Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Yaaaa bende varım bendeee ben arada kaynamışım

Canım dupaston ne için vermişti benim kanama olunca banada verdi
Bana transferin yapıldığı gün kullanmaya başlayacaksın dedi günde 3 defa alıyordum.. Şimdi gittiğim perinatolog ilk 3 hafta rahmi hazırlamak için veriyor tüp bebek merkezleri ama sonrasında tamamen önlem amaçlı kullandırıyorlarmış birazda anne psikolojisi var tabi işin içinde ilaçlar ister istemez güven yaratıyor

Anlaşılan bana şehir dışı görünyr :/
Merkezi telefonla arayıp doktorunla görüşsen transferin hangi gün yapıldığını kaçıncı gün embriyosu vs bilgilerini versen ve ne zamana kadar devam edeceğiniz bilgisini alabilirsin bence..Birde acil bir durum olursa size nasıl ulaşacağım diye sorabilirsin.Ben doktoruma direk mesaj atıyorum herşeyi güven veriyor ulaşabilmek.Başka doktora gidemiyorum eşim çift doktorla mı götürsen diyor sağlam olsun diye ama öykümüzü bu doktor biliyor ve en doğru kararları bu dpktorla verirm gibi geliyor

Bende ekli değiliiimm

İnşallah sağlıkla görürsün bebişini canım. 7. Haftandasın belki kalp sesini de duyarsın :)

Kuzum benimde vardır midemin civarlarında batıyordu gaz diye düşündüm üç beş gün oldu geçit

günaydınnnnnn

bende öksürük ve boğaz ağrısı var off şu durumda nasıl başardıysam hasta olmayı
Aman dikkatli olun benimde eşim hasta bana bulaşmaması için çok dikkat etmeye çalışıyorum..
Taze zencefil alıp rendeleyin limon bal karıştırın birde 5-6 karanfil kırıp için günde 2 kere antiseptik ben öyle yapıyorum 2 gündür herşey bebişler için

Kizlar zerdecal zencefil hamilelikte pek iyi degil diye duydum. Kullanmadan bir arastirin derim

Kizlar zerdecal zencefil hamilelikte pek iyi degil diye duydum. Kullanmadan bir arastirin derim

Doktoruma danıştım hiçbir sıkıntı yaratmaz aksine bulantılarınız olduğunda onuda bastırır demişti.Zerdeçalı bilmiyorum zencefil için bu dediğim ama tabiki sizlerde kullanmadan önce doktorunuza danışın

Kızlar size bir sorum olacak henüz keseyi görmedik biliyorsunuz ama benim iki gündür vajinamda bir ağrı var Ara ara girip çıkıyor Sanki rahmin alt tarafları gibi anlayamadığım bir yerlerde internette okuduklarıma göre Gebeliğin ilk haftalarında ilk gebeliklerde olabiliyormuş Rahim kasıldığı için büyümeye çalıştığı için diyorlar siz de yaşadınız mı?

Herhalde bu saatten sonra maddiyat daha ön planda olduğu için artık iletişimde olmak istemyrlr

Oluyor canım bende bu sefer de oldu..

Bende de oluyor ara ara. Degisik bir agri. Keskin bi sekilde giriyor gidiyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…