- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
YAaaa ama böyle bişey olamazGel buraya ben sana ne dedimBoş yere stres yaptın . Hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz
Canım hayırlısı olur inşallah. Bende senin gibi dayanamadım 6.gun değerim 7.59 8.gun değerim 8.4 10 günde zaten 2 ye düştü. Seni üzmek istemem ama genelde bu aralikdaki değerler gri olarak değerlendiriliyor.supheli diye. Hakkında hayırlısı olsun insallahYAaaa ama böyle bişey olamazgerçekten sabırsızlık iyi bişey değil sonucum 8,43 çıktı bu ben demek korktum ben bu sonuctan
Ben bugun keseyi gordum. Beta hcg 10.826 cikti. Kalp atisi icin 2 hafta sonraya cagirdi.kalp atışı için erken değil mi sankibenim 3gün önce değerim 2216 çıktı kalp atışı önümüzdeki haftaya anca çıkar diye keseyi de o zamana verdi doktor. Bence 6.hafta bitimine yakın anca duyulur
Adet tarihiniz ve transfer tarihiniz nedirArkadaslar merhaba bende subat transferim 7+1 suan gebeligim ama doktorum 5+4 diyor iki haftadir kontrole gittigimde yolk saci goruyoruz bebegi biraz zor goruyoruz 1mm daha dedi doktorum herhafta kontroldeyiz endiselerim artiyor ara donemdeyiz boyle olmasi normal diyor ama gelin birde bana sorun
Ay bi tek ben ne bulsam yiyorum herhalde. Agzim bos durmuyor resmen. Normalde kilo almaya calisan cok zayif biriyim. Ama simdi kahvalti yapip ustune tavuk pilav yiyip ustune baklava yiyorum. iyice midesiz oldum benMaşallah bol bol pozitif var bugünde
Bende hiç birsey yiyemiyorum şimdi yemek diyince bile midem bulanıyor..
Hadi ya çok üzüldüm inşallah düşmez değerlerim ben 7. Gün İdrarda negatifi görünce dedim olmadı 9. Gün silik çizgi görünce allah allah dedim nasıl yani ama tabi değer çok düşük inşallah yükselirCanım hayırlısı olur inşallah. Bende senin gibi dayanamadım 6.gun değerim 7.59 8.gun değerim 8.4 10 günde zaten 2 ye düştü. Seni üzmek istemem ama genelde bu aralikdaki değerler gri olarak değerlendiriliyor.supheli diye. Hakkında hayırlısı olsun insallah
Ayyy benimde canım hiç birşeyi istemiyor zorla yiyorum oda gidiyor zatenMaşallah bol bol pozitif var bugünde
Bende hiç birsey yiyemiyorum şimdi yemek diyince bile midem bulanıyor..
Benimde ilk 7 çıkmıştı sabırla bekleyinHadi ya çok üzüldüm inşallah düşmez değerlerim ben 7. Gün İdrarda negatifi görünce dedim olmadı 9. Gün silik çizgi görünce allah allah dedim nasıl yani ama tabi değer çok düşük inşallah yükselir ☺
23 ocak adet 11 subat transferim 19.gunde 5.gun embriyosuAdet tarihiniz ve transfer tarihiniz nedir
İnşallah yükselir canim dualarım seninleHadi ya çok üzüldüm inşallah düşmez değerlerim ben 7. Gün İdrarda negatifi görünce dedim olmadı 9. Gün silik çizgi görünce allah allah dedim nasıl yani ama tabi değer çok düşük inşallah yükselir ☺
Canım 8,43 idrarda nasıl belli olmuş ben onun şokundayım . Benim kan değerim 40 idi ve aşırı silik çıkmıştı . Bence tutmuş bu iyi haber . Yani demekki bir sorun yok tedaviye cevap veriyorsun . Değerin biraz düşük doktorun ne yorum yaptı ? Umarım Allah’ın izniyle yukselirYAaaa ama böyle bişey olamazgerçekten sabırsızlık iyi bişey değil sonucum 8,43 çıktı bu ben demek korktum ben bu sonuctan
Bazı embriyo gelişimi geri gelebiliyormus toparlaniyormussun sonra ama tarihine göre evet geri kalmış cnm İnş düzelir23 ocak adet 11 subat transferim 19.gunde 5.gun embriyosu
Insallah beklemekten baska çare yokBazı embriyo gelişimi geri gelebiliyormus toparlaniyormussun sonra ama tarihine göre evet geri kalmış cnm İnş düzelir
Doktorunuz ultrason goruntusune gore mi 5+4dedi acaba ,son qdete gore 7+3 transfere gore 7+1 oluyor .23 ocak adet 11 subat transferim 19.gunde 5.gun embriyosu
2 tane test yaptım ikisinde de çıktı aynı çizgiler doktorum da Pazartesi testi tekrarlayalım dedi en net sonuç 12. Gün ilaçlarına devam et dedi bu ara da benim reglime daha 1 hafta var inşallah yükselir değerim ve 3 gün önce negatif testi aldığım gün pembe renkli akıntı olmuştu geç mi tutundu acaba o gün mesajla test negatifti ..Canım 8,43 idrarda nasıl belli olmuş ben onun şokundayım . Benim kan değerim 40 idi ve aşırı silik çıkmıştı . Bence tutmuş bu iyi haber . Yani demekki bir sorun yok tedaviye cevap veriyorsun . Değerin biraz düşük doktorun ne yorum yaptı ? Umarım Allah’ın izniyle yukselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?