Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Son adetinizi transferden 15 gün önce olarak hesaplayacaksınız kızlar bu şekilde hesaplamadığınızda beklentileriniz az çıkınca moral bozukluğu yaşarsınız misal en 25 şubat transfer 15 gün öncesinde yaptığımda 10 şubat olarak hesaplıyorum son adet tarihimi 1 hafta sonraya muayene tarihi aldım

Benimde netti canım baya sonradan belirginlesti ama baya belirgindi

Ay bi tek ben ne bulsam yiyorum herhalde. Agzim bos durmuyor resmen. Normalde kilo almaya calisan cok zayif biriyim. Ama simdi kahvalti yapip ustune tavuk pilav yiyip ustune baklava yiyorum. iyice midesiz oldum ben
Yaaaa aynı ben N nefessade cok acaip yiyorum cok kilo alıcam diye de korkuyorum işin kötüsü ara sıra midem bulanıyo ama yemek yerken olmuyo

Benim de son adet tarihim 1 şubat transfer 17 şubat, hesaplayınca 5+6 ama ultrasonda 4+4 gözüküyor. Doktorum ona takılma önemli olan büyümesi gelişmesi dedi.
Benim doktorumda dedi takilma tarihe diye transferin 9.gunu 283 cikti beta hcg degeri tek embriyo keseyide iki hafta once hemen gorduk oyle olunca gelisim hizli olacak diye umdu doktorumda bu hafta artik daha netlesir hersey

benimde ilk yaptırdıgımda 8,43 çıktı cnm cıkar telaş yapma henüz çok yeni
Yaaa moral oldu bana bu arkadaşım teşekkür ederim peki nasıl katlandı değerlerin eşim çok mutlu oldu onu öyle görünce diyorum nolur olsun yükselsin çünkü azosperm Kaynaklı DİE çok üzüldü yıprandı ..

İlk denemen miydi canım. Benim 2. İdi ilki de kimyasaldi. Nasipten öte yol yokmuş bunu anladım. İlaçları bıraktım 4 gün sonra bugün regli oldum yarın doktora gideceğiz bakalim
Yok bu ikinci denemem diğerinde direk negatif çıkmıştı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda mucizelerimize kavuşuruz

stres yapma canım 8,43 , 17, ,65 ,275 ,765 cıktı cnaım doktor kan vermene gerek yok muayneye gel dedi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…