyorum, sonra dusunuyorum elinden geleni yaptinmi, yapiyormusun gerisi allaha kalmis, dua ve tevekkul etmek duser bize, rabbim buradaki ve bebis hayali kuran ozlemi ceken herkesin yardimcisi ol, hepimize bu guzel duyguyu yasat rabbim
Kız sen neredesin unuttun bizi sandık bende bugün üçüncü kanı vericem çok korkuyorum katlanamaz diye. Haber et bize de değerini
Ay maşallah yarın kese görünür valla seninCanım benim uzaktan takipteydim sizi
Verdim bende bugün sonucum çıktı 888.
Korkma İnşallah katlanır kuzum
Cok guzel hayirli olsun, allah devamini getirsin insCanım benim uzaktan takipteydim sizi
Verdim bende bugün sonucum çıktı 888.
Korkma İnşallah katlanır kuzum
Ben sali gununden itibaren evde test yapiyorum, cok net cikmiyor, oyuzden cok tedirginim, kanda test gunum cmt ama ben cuma aksam giderim, gercekten duaya cok ihtiyacim varAmin canım isteyen herkese versin aminsen testi ne zmn yapıyosun?
İdrarda değer net çıkmıyor zaten hep ona takılma canım ne kdr biriktiyse ona göre beliriyor testte. Bence kan ver artikkBen sali gununden itibaren evde test yapiyorum, cok net cikmiyor, oyuzden cok tedirginim, kanda test gunum cmt ama ben cuma aksam giderim, gercekten duaya cok ihtiyacim var
Yarin ins benim icin biraz argo olacak ama dananin kuyrugunun koptugu gun olacakİdrarda değer net çıkmıyor zaten hep ona takılma canım ne kdr biriktiyse ona göre beliriyor testte. Bence kan ver artikk
hayırlısıyla tamamına ersin inşallah :) darısı başımıza..2. sonucumda çıktı 193...
doktoru aradım cumartesi bir daha yaptır 2 katına çıkarsa tamam dedi ilk zaten 87 çıkmıştı
Ne güzel2. sonucumda çıktı 193...
doktoru aradım cumartesi bir daha yaptır 2 katına çıkarsa tamam dedi ilk zaten 87 çıkmıştı
Ah canım olsa vereyim sana enerji ama bnm de bitikYarin ins benim icin biraz argo olacak ama dananin kuyrugunun koptugu gun olacak
Bence mantıkli yorum yaptin biraz rahatladim tesek ederim
Hepimiz aynı durumdayız canım ama sabredeceğiz inşallah güzel sonuçlar alıcagıx senin nerdeyse birşey kalmamış benim daha 6gunum var testeKızlar sessiz takioçiyim. Benimde 8.gunum.adet sancilarim var kan testi yapmamak icin zor tutuorm kendimi.cok zor bi surec kafayi yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?