Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ya sendemi Anladığım kadarıyla Rahim büyüdüğü için oluyormuş canım Yani güzel bir şey bu korkma Sen ne yaptın gittin mi bugün merkeze
Gittim canım yaptık testi 384 çıktı. Test günüm pazartesi diye pazartesi de görmek istedi Cem Hoca. Kan yapıp whatsuptan atacağım . İlaçlara devam 15 gün sonra kese kalp dedi. Çok şükür bir sorun yok şimdilik

Iyi canm iyi cok sevindim 15 gun bekle bakalm cok zor cok benim 6 gunum kaldi

Evet bana da oluyor arada canım

Birde ben çok yoğun bel ağrısı yaşıyorum. Göğüslerimde çok hassas. Ebe bunlar gayet iyi belirtiler dedi ama belimden ve göğsümden çok zor uyuyorum neyse yeterki sağlıklı olsun ❤

arkadaşlar tüp bebek yapım aşamasında tatlı yasaktı çikolata bile yemek yasaktı. Artık gebelik oluştu acaba hala yasak mı kek yapsam yiyebilir miyim baklava yiyebilir miyim bileğisin olan var mı

arkadaşlar tüp bebek yapım aşamasında tatlı yasaktı çikolata bile yemek yasaktı. Artık gebelik oluştu acaba hala yasak mı kek yapsam yiyebilir miyim baklava yiyebilir miyim bileğisin olan var mı
Benim yasak değildi kafein içerir diye çikolata demişlerdir de gündr 1 kahve de içilebiliyor tatlılardan yana Bi sknti yok yani şekerin yoksa tabi bna hc yasak edilmedi

Ilgincmis, kronik bi hastaliginiz mi var? Bana her sey serbest demisti doktorum. Deli gibi cikolata baklava yemistim. Şarap bile icmistim yani

Abartmadan ye canım . Bende yasak değildi ama yediklerime dikkat ediyorum . Hergun bir tepsi yiyemezsin zaten . Canın çekiyorsa 2-3 dilim ye bence . Kendini bu kadar kasma

Ben aldım ama damağımda kaldı 7-8 tane eriğe 40 lira verdim

Aynı durum bende de var normalde 5+5 iken gittim 4+4 dedi ama bebek göründüğü zaman ona göre olan ölçümler doğru olanmış. Yani suan bende kese boyutuna göre söyledi 7 mm 4+4 dedi, ama Kafanı karıştırmasınbu durum önemli olan büyüme hızı vs dedi. Anlamasam da biraz içim rahatladı gibi

Bende farklı şehirdeyim. .ama ihtiyaçim olduğunda hep telefon edebiliyorum. .Bugün sordum tüp bebek merkezime 8. Haftadan sonra iğneleri bırakıyorum..☺sende telefonla ulaşabilirsin

Bende endişeliyim kalp atislarini gormeden rahatlayamayacagiz galiba umarim hakkimizda hayirlisi olur sağlıcakla kavusuruz bebeklerimize

Ben de ayni durumdayim, kadin dogumcular tup bebek konusundan anlamiyor genelde. Hatta bana hergun ignemi olurmus 4 5 gunde bir yap dedi, tup bebek doktorum sakin aksatma birakma ignelerini dedi. Kadin dogumcuya gitsen de igne ve ilaclarin konusunda mutlaka tup bebek doktoruna ulas ve onun dedigini uygula. Nacizane tavsiyemdir. Cok emek veriyoruz, yanlis yapma luksumuz yok

Kesinlikle ben de bir kadın doğum uya gittim her gün progestan olduğumu duyunca ya haftada bir yeter falan dedi. Ama riske atamayız doktorumuz ne derse o

ben hiç dikkat etmiyorum yediklerime. canım ne isterse kararında yiyorum. ilkinde bende çok dikkt ediyordum ama ikinciler farklı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…