Gittim canım yaptık testi 384 çıktı. Test günüm pazartesi diye pazartesi de görmek istedi Cem Hoca. Kan yapıp whatsuptan atacağım . İlaçlara devam 15 gün sonra kese kalp dedi. Çok şükür bir sorun yok şimdilikYa sendemi Anladığım kadarıyla Rahim büyüdüğü için oluyormuş canım Yani güzel bir şey bu korkmaSen ne yaptın gittin mi bugün merkeze
Iyi canm iyi cok sevindimGittim canım yaptık testi 384 çıktı. Test günüm pazartesi diye pazartesi de görmek istedi Cem Hoca. Kan yapıp whatsuptan atacağım . İlaçlara devam 15 gün sonra kese kalp dedi. Çok şükür bir sorun yok şimdilik☺
Evet bana da oluyor arada canımKızlar size bir sorum olacak henüz keseyi görmedik biliyorsunuz ama benim iki gündür vajinamda bir ağrı var Ara ara girip çıkıyor Sanki rahmin alt tarafları gibi anlayamadığım bir yerlerde internette okuduklarıma göre Gebeliğin ilk haftalarında ilk gebeliklerde olabiliyormuş Rahim kasıldığı için büyümeye çalıştığı için diyorlar siz de yaşadınız mı?
Ooo bitirmişsin sen canımIyi canm iyi cok sevindim15 gun bekle bakalm cok zor cok benim 6 gunum kaldi
Insallah canm bende gidip geliyim yazarimOoo bitirmişsin sen canımdarısı bana . Güzelce kese kalp görürsün inşallah . Yine gitmeden yazarım ben sana ☺
Benim yasak değildi kafein içerir diye çikolata demişlerdir de gündr 1 kahve de içilebiliyor tatlılardan yana Bi sknti yok yani şekerin yoksa tabi bna hc yasak edilmediarkadaşlar tüp bebek yapım aşamasında tatlı yasaktı çikolata bile yemek yasaktı. Artık gebelik oluştu acaba hala yasak mı kek yapsam yiyebilir miyim baklava yiyebilir miyim bileğisin olan var mı
Ilgincmis, kronik bi hastaliginiz mi var? Bana her sey serbest demisti doktorum. Deli gibi cikolata baklava yemistim. Şarap bile icmistim yaniarkadaşlar tüp bebek yapım aşamasında tatlı yasaktı çikolata bile yemek yasaktı. Artık gebelik oluştu acaba hala yasak mı kek yapsam yiyebilir miyim baklava yiyebilir miyim bileğisin olan var mı
Abartmadan ye canım . Bende yasak değildi ama yediklerime dikkat ediyorum . Hergun bir tepsi yiyemezsin zaten . Canın çekiyorsa 2-3 dilim ye bence . Kendini bu kadar kasmaarkadaşlar tüp bebek yapım aşamasında tatlı yasaktı çikolata bile yemek yasaktı. Artık gebelik oluştu acaba hala yasak mı kek yapsam yiyebilir miyim baklava yiyebilir miyim bileğisin olan var mı
iki gündür aklım erikteeşime söyledim tamam alıcam dedi yok yok canım istemiyor dedim şimdi gider 700 lira erige verir çok yiyeyim diye az almasını bilmez... Çağlar çıkmışımı oda aklımdan çıkmıyor ya
Dün gece eriği rüyamda bile gördüm en iyisi eşimi yollayayım 4 5 tane alsın böyle olmayacak..
Ben dun bundan bahsetmistim pek önemsenmedi ayni durumu bende yasiyorum 6 haftalik gittiğimde keseyi gorduk 5+2 dedi doktorum gecen cuma gittigimdede 5+4 gibi dedi 7 haftalik olmasi gerekirken durum bu . ara donem biranda buyuye bilir dedi doktor yolk sac goruluyor bebek 1mm dedi 3 , 4 gun sonra tekrar kontrole gidecegim ozamn netlesecek
Bende farklı şehirdeyim. .ama ihtiyaçim olduğunda hep telefon edebiliyorum. .Bugün sordum tüp bebek merkezime 8. Haftadan sonra iğneleri bırakıyorum..☺sende telefonla ulaşabilirsinKızlar iğne ve ilaçların bırakılması için kendi tüp bebek doktorunuza mı gidiyrsnz yoksa kadın doğumcu da olablr mi,benm bulundğm şehirde tüp bebek yok ayrıca özel kadın doğumcu da yok sadece devlt hastanesi var sizce ne yapmalıyım ?
Bende endişeliyim kalp atislarini gormeden rahatlayamayacagiz galiba umarim hakkimizda hayirlisi olur sağlıcakla kavusuruz bebeklerimizeAynı durum bende de var normalde 5+5 iken gittim 4+4 dedi ama bebek göründüğü zaman ona göre olan ölçümler doğru olanmış. Yani suan bende kese boyutuna göre söyledi 7 mm 4+4 dedi, ama Kafanı karıştırmasınbu durum önemli olan büyüme hızı vs dedi. Anlamasam da biraz içim rahatladı gibi
Ben de ayni durumdayim, kadin dogumcular tup bebek konusundan anlamiyor genelde. Hatta bana hergun ignemi olurmus 4 5 gunde bir yap dedi, tup bebek doktorum sakin aksatma birakma ignelerini dedi. Kadin dogumcuya gitsen de igne ve ilaclarin konusunda mutlaka tup bebek doktoruna ulas ve onun dedigini uygula. Nacizane tavsiyemdir. Cok emek veriyoruz, yanlis yapma luksumuz yokKızlar iğne ve ilaçların bırakılması için kendi tüp bebek doktorunuza mı gidiyrsnz yoksa kadın doğumcu da olablr mi,benm bulundğm şehirde tüp bebek yok ayrıca özel kadın doğumcu da yok sadece devlt hastanesi var sizce ne yapmalıyım ?
İlk zamanlar böyle 1 hafta geri vs gösterebilir iş sağlıkla büyüsünler de Allahın izniyle kucağımıza alalımBende endişeliyim kalp atislarini gormeden rahatlayamayacagiz galiba umarim hakkimizda hayirlisi olur sağlıcakla kavusuruz bebeklerimize
Kesinlikle ben de bir kadın doğum uya gittim her gün progestan olduğumu duyunca ya haftada bir yeter falan dedi. Ama riske atamayız doktorumuz ne derse oBen de ayni durumdayim, kadin dogumcular tup bebek konusundan anlamiyor genelde. Hatta bana hergun ignemi olurmus 4 5 gunde bir yap dedi, tup bebek doktorum sakin aksatma birakma ignelerini dedi. Kadin dogumcuya gitsen de igne ve ilaclarin konusunda mutlaka tup bebek doktoruna ulas ve onun dedigini uygula. Nacizane tavsiyemdir. Cok emek veriyoruz, yanlis yapma luksumuz yok
Sen yine iyi almışsın eşim 4 tane 50 tl ye aldı bide buzluk erigiymis ben kıtır kıtır olmasını hayal ederken hayallerim suya düştü insan bi sorar buzluk eriği var istemezdim en azindanBen aldım ama damağımda kaldı 7-8 tane eriğe 40 lira verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?