dugun daha tehlikeli bence. Korona varken ben olsam hayatta gitmezdimİki dusukten sonra 12. Hafta dolmadan çıkmayı düşünmüyorum pek ama bu hafta düğün fln çıkcm azcık dünden beri çok sıkılıyorum. Bende istiyorum yogaya fln başlarım heralde bir ay sonra ama
Sanmıyorum canım bzm buralarda olsun kuzenimin düğünü aile arasında olck zaten takımı takar dönerim zaten duramam çok yeter o kadardugun daha tehlikeli bence. Korona varken ben olsam hayatta gitmezdim
Sen yine de yanina el dezenfektani al ve hastayim bahanesiyle kimseyle opusme. Ben oyle yapiyorum misafir falan gelinceSanmıyorum canım bzm buralarda olsun kuzenimin düğünü aile arasında olck zaten takımı takar dönerim zaten duramam çok yeter o kadar
Allahtan hiç misafirim yok ve kolonyam varSen yine de yanina el dezenfektani al ve hastayim bahanesiyle kimseyle opusme. Ben oyle yapiyorum misafir falan gelince
Hayirli olsun❤Kızlar 10. Gün test sonucum 234 cıktı .
Dayanmış o kadar kanamaya şükürler olsun Allah evlat isteyen herkese nasip etsin. Inşallah doğurabilmek de nasip olur.Hayirli olsun❤
Benim Kimyasalda 3. Gün gelmişti canım rahim kalınlığı çoksa gecikir merak etme. Bir iki gün bekle bakalım gelck mi ona göre de doktoruna belki yine test ister düşmüş mü diye bakarİyi pazarlar kızlar. Benim ilaçları bırakalı 4 gün oldu hala regl olmadım normal mi ya.
Tamam canım. Transfer esnasında kalınlık 11 di. Ama yarını da bi geçireyim gelmezse bilgi veririm doktoruma da dediğin gibiBenim Kimyasalda 3. Gün gelmişti canım rahim kalınlığı çoksa gecikir merak etme. Bir iki gün bekle bakalım gelck mi ona göre de doktoruna belki yine test ister düşmüş mü diye bakar
BEn de yarın rapor alacağım ama nereye kadar bakalım en azından biraz daha büyüsün kuzularımızaman kızlar dikkat edin. vaka sayısı artıyor. tedbiri elden bırakmamk lazım. bende şimdi doktorumla yazıştım. yarın gidicem rapor yazacak. kalp atışı da görülür herhalde
HAyırlı olsun tebrikler canımKızlar 10. Gün test sonucum 234 cıktı .
Canım ben de bir haftadır çok kötüyüm. Ne yapsam diye her yere yazdım pek bi cevap da alamadım , şunları bir dene istersen..Kızlar kendi kendime nazar ettim,midem çok kötü yaa bulanıyor desem değil çok değşk yağlı hiçbişy görmek istemyrm kokusunu almk istemyrm bugün yoğurt yedim kii çokkk severim şimdi adını diyince bile bi garip olyr içim sanki istifra etsem rahatlayck gibiyim çok mutsuzum,ağlamaklı haldeyim dünden bugüne birden nasıl değişti durumum
Kalp atışı için erken değil miaman kızlar dikkat edin. vaka sayısı artıyor. tedbiri elden bırakmamk lazım. bende şimdi doktorumla yazıştım. yarın gidicem rapor yazacak. kalp atışı da görülür herhalde
Opudan sonra iki gün içinde ohss belli eder diye biliyorum benim çok hafif olmuştu o ay ertelendi zaten transferim. Geçer su toplar vücut iner canım korkma hc etkilemez bnce gebeliğiKızlar ben dün ohss oldum ve gebelik var hastanedeyim aşırı bir rahatlık vardı dünden beri ama simdi yine midemin etrafında bi top rahatsız etmeye başladı ohss olan var mı aranızda
geçen gebeliğimde 6+3de görmüştük. görükğr diye düşünüyorunKalp atışı için erken değil mi
geçmiş olsun. toplanan yumurtan çokmuydu? aslında genelde taze transfer tercih edilmiyor çok fazla yumurta toplananlardaKızlar ben dün ohss oldum ve gebelik var hastanedeyim aşırı bir rahatlık vardı dünden beri ama simdi yine midemin etrafında bi top rahatsız etmeye başladı ohss olan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?