Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Arkadaslar merhaba bende subat transferim 7+1 suan gebeligim ama doktorum 5+4 diyor iki haftadir kontrole gittigimde yolk saci goruyoruz bebegi biraz zor goruyoruz 1mm daha dedi doktorum herhafta kontroldeyiz endiselerim artiyor ara donemdeyiz boyle olmasi normal diyor ama gelin birde bana sorun

YAaaa ama böyle bişey olamaz gerçekten sabırsızlık iyi bişey değil sonucum 8,43 çıktı bu ben demek korktum ben bu sonuctan
Canım hayırlısı olur inşallah. Bende senin gibi dayanamadım 6.gun değerim 7.59 8.gun değerim 8.4 10 günde zaten 2 ye düştü. Seni üzmek istemem ama genelde bu aralikdaki değerler gri olarak değerlendiriliyor.supheli diye. Hakkında hayırlısı olsun insallah

Ben bugun keseyi gordum. Beta hcg 10.826 cikti. Kalp atisi icin 2 hafta sonraya cagirdi.

Adet tarihiniz ve transfer tarihiniz nedir

Maşallah bol bol pozitif var bugünde

Bende hiç birsey yiyemiyorum şimdi yemek diyince bile midem bulanıyor..
Ay bi tek ben ne bulsam yiyorum herhalde. Agzim bos durmuyor resmen. Normalde kilo almaya calisan cok zayif biriyim. Ama simdi kahvalti yapip ustune tavuk pilav yiyip ustune baklava yiyorum. iyice midesiz oldum ben

Hadi ya çok üzüldüm inşallah düşmez değerlerim ben 7. Gün İdrarda negatifi görünce dedim olmadı 9. Gün silik çizgi görünce allah allah dedim nasıl yani ama tabi değer çok düşük inşallah yükselir

Benimde ilk 7 çıkmıştı sabırla bekleyin

YAaaa ama böyle bişey olamaz gerçekten sabırsızlık iyi bişey değil sonucum 8,43 çıktı bu ben demek korktum ben bu sonuctan
Canım 8,43 idrarda nasıl belli olmuş ben onun şokundayım . Benim kan değerim 40 idi ve aşırı silik çıkmıştı . Bence tutmuş bu iyi haber . Yani demekki bir sorun yok tedaviye cevap veriyorsun . Değerin biraz düşük doktorun ne yorum yaptı ? Umarım Allah’ın izniyle yukselir

2 tane test yaptım ikisinde de çıktı aynı çizgiler doktorum da Pazartesi testi tekrarlayalım dedi en net sonuç 12. Gün ilaçlarına devam et dedi bu ara da benim reglime daha 1 hafta var inşallah yükselir değerim ve 3 gün önce negatif testi aldığım gün pembe renkli akıntı olmuştu geç mi tutundu acaba o gün mesajla test negatifti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…