Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar bende aşırı şişkinlik var ve midemin orada bi Ağrı var bıcak gibi saplanıyor arada nefesini kesiyo gaz diyordum ama gaz fa değil galiba doktorum yarın hastaneue gel sancı odasında baksınlar dedi orada ne yapabilirler ki dedim belki içerde kalan yumurtalar büyüyüp baskı yapmıştır vardır bişey orada bilirler dedi böyle bişey basına gelen var mı

Kızlar iğne ve ilaçların bırakılması için kendi tüp bebek doktorunuza mı gidiyrsnz yoksa kadın doğumcu da olablr mi,benm bulundğm şehirde tüp bebek yok ayrıca özel kadın doğumcu da yok sadece devlt hastanesi var sizce ne yapmalıyım ?

Ben tüm irtibatımı işlem yaptırdığım doktorumla sağlıyorum kontrollerede ona gidiyorum.Sizin farklı şehirde olduğu için doktorunuza ulaşamıyorsanız en azından yaptırdğınız merkezle görüşün

Ay bi tek ben ne bulsam yiyorum herhalde. Agzim bos durmuyor resmen. Normalde kilo almaya calisan cok zayif biriyim. Ama simdi kahvalti yapip ustune tavuk pilav yiyip ustune baklava yiyorum. iyice midesiz oldum ben
Birde ben herşeyi yiyirm şimdiden kilo almaya başlarsam vay halimeee

Doktor da merkez de ist.da ben çokkkk uzaktaym hemşireye sordm artık doktor durumunuzu bilemez dedi

Benim doktor tanıştığımız gün benle pazarlık ettibebeği görürüm sonrasında ben yokum Ke dine iyi bir perinatolog bul dedi.. İlaçlara da yeni doktorum karar verdi duphaston bırakırdı.. Estrofem, progestan ve OKSAPAR ise 10 gün daha devam sonra sadece oksaparı soğuma kadar kullanacam

Canım dupaston ne için vermişti benim kanama olunca banada verdi

Anlaşılan bana şehir dışı görünyr :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…