Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar birşey sorucam ilk transferimi oldum malesef 10.gün kanda 0 çıkmıştı test günümdü bidaha kan vermedim regl olmayı bekliyordum az önce şiddetli ağrıyla birlikte simsiyah bi kanamam oldu normal regl kanaması gibi değil başarısız tüp bebekten sonra ilk regl boylemi oluyo acaba

Ben de ilaçlarımı bıraktım regl olmayı bekliyorum. Neyle karşılaşcam ben de bilmiyorum açıkçası sonun cevabını ben de merak ettim

Kimyasaldan sonra bile normal regl geldi bnm ama ilaçlarla rahim kalinlasiyor ya canım onun sökülmesi öyle oluyor normal anca adetle incelicek rahmin. Umarım bir dahakine güzel sonuç alırsın

Kimyasaldan sonra bile normal regl geldi bnm ama ilaçlarla rahim kalinlasiyor ya canım onun sökülmesi öyle oluyor normal anca adetle incelicek rahmin. Umarım bir dahakine güzel sonuç alırsın
Sağol canım galiba o yüzden haklisin doktorumla görüştüm normal dedi dondurulmuş 5.gün embriyosu icin görüşmeye gidicez

Sen yine iyi almışsın eşim 4 tane 50 tl ye aldı bide buzluk erigiymis ben kıtır kıtır olmasını hayal ederken hayallerim suya düştü insan bi sorar buzluk eriği var istemezdim en azindan
Evet neyse yakındır eriklerin çıkması Allahtan kış mevsiminde değiliz zamanı geliyor
Şimdi birkaç ilde arıyoruz bakalım inşallah stok yapacağım ikimizde tez zamanda doyarız inşallah..Geldiğinde eğer bulamamış olursanız ben kargolarım

Ayyy teşekkürler tatlım bende bulursam sana yollarım İstanbula çabuk geliyor iki haftaya çıkar inşallah normalde de pek yemem busefer aseriyorum ya gelmez çabuk cabuk

Geçmiş olsun canımm.. Benim ilk gebeliğim kimyasaldı evet şiddetli bir ağrı çektim adet sancısı gibi değildi ama fazlaca bir kanamam olmuştu normalde regl dönemimde çok ağrı ve kanamam olmaz.Rengini bilemiyorum hatırlamıyorum.

Kızlar kendi kendime nazar ettim,midem çok kötü yaa bulanıyor desem değil çok değşk yağlı hiçbişy görmek istemyrm kokusunu almk istemyrm bugün yoğurt yedim kii çokkk severim şimdi adını diyince bile bi garip olyr içim sanki istifra etsem rahatlayck gibiyim çok mutsuzum,ağlamaklı haldeyim dünden bugüne birden nasıl değişti durumum

Hoş geldin aramıza bulantılar başlamış çok kötü oturduğun yerden herşey den tiksinti geliyor ben evimi git gide karartıyorum virüsten dolayı da pek çıkmıyorum bunalimdayim

Hoş geldin aramıza bulantılar başlamış çok kötü oturduğun yerden herşey den tiksinti geliyor ben evimi git gide karartıyorum virüsten dolayı da pek çıkmıyorum bunalimdayim
Biraz güneşe çıkın kızlar, hem d vitamini hem enerji depolarsınız. Depresyon yok. Hamile yogası ve meditasyona baslayın iyi gelir.

Biraz güneşe çıkın kızlar, hem d vitamini hem enerji depolarsınız. Depresyon yok. Hamile yogası ve meditasyona baslayın iyi gelir.
İki dusukten sonra 12. Hafta dolmadan çıkmayı düşünmüyorum pek ama bu hafta düğün fln çıkcm azcık dünden beri çok sıkılıyorum. Bende istiyorum yogaya fln başlarım heralde bir ay sonra ama

Benim evin maşallahı var zaten canım güneş çok görüyor.. arada çıkıyorum gunesleneyim diye.. ama yok ben heyecan adrenalin seven biriyim... hamile olunca kendimi kısıtlanmış hissediyorum.. İlk hamileliğimde biraz daha azdi bu sefer çok sıkılıyorum gezmeyi sürekli bişeyler yapmayı seviyorum onun için çok sıkılıyorum..

mutlu pazarlar kızlar

bende kahvaltı yaptım ama şu an midem bulanıyorbenim canım geçen acayip kısır çekti işten eve zor attım kendimi hemen yapıp yedim

Of bende evde hapisim resmen ama bunun nedeni havanın kötü olması çok sıkılyrm hasta gibiyim ya bu moddan çıkmam lazım

şu an en çok koronadan endişeliyim bende. çıkıyorum geziyorum ama asıl risk iş yerinde. ben bankada çalışıyorum. para ile haşır neşir değilim ama sonuçta o ortamdayım. çocuğun kreşi de tatil bu hafta. annem gelecek bakmaya. acaba rapor mu alsam diye düşünmüyor değilim ama evde de durasım gelmiyor. çarşamba kalp atışını bir duysam biraz daha rahatlayacağım inş.

Bende igne harici biyere gitmiyorum kizlar igneye bile arabayla esim götüruyo.
Ama cok bunaldim artik bugun annemlere gidicem yine ev ama degisik bi ortam en azindan
Bu arada bende hic bir belirti yok agri sızi bulanti gogus hassasiyeti sıfır sanki hamile degilim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…