Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Gel buraya ben sana ne dedim Boş yere stres yaptın . Hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz

Kizlar bende sali gunu kendi doktoruma gitmisdim keseyi gordu her sey cok guzel dedi 2 hafta sonra kalp atisina randevu verdi bende carsamba gunu normal hastanede doktorun istedigi genetik testleri yaptirmaya gittim doktor gel bi bakalim dedi ve kalbi gordu sinyal veriyo olumus kalbi dedi cok sukur rabbim herkese nadip etsin insallah

Bugün tekrar kan verdim 364 değerin üzerine tekrar kan istediler eşimde biraz sinirleniyo haliyle kaçıncı kan oldu herşey zaten masraflı ilaçlar tedaviler Allah hepimize yardım etsin
canım neden devlet hastanesinde vermiyorsunuz? yada sağlık ocağı

Devlette sıra sorunu çok oluyo çünkü
yaşadığınız yeri bilemiyorum tabii ki ben ilçede yaşadığım için özellikle saat 4e gelirken gidince bomboş oluyo poliklinikler.. yada randevu aldıysam saatinde yada en kötü 10dk sonrasına geliyor. dediğim gibi yaşadığınız yeri bilemiyorum

İstanbulda oturuyorum çevrem devlet hastanesi dolu ama hrryer tıklım tıklım öyle kafama göre gidip kan vermek istesem en az 3-4 saatimi gözden çıkartmam lazım test sonucuda ertesi gün çıkıyo

Vitamin kuzum karışık birkaç marka daha var doktoruma sorup birini alacağım iyi bedlenemiyorım diye sen de çok yiyemiyorsan bir danış da uygun görürse kullanırsın
Bende onu sorcam haftayaki kontrolde canım bişey yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…