Gerçekten mi hamilemiydiniz yani o zaman :) peki nasıl yükseldi değerler ben 7. Gün idrarda negatif gördüm o gün pembe lekelenmem oldu 9. Gün idrar silik ve test 8,43 geç mi tutundu acaba inşallah öyledirBenimde ilk 7 çıkmıştı sabırla bekleyin
Allah razı olsun inşallahİnşallah yükselir canim dualarım seninle
Benimde netti canım baya sonradan belirginlesti ama baya belirgindiCanım 8,43 idrarda nasıl belli olmuş ben onun şokundayım . Benim kan değerim 40 idi ve aşırı silik çıkmıştı . Bence tutmuş bu iyi haber . Yani demekki bir sorun yok tedaviye cevap veriyorsun . Değerin biraz düşük doktorun ne yorum yaptı ? Umarım Allah’ın izniyle yukselir
Evet ultrason ölçümüne göre dedi gecis evresi suan biranda büyüyebilir diyor ama nasip hersey .Doktorunuz ultrason goruntusune gore mi 5+4dedi acaba ,son qdete gore 7+3 transfere gore 7+1 oluyor .
Buyur buyur ,siz rahat olunEvet ultrason ölçümüne göre dedi gecis evresi suan biranda büyüyebilir diyor ama nasip hersey .
İnşallah düşmez değerlerim çok korkuyorumBenimde netti canım baya sonradan belirginlesti ama baya belirgindi
Hayırlı olsun 2 gün sonra a tekrar yaptırın insallah 2 kat artarArkadaşlar kan sonucumu aldım 8,43 çıktı bu ne demek oluyor ☺ Transferimin 9. Günü bugün
Yaaaa aynı ben N nefessade cok acaip yiyorum cok kilo alıcam diye de korkuyorumAy bi tek ben ne bulsam yiyorum herhalde. Agzim bos durmuyor resmen. Normalde kilo almaya calisan cok zayif biriyim. Ama simdi kahvalti yapip ustune tavuk pilav yiyip ustune baklava yiyorum. iyice midesiz oldum ben
Benim de son adet tarihim 1 şubat transfer 17 şubat, hesaplayınca 5+6 ama ultrasonda 4+4 gözüküyor. Doktorum ona takılma önemli olan büyümesi gelişmesi dedi.Evet ultrason ölçümüne göre dedi gecis evresi suan biranda büyüyebilir diyor ama nasip hersey .
İlk denemen miydi canım. Benim 2. İdi ilki de kimyasaldi. Nasipten öte yol yokmuş bunu anladım. İlaçları bıraktım 4 gün sonra bugün regli oldum yarın doktora gideceğiz bakalimİnşallah düşmez değerlerim çok korkuyorum
benimde ilk yaptırdıgımda 8,43 çıktı cnm cıkar telaş yapma henüz çok yeniHayırlı olsun 2 gün sonra a tekrar yaptırın insallah 2 kat artar❤❤❤
Benim doktorumda dedi takilma tarihe diye transferin 9.gunu 283 cikti beta hcg degeri tek embriyo keseyide iki hafta once hemen gorduk oyle olunca gelisim hizli olacak diye umdu doktorumda bu hafta artik daha netlesir herseyBenim de son adet tarihim 1 şubat transfer 17 şubat, hesaplayınca 5+6 ama ultrasonda 4+4 gözüküyor. Doktorum ona takılma önemli olan büyümesi gelişmesi dedi.
Yaaa moral oldu bana bu arkadaşım teşekkür ederim peki nasıl katlandı değerlerin eşim çok mutlu oldu onu öyle görünce diyorum nolur olsun yükselsin çünkü azosperm Kaynaklı DİE çok üzüldü yıprandı ..benimde ilk yaptırdıgımda 8,43 çıktı cnm cıkar telaş yapma henüz çok yeni
Yok bu ikinci denemem diğerinde direk negatif çıkmıştı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda mucizelerimize kavuşuruzİlk denemen miydi canım. Benim 2. İdi ilki de kimyasaldi. Nasipten öte yol yokmuş bunu anladım. İlaçları bıraktım 4 gün sonra bugün regli oldum yarın doktora gideceğiz bakalim
stres yapma canım 8,43 , 17, ,65 ,275 ,765 cıktı cnaım doktor kan vermene gerek yok muayneye gel dedi cnmYaaa moral oldu bana bu arkadaşım teşekkür ederim peki nasıl katlandı değerlerin eşim çok mutlu oldu onu öyle görünce diyorum nolur olsun yükselsin çünkü azosperm Kaynaklı DİE çok üzüldü yıprandı ..
Allahım inşallah benimde Yükselir sen bana umut oldun iyki yazdın bana çok teşekkür ederim :)stres yapma canım 8,43 , 17, ,65 ,275 ,765 cıktı cnaım doktor kan vermene gerek yok muayneye gel dedi cnm
Maşallah sana dastres yapma canım 8,43 , 17, ,65 ,275 ,765 cıktı cnaım doktor kan vermene gerek yok muayneye gel dedi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?