Sonucun çok güzel çıkmış canım darısı bizim başımıza2. sonucumda çıktı 193...
doktoru aradım cumartesi bir daha yaptır 2 katına çıkarsa tamam dedi ilk zaten 87 çıkmıştı
Gözün aydın canım2. sonucumda çıktı 193...
doktoru aradım cumartesi bir daha yaptır 2 katına çıkarsa tamam dedi ilk zaten 87 çıkmıştı
Tebrik ederim.. İnşallah herşey yolunda gider.Bütün aşamaları sağlıkla atlatırsın sen ve evlatcığınBu başlığa da yazayım dedim
İdrar testim pozitif çıktıinanamıyorum hala 6. Gün embriyosuydu 6 şubatta transfer oldum
Bakalım inşallah çok sağolunTebrik ederim.. İnşallah herşey yolunda gider.Bütün aşamaları sağlıkla atlatırsın sen ve evlatcığın
Tebrik ederim canm, allah devamini getirsinBu başlığa da yazayım dedim
İdrar testim pozitif çıktıinanamıyorum hala 6. Gün embriyosuydu 6 şubatta transfer oldum
Yaa teşekkür ederim sizden cesaret aldım resmenTebrik ederim canm, allah devamini getirsin
Tebrikler sağlıkla devam etsin çok guzel bir haberBu başlığa da yazayım dedim
Erken gebelik testimi yaptın yoksa normalmiydiBu başlığa da yazayım dedim
Çok teşekkür ederim erken gebelik testiErken gebelik testimi yaptın yoksa normalmiydi
Maşallah çok güzel rabbim daim etsin inşallah2. sonucumda çıktı 193...
Hayırlısı olsun canım benimde 6 şubatta transfer oldu hayırlı haberleri alırız inşallahHayırlı akşamlar bende yeni katıldım 3 şubat transfer oldum cumartesi sonuç verecem 5 düşüğüm var neden bulamadilar en son tüp bebek denemesi yapıldı insallah hayırlı sonuçlar alırız banada umut olursunuz
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.. Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasınHayırlı akşamlar bende yeni katıldım 3 şubat transfer oldum cumartesi sonuç verecem 5 düşüğüm var neden bulamadilar en son tüp bebek denemesi yapıldı insallah hayırlı sonuçlar alırız banada umut olursunuz
Insallah canim dua edelim bol bolHayırlısı olsun canım benimde 6 şubatta transfer oldu hayırlı haberleri alırız inşallah❤
Amin canim insallah şubat bize hayır getirsinİnşallah hayırlı haberler alırsın canım.. Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?