Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Tabi her harekete takıyorum inan. Buradaki herkes için dua ediyorum canım inş güzel gider hepimizin

3 şubat benim transferim kuzum. Haber ver test sonucunu bende yarın tekrar yapıcam doktorum cuma günü yap dedi. İnşallah güzel olur herşey

Onu da ben yapamıyorum heralde canım neyse sabır beklicz artık
Bazen banada öyle geliyor hiçbir zaman olmayacakmı aceba boşa mı cabaliyorum diyorum, sonra dusunuyorum elinden geleni yaptinmi, yapiyormusun gerisi allaha kalmis, dua ve tevekkul etmek duser bize, rabbim buradaki ve bebis hayali kuran ozlemi ceken herkesin yardimcisi ol, hepimize bu guzel duyguyu yasat rabbim

Amin canım isteyen herkese versin amin sen testi ne zmn yapıyosun?

Ben sali gununden itibaren evde test yapiyorum, cok net cikmiyor, oyuzden cok tedirginim, kanda test gunum cmt ama ben cuma aksam giderim, gercekten duaya cok ihtiyacim var
İdrarda değer net çıkmıyor zaten hep ona takılma canım ne kdr biriktiyse ona göre beliriyor testte. Bence kan ver artikk

Kızlar sessiz takioçiyim. Benimde 8.gunum.adet sancilarim var kan testi yapmamak icin zor tutuorm kendimi.cok zor bi surec kafayi yicem

Kızlar sessiz takioçiyim. Benimde 8.gunum.adet sancilarim var kan testi yapmamak icin zor tutuorm kendimi.cok zor bi surec kafayi yicem
Hepimiz aynı durumdayız canım ama sabredeceğiz inşallah güzel sonuçlar alıcagıx senin nerdeyse birşey kalmamış benim daha 6gunum var teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…