Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Sanmıyorum canım bzm buralarda olsun kuzenimin düğünü aile arasında olck zaten takımı takar dönerim zaten duramam çok yeter o kadar
Sen yine de yanina el dezenfektani al ve hastayim bahanesiyle kimseyle opusme. Ben oyle yapiyorum misafir falan gelince

aman kızlar dikkat edin. vaka sayısı artıyor. tedbiri elden bırakmamk lazım. bende şimdi doktorumla yazıştım. yarın gidicem rapor yazacak. kalp atışı da görülür herhalde

İyi pazarlar kızlar. Benim ilaçları bırakalı 4 gün oldu hala regl olmadım normal mi ya.

İyi pazarlar kızlar. Benim ilaçları bırakalı 4 gün oldu hala regl olmadım normal mi ya.
Benim Kimyasalda 3. Gün gelmişti canım rahim kalınlığı çoksa gecikir merak etme. Bir iki gün bekle bakalım gelck mi ona göre de doktoruna belki yine test ister düşmüş mü diye bakar

Benim Kimyasalda 3. Gün gelmişti canım rahim kalınlığı çoksa gecikir merak etme. Bir iki gün bekle bakalım gelck mi ona göre de doktoruna belki yine test ister düşmüş mü diye bakar
Tamam canım. Transfer esnasında kalınlık 11 di. Ama yarını da bi geçireyim gelmezse bilgi veririm doktoruma da dediğin gibi

aman kızlar dikkat edin. vaka sayısı artıyor. tedbiri elden bırakmamk lazım. bende şimdi doktorumla yazıştım. yarın gidicem rapor yazacak. kalp atışı da görülür herhalde
BEn de yarın rapor alacağım ama nereye kadar bakalım en azından biraz daha büyüsün kuzularımız çok zor zamanda hamile kaldık hepimiz için bolca dua ediyorum.
Yarın tekrar ultrasona gidicem ben de geçen havta kese çok Küçükken görmüştük şimdi en azından yolk sacı görürüm diye umuyorum

kızl
Canım ben de bir haftadır çok kötüyüm. Ne yapsam diye her yere yazdım pek bi cevap da alamadım , şunları bir dene istersen..
beyaz leblebi ve cubuk kraker her yerimde , bulantıdan kaynaklı hiçbir şey yiyemiyoruz su bile içemiyorum ben ağzımı kenetledim oturdum,, doktorlar bu az yeme halinin bulantıyı arttırdığını söylüyor, leblebi ve çubuk kraker gerçekten kahvaltı hazırlayıncaya kadar işe yarıyor..
bir de soda onu da akşam yemeklerden sonra midem tuttuğunda içmek için saklıyorum hakkımı her şeyin fazlası zarar diye.. o da sanki midedeki fazla gazı atıyor ve rahatlatıyor.
inşallah uzun sürmez ben mahvoldum

Kızlar ben dün ohss oldum ve gebelik var hastanedeyim aşırı bir rahatlık vardı dünden beri ama simdi yine midemin etrafında bi top rahatsız etmeye başladı ohss olan var mı aranızda

Kızlar ben dün ohss oldum ve gebelik var hastanedeyim aşırı bir rahatlık vardı dünden beri ama simdi yine midemin etrafında bi top rahatsız etmeye başladı ohss olan var mı aranızda
Opudan sonra iki gün içinde ohss belli eder diye biliyorum benim çok hafif olmuştu o ay ertelendi zaten transferim. Geçer su toplar vücut iner canım korkma hc etkilemez bnce gebeliği

geçmiş olsun. toplanan yumurtan çokmuydu? aslında genelde taze transfer tercih edilmiyor çok fazla yumurta toplananlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…