Gel buraya ben sana ne dedimArkadaşlar merhaba bugün test günümdü merkez önce idrar testi dedi yap dedi bende yaptım bariz silik ikinci çizgi çıktıresim istediler attım evet hafif pembelik var yarın kan için gelin dediler şuan şoktayım dayanamıcam özele kan vermeye gidicem birazdan nolur dua edin bana
Transferdeyken masada bizde video istiyoruz hocam dedim tamam dedi güldüE çeksin istermiydin canım sen
AhahahhhTransferdeyken masada bizde video istiyoruz hocam dedim tamam dedi güldühani video filan yok normal bi haber verir gibi verdi
Hic bisey demedim valla sustum belki kese icin kalp atisi icin bi video yada resm cekerAhahahhhdeseydin e hani video hocam . Çıkıyoruz Odadan tekrar çağırın Hocam koridordayım
GorunebilirPAzartesiye randevu verdi mecbur gidicem sonra 10/15 gün kalp atışı gerginliğiBelki embriyoyu görürüm kalbi görmesem bile şnşallah ama gözükmeyebiliyormuş galiba
Değerlerin gayet güzel gitmiş sorun yok bence
İlki kaçtı kaç gün geçti aradanKızlae bende bugün ikinci kan testimi yaptırdım 800 cıktı
canım neden devlet hastanesinde vermiyorsunuz? yada sağlık ocağıBugün tekrar kan verdim 364 değerin üzerine tekrar kan istediler eşimde biraz sinirleniyo haliyle kaçıncı kan oldu herşey zaten masraflı ilaçlar tedaviler Allah hepimize yardım etsin
canım neden devlet hastanesinde vermiyorsunuz? yada sağlık ocağı
yaşadığınız yeri bilemiyorum tabii ki ben ilçede yaşadığım için özellikle saat 4e gelirken gidince bomboş oluyo poliklinikler.. yada randevu aldıysam saatinde yada en kötü 10dk sonrasına geliyor. dediğim gibi yaşadığınız yeri bilemiyorumDevlette sıra sorunu çok oluyo çünkü
İstanbulda oturuyorum çevrem devlet hastanesi dolu ama hrryer tıklım tıklım öyle kafama göre gidip kan vermek istesem en az 3-4 saatimi gözden çıkartmam lazım test sonucuda ertesi gün çıkıyoyaşadığınız yeri bilemiyorum tabii ki ben ilçede yaşadığım için özellikle saat 4e gelirken gidince bomboş oluyo poliklinikler.. yada randevu aldıysam saatinde yada en kötü 10dk sonrasına geliyor. dediğim gibi yaşadığınız yeri bilemiyorum
Hayırlı olsun canım çok güzelbiz de bugün ultrasona gittik tekrar, kese büyümüş yolk kesesi de gzüktü çok şükür:) haftaya tekrar gidicem inşalah.
Bende onu sorcam haftayaki kontrolde canım bişey yiyemiyorumVitamin kuzum karışık birkaç marka daha var doktoruma sorup birini alacağım iyi bedlenemiyorım diye sen de çok yiyemiyorsan bir danış da uygun görürse kullanırsın
teşekkür ederim kuzum ya biraz daha rahatladım :))Hayırlı olsun canım çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?