- 3 Mart 2020
- 106
- 137
- 18
Ben de ilaçlarımı bıraktım regl olmayı bekliyorum. Neyle karşılaşcam ben de bilmiyorum açıkçası sonun cevabını ben de merak ettimKızlar birşey sorucam ilk transferimi oldum malesef 10.gün kanda 0 çıkmıştı test günümdü bidaha kan vermedim regl olmayı bekliyordum az önce şiddetli ağrıyla birlikte simsiyah bi kanamam oldu normal regl kanaması gibi değil başarısız tüp bebekten sonra ilk regl boylemi oluyo acaba
Kimyasaldan sonra bile normal regl geldi bnm ama ilaçlarla rahim kalinlasiyor ya canım onun sökülmesi öyle oluyor normal anca adetle incelicek rahmin. Umarım bir dahakine güzel sonuç alırsınKızlar birşey sorucam ilk transferimi oldum malesef 10.gün kanda 0 çıkmıştı test günümdü bidaha kan vermedim regl olmayı bekliyordum az önce şiddetli ağrıyla birlikte simsiyah bi kanamam oldu normal regl kanaması gibi değil başarısız tüp bebekten sonra ilk regl boylemi oluyo acaba
Sağol canım galiba o yüzden haklisin doktorumla görüştüm normal dedi dondurulmuş 5.gün embriyosu icin görüşmeye gidicezKimyasaldan sonra bile normal regl geldi bnm ama ilaçlarla rahim kalinlasiyor ya canım onun sökülmesi öyle oluyor normal anca adetle incelicek rahmin. Umarım bir dahakine güzel sonuç alırsın
Evet neyse yakındır eriklerin çıkması Allahtan kış mevsiminde değiliz zamanı geliyorSen yine iyi almışsın eşim 4 tane 50 tl ye aldı bide buzluk erigiymis ben kıtır kıtır olmasını hayal ederken hayallerim suya düştü insan bi sorar buzluk eriği var istemezdim en azindan
Ayyy teşekkürler tatlımEvet neyse yakındır eriklerin çıkması Allahtan kış mevsiminde değiliz zamanı geliyor
Şimdi birkaç ilde arıyoruz bakalım inşallah stok yapacağımikimizde tez zamanda doyarız inşallah..Geldiğinde eğer bulamamış olursanız ben kargolarım
Ayyy teşekkürler tatlımbende bulursam sana yollarım İstanbula çabuk geliyor iki haftaya çıkar inşallah normalde de pek yemem busefer aseriyorum ya gelmez çabuk cabuk
Geçmiş olsun canımm..Kızlar birşey sorucam ilk transferimi oldum malesef 10.gün kanda 0 çıkmıştı test günümdü bidaha kan vermedim regl olmayı bekliyordum az önce şiddetli ağrıyla birlikte simsiyah bi kanamam oldu normal regl kanaması gibi değil başarısız tüp bebekten sonra ilk regl boylemi oluyo acaba
Hoş geldin aramıza bulantılar başlamış çok kötü oturduğun yerden herşey den tiksinti geliyorKızlar kendi kendime nazar ettim,midem çok kötü yaa bulanıyor desem değil çok değşk yağlı hiçbişy görmek istemyrm kokusunu almk istemyrm bugün yoğurt yedim kii çokkk severim şimdi adını diyince bile bi garip olyr içim sanki istifra etsem rahatlayck gibiyim çok mutsuzum,ağlamaklı haldeyim dünden bugüne birden nasıl değişti durumum
Hiç bir rahatsızlığım yok canımIlgincmis, kronik bi hastaliginiz mi var? Bana her sey serbest demisti doktorum. Deli gibi cikolata baklava yemistim. Şarap bile icmistim yani
Alla alla. Ilk defa duyuyorum bunu. Belki de kafein icerdigi icin demislerdir bilemiyorum. Ilgincmis, cikolata yasaklanir mi yaHiç bir rahatsızlığım yok canım
Biraz güneşe çıkın kızlar, hem d vitamini hem enerji depolarsınız. Depresyon yok. Hamile yogası ve meditasyona baslayın iyi gelir.Hoş geldin aramıza bulantılar başlamış çok kötü oturduğun yerden herşey den tiksinti geliyorben evimi git gide karartıyorum virüsten dolayı da pek çıkmıyorum bunalimdayim
İki dusukten sonra 12. Hafta dolmadan çıkmayı düşünmüyorum pek ama bu hafta düğün fln çıkcm azcık dünden beri çok sıkılıyorum. Bende istiyorum yogaya fln başlarım heralde bir ay sonra amaBiraz güneşe çıkın kızlar, hem d vitamini hem enerji depolarsınız. Depresyon yok. Hamile yogası ve meditasyona baslayın iyi gelir.
Benim evin maşallahı var zaten canım güneş çok görüyor.. arada çıkıyorum gunesleneyim diye.. ama yok ben heyecan adrenalin seven biriyim... hamile olunca kendimi kısıtlanmış hissediyorum.. İlk hamileliğimde biraz daha azdi bu sefer çok sıkılıyorum gezmeyi sürekli bişeyler yapmayı seviyorum onun için çok sıkılıyorum..Biraz güneşe çıkın kızlar, hem d vitamini hem enerji depolarsınız. Depresyon yok. Hamile yogası ve meditasyona baslayın iyi gelir.
Yiyeceksen de bitter ye demişlerdi.Alla alla. Ilk defa duyuyorum bunu. Belki de kafein icerdigi icin demislerdir bilemiyorum. Ilgincmis, cikolata yasaklanir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?