Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kiyamam yaa umarim kesmistir. Ben de çağlaya gömüldüm
iki gündür aklım erikte eşime söyledim tamam alıcam dedi yok yok canım istemiyor dedim şimdi gider 700 lira erige verir çok yiyeyim diye az almasını bilmez... Çağlar çıkmışımı oda aklımdan çıkmıyor ya
Dün gece eriği rüyamda bile gördüm en iyisi eşimi yollayayım 4 5 tane alsın böyle olmayacak..

Çagla da cikmis valla. Ben circir olcam biraz daha yemeye devam edersem

Kizlar keseyi gorenlere bir sorum var. Ben dun keseyi gordum 8mm 4.5 haftalik dedi doktor. Kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi. Beta hcg baktik 10826 cikti. Transferim 22 Subat. Buradaki hesaplamalarimizla hic tutmuyor

Oluyor kuzum bana da vajinamda giren bir sancı gibi

Kizlar keseyi gorenlere bir sorum var. Ben dun keseyi gordum 8mm 4.5 haftalik dedi doktor. Kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi. Beta hcg baktik 10826 cikti. Transferim 22 Subat. Buradaki hesaplamalarimizla hic tutmuyor
Ben dun bundan bahsetmistim pek önemsenmedi ayni durumu bende yasiyorum 6 haftalik gittiğimde keseyi gorduk 5+2 dedi doktorum gecen cuma gittigimdede 5+4 gibi dedi 7 haftalik olmasi gerekirken durum bu . ara donem biranda buyuye bilir dedi doktor yolk sac goruluyor bebek 1mm dedi 3 , 4 gun sonra tekrar kontrole gidecegim ozamn netlesecek

kızlar ölçümler kullanılan usg ye göre bile değişebiliyor. tüp bebekte hesaplamalar normal gebeliğe göre değişebiliyor. bu yüzden doktorunuza güvenin. zamanla tam ölçümler olacak. şimdi ilk zamanlar uyumsuzluk olabiliyor. benim tam tutuyor şimdilik. herkeste aynı olmayabilir. sağlıklı ilerlesin yeterki

bu ara jelde baya geri geliyor. göbeğim iğnelerden acıyor. şu ilaçları bırakabileceğim gün bir gelseydi

Kızlar benim göbeğim içeriden resmen çimdik yiyor. Böyle yaşayan var mı ve göbeğim kaşınıyor

Tam olarak aynısını yaşıyorum canım. Bilenlerin cevaplarını okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…