- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Bugun cuma mi haftaya cuma mi? Sen benden daha gec gidiyormussin yav eger haftayaysa:) son 2.5 gun diyorum... hayirlisiyla bir kalbi duysak hepimizzBen cuma gidiyorum kalp sesi için. .canım. .Allahtan tatil oldu..yoksa mahfolmuşduk
Canim haftaya cuma gidiyorum..hayirlisiyla ..bende çok heyecanlıyım. .inşallah hersey yolunda giderBugun cuma mi haftaya cuma mi? Sen benden daha gec gidiyormussin yav eger haftayaysa:) son 2.5 gun diyorum... hayirlisiyla bir kalbi duysak hepimizz
Benim senBenim de bugün ilk defa bulantım var gibi.. mide yanması bi kaç gündür var
Benim doktor randevu 13 gün sonra senin doktor mu erken çağırdı benim ki mi geç :))ya beni de kalp atışı için çarşamba çağırdı doktor. ama baya heyecanlıyım. ne durumda kese sağlıklı ilerliyormu. böyle heyecan yaptığımdan tansiyonum yüksek çıkıyor doktorda ölçümde.
Rica ederim canım benim . Güzel düşünelim güzel olsun inşallahHaklısın inşallah yükselirgelişmelerden haberdar ederim bana çok destek oldun çok teşekkür ederim
geç değil. benim kızda da 6+3de görmüştük. şimdi tam 7 de olacakBenim doktor randevu 13 gün sonra senin doktor mu erken çağırdı benim ki mi geç :))
İnşallahh rabbim gönlündeki versinEvet çok şükür bahsettiğim sonuçtan 3 yaşında Bir kızım var şimdi ikinciye inşallah
Aynenn dediğim manavda da 4 tanesi 25 miş ama şimdilik bi 4 tane yiyim bari :))Piyuu erigin kilosu 750 tl diyolardi:))
Ben tüm irtibatımı işlem yaptırdığım doktorumla sağlıyorum kontrollerede ona gidiyorum.Sizin farklı şehirde olduğu için doktorunuza ulaşamıyorsanız en azından yaptırdğınız merkezle görüşünKızlar iğne ve ilaçların bırakılması için kendi tüp bebek doktorunuza mı gidiyrsnz yoksa kadın doğumcu da olablr mi,benm bulundğm şehirde tüp bebek yok ayrıca özel kadın doğumcu da yok sadece devlt hastanesi var sizce ne yapmalıyım ?
Birde ben herşeyi yiyirm şimdiden kilo almaya başlarsam vay halimeeeAy bi tek ben ne bulsam yiyorum herhalde. Agzim bos durmuyor resmen. Normalde kilo almaya calisan cok zayif biriyim. Ama simdi kahvalti yapip ustune tavuk pilav yiyip ustune baklava yiyorum. iyice midesiz oldum ben
Doktor da merkez de ist.da ben çokkkk uzaktaym hemşireye sordm artık doktor durumunuzu bilemez dediBen tüm irtibatımı işlem yaptırdığım doktorumla sağlıyorum kontrollerede ona gidiyorum.Sizin farklı şehirde olduğu için doktorunuza ulaşamıyorsanız en azından yaptırdğınız merkezle görüşün ☘
Aaa 2 hafta çok değil mi yahuBen bugun keseyi gordum. Beta hcg 10.826 cikti. Kalp atisi icin 2 hafta sonraya cagirdi.
Benim doktor tanıştığımız gün benle pazarlık ettiKızlar iğne ve ilaçların bırakılması için kendi tüp bebek doktorunuza mı gidiyrsnz yoksa kadın doğumcu da olablr mi,benm bulundğm şehirde tüp bebek yok ayrıca özel kadın doğumcu da yok sadece devlt hastanesi var sizce ne yapmalıyım ?
Canım dupaston ne için vermişti benim kanama olunca banada verdiBenim doktor tanıştığımız gün benle pazarlık ettibebeği görürüm sonrasında ben yokum Ke dine iyi bir perinatolog bul dedi.. İlaçlara da yeni doktorum karar verdi duphaston bırakırdı.. Estrofem, progestan ve OKSAPAR ise 10 gün daha devam sonra sadece oksaparı soğuma kadar kullanacam
Anlaşılan bana şehir dışı görünyr :/Benim doktor tanıştığımız gün benle pazarlık ettibebeği görürüm sonrasında ben yokum Ke dine iyi bir perinatolog bul dedi.. İlaçlara da yeni doktorum karar verdi duphaston bırakırdı.. Estrofem, progestan ve OKSAPAR ise 10 gün daha devam sonra sadece oksaparı soğuma kadar kullanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?