Dis gebelik olsa agridan duramazdin. Kotu dusunmekızlar salı günü kese yi görmeye gidicez dış gebelik vardır diye çok korkuyorum
İnşallah canım benimYok bu ikinci denemem diğerinde direk negatif çıkmıştı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda mucizelerimize kavuşuruz
Ya da böyle atıyorum Nutella yiyorum sonra canım ayran istiyo onları yedikten sonra aklım başıma geliyo naptım ben diye cünkü midem bulanıyoAhahah aynen yaa yemekten bulanmiyo benim debunca yil istah surubu ictim kilo alayim diye kismet simdiyeymis
Ya da böyle atıyorum Nutella yiyorum sonra canım ayran istiyo onları yedikten sonra aklım başıma geliyo naptım ben diye cünkü midem bulanıyovallahi hormon da alıyoruz su 3 ay kilo almasak iyi olacak da
Ya ben normalde sağlıklı beslenen biriyim ama kendimi de kısıtlamam yani. Ara sıra hamur işi de yaparım ama buara sabahları csnım sürekli tost falan istiyo halbuki normalde gayet yeşillik dolu yumurtalı tabaklar hazırlarım. Ptesi itibariyle hemen kendimi düzene sokucamaman diyim dikkat. Kilonuz sağlıklı kilo olsun kızlar süt için ceviz fındık badem yiyin protein alın
Benim zaten alerjim var çikolata tarzı şeylere muhtemelen yiyemem hamile kalınca da. Kıskandım azcık nutellayı şuan
Her seyin kokusunu 10 km öteden alıyorum ben ama sabit Bi koku gibiyse yokKızlar sizinde burnunuzda hep bi koku varmı hiç gitmeyen bi koku alıyorum sanki
Kapı pencere açık kokacak birşeyde yok sanki bi koku var sürekli aynı koku burnumun ucunda gibi 2 gündürHer seyin kokusunu 10 km öteden alıyorum ben ama sabit Bi koku gibiyse yok
Ya bana keçi kokusu geliyo, burasi keçi kokuyo deyince de millet bi tuhaf bakiyo haliyleKızlar sizinde burnunuzda hep bi koku varmı hiç gitmeyen bi koku alıyorum sanki
Gebelik aşermesi böyle bir şey demek kiYa ben normalde sağlıklı beslenen biriyim ama kendimi de kısıtlamam yani. Ara sıra hamur işi de yaparım ama buara sabahları csnım sürekli tost falan istiyo halbuki normalde gayet yeşillik dolu yumurtalı tabaklar hazırlarım. Ptesi itibariyle hemen kendimi düzene sokucam
Canım ben senin yerinde olsam 2 güne bir kan veririm takip ederim . Yukseliyorsa korkacak bişey yok demekki geç tutunmuş . Yeni yerleşmiştir . En azından kendini görmüş olursun . Stres yapma ilaçlarına dikkat et , beslenmene dikkat et gönlünü ferah tutmaya çalış . İnşallah yukselir2 tane test yaptım ikisinde de çıktı aynı çizgiler doktorum da Pazartesi testi tekrarlayalım dedi en net sonuç 12. Gün ilaçlarına devam et dedi bu ara da benim reglime daha 1 hafta var inşallah yükselir değerim ve 3 gün önce negatif testi aldığım gün pembe renkli akıntı olmuştu geç mi tutundu acaba o gün mesajla test negatifti ..
Kuzum tadını geçtim yuvarlanarak gezerim böyle olursaGebelik aşermesi böyle bir şey demek kio duyguyu da yaşa tabi zevki ayrıdır onun. Ara sıra ama
bende şimdi size bunu yazmak için girmiştim hayatımda hiç limon yediğimi bilmem çok severim salatalara çorbalara kullanırım ama soyupta yememiştim hiç.İlk defa bugün deli gibi limon soyup tuzlayıp yedim bide erik istiyorum marketlerde bulamadım yarın aşeren manavı varmış oraya gidip erik alacağım tuzlu papaz erği istiyor canımKuzum tadını geçtim yuvarlanarak gezerim böyle olursahemenn yarın pazar a cıkıp sağlıklı seyler alıp kendimi dizginliyoeum
Ya bana keçi kokusu geliyo, burasi keçi kokuyo deyince de millet bi tuhaf bakiyo haliyle
Ben cuma gidiyorum kalp sesi için. .canım. .Allahtan tatil oldu..yoksa mahfolmuşdukGunaydin herkesee... gebeler ve gebe anneler ve gebe calisan anneler olarak kendimize cok dikkat edelim. Bu pzartesi gelmek bilmiyor hayirlisiyla kalp atisini duysam diyorum. Ama kendimi taniyorjm hareketleri hissedene kadar her kontrole yuregim agzimda gidecegim... Allaha emanetiz hepimiz.. bugun cok guzel bir gun olsun
Benim de canım haftaya cuma ..kalp atışı. .kalp atışı için erken değil mi sankibenim 3gün önce değerim 2216 çıktı kalp atışı önümüzdeki haftaya anca çıkar diye keseyi de o zamana verdi doktor. Bence 6.hafta bitimine yakın anca duyulur
Haklısın inşallah yükselirCanım ben senin yerinde olsam 2 güne bir kan veririm takip ederim . Yukseliyorsa korkacak bişey yok demekki geç tutunmuş . Yeni yerleşmiştir . En azından kendini görmüş olursun . Stres yapma ilaçlarına dikkat et , beslenmene dikkat et gönlünü ferah tutmaya çalış . İnşallah yukselir
Piyuu erigin kilosu 750 tl diyolardi:))bende şimdi size bunu yazmak için girmiştim hayatımda hiç limon yediğimi bilmem çok severim salatalara çorbalara kullanırım ama soyupta yememiştim hiç.İlk defa bugün deli gibi limon soyup tuzlayıp yedim bide erik istiyorum marketlerde bulamadım yarın aşeren manavı varmış oraya gidip erik alacağım tuzlu papaz erği istiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?