Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kizlar iyi pazarlar. Bikac gundur yokum. Asiri bir yorgunluk ev isi vs kosturmaca. Ben memur oldugum icin 12 gun idari izinliyim ama yarin doktora gidecegim.. 6+2 olmus olcak insallah kalbi duyarim diyorum.. kizimda 7+3te duymustum.. hafif bulantilar basladi sabah degil ama gun icinde midem hep agzimda..

biz de aysonuna kadar idari izinliymişiz. mecbur işyerine söylemek durumunda kaldım hamileliğimi bu sebepten

Canım umarım toparlarsın en kısa sürede idari izin için prosedür nasıl oluyor . Bende kamudayım ama almadım henüz . Evrak vermek gerekiyor mu

Canım umarım toparlarsın en kısa sürede idari izin için prosedür nasıl oluyor . Bende kamudayım ama almadım henüz . Evrak vermek gerekiyor mu
Beyan esas elbette boyle bir durumda.. pazartesiden itibaren gitmeyeceksin bu durumda ise. Amirine bildir durumu canim. Cok abuk bir seyle karsilasirsan doktorundan gebe diye rapor alirsin en kotu. Ancak bizde personelin beyani esas

Beyan esas elbette boyle bir durumda.. pazartesiden itibaren gitmeyeceksin bu durumda ise. Amirine bildir durumu canim. Cok abuk bir seyle karsilasirsan doktorundan gebe diye rapor alirsin en kotu. Ancak bizde personelin beyani esas
Ben söylemek istemiyorum sevmediğim kişiler var . Saçma ama korkuyorum. Sanırım ben işe devam edeceğim .

Kızlar ben dün ohss oldum ve gebelik var hastanedeyim aşırı bir rahatlık vardı dünden beri ama simdi yine midemin etrafında bi top rahatsız etmeye başladı ohss olan var mı aranızda
Ben ilk aşilama denememde ohs olmustum tedaviyi iptal etmislerdi. Bu tup bebek denememde de cok agrim olmustu, toplanmayan yumurtalar buyuyor normal demisti doktorum, sonra gecti. Ohs biraz agrili bildigim kadariyla, umarim hemen atlatirsin

Böyle düşündüğüne inanamıyorum bebeğinin sağlığı daha önemli virüsten korkmuyorsun nazardan korkuyorsun çok şaşırdım
Kendi odam var kimse ile doğrudan işim olmuyor iş yerinde . Kendi arabamla gidiyorum . Belki de aşırı rahat olduğum için işe gitmekten endişe etmiyorum bilmiyorum. Nazar falan değil aslında . Sadece bilsinler istemiyorum . Elbet öğrenecekler ama daha kalp atışı bile duymadım . Mantıklı bir tarafı yok biliyorum ama engel olamıyorum normalde böyle bir insan değilim ama yaşanmışlıklardan sanırım çok doğru düşünemiyorum .

Bende senin gibi düşünyrm 3 aylık olana kadar söylemeyi düşünmyrdm ama o kadar sabredemem herhalde ama kalp atışına kadar kimse bilsin istemyrm,her insanı kendimiz gibi görmememiz gerektiğini acı tecrübelerle öğrendm illa nazar değil söz konusu.İçinden nasıl yapmak gelyrsa öyle yap daha iyi hissedersn

ben de söylemeyi düşünmüyordum. ama şartlar maalesef zorladı bu sefer. olağanüstü bir durum söz konusu çünkü. kalp atışı duymadan bende söylemek zorunda kaldım. hayırlısı artık yarın gideceğim doktora

Ah canım benim öyle güzel öyle eksiksiz öyle net ve tam anlamışsın ki beni . Çok çoook teşekkür ederim desteğin için

Herkesin şartları aynı değil canım. Senin için iyi olanı en iyi sen bilirsin . Yarın içinde bol şans

Ben söylemek istemiyorum sevmediğim kişiler var . Saçma ama korkuyorum. Sanırım ben işe devam edeceğim .
Benim evlilik daha çok yeni olunca tüp bebek harici çocuğumun olamayacağını da pat diye öğrenince çevremdeki herkes ilk andan şu zamana kadar öğrenmiş oldu. Memurum ve odada tek kadın benim açıkçası şefim haric diğer 6 erkek mesai arkadaşımın desteklerini asla göz ardı edemedem.. Ama senin için nasıl huzurluysa öyle devam et çünkü gerçekten bazı insanlar o kadar kötü kalpli ki ya da biz o kadar hassas oluyoruz ki bu süreçte kimse anlayamaz.. İş ortamın rahatsa çalışmak en güzeli bence aklımız bir an olsun başka şekilde meşgul olabiliyor.. Ben duymadım ama aileme çok söylemişler zaten bu kız hasta nasıl çocuk bakacak diye ve ben eşimle birlikte onlara en güzel cevabı bebeğimi büyütürken verecem

Öncelikle iş yerinde arkadaşlarının desteğinin olmasına çok sevindim . Bu gerçekten çok büyük bir şans . Aksi olduğunda malesef asla süreci kolay geçiremiyoruz . Bir işle meşgul olma fikrine kesinlikle katılıyorum.bana Hijyen durumu tehdit oluşturmadığı sürece olumlu etkisi olacağına inanıyorum . İnşallah bebeğini sağlıkla huzurla büyütürsün yargılamadığın ve destek olduğun için çok teşekkür ederim

Kızlar ya o kadar alakasız bir konudan bahsedecğm ki ama yazmazsam da patlayack noktayım size dökmek istedim...bende bi tane görümce var ve eminimki hepinizinkine bedel( iyi olanlara sözüm yok) artık nefret etme noktasına geldim...yaşadıklarımı anlatsam roman olur kadın benden nerdeyse 10 yaş büyük ve de çok uzak şehirlerde yaşyrz ama nasıl edyr yapyr ev huzurumun içine ediyr,şu halimi bildiği halde hala farklı şeyler peşinde,umursamyrm olmyr,uzun süredir knşmyrm olmyr her seferinde bi şekilde günümü mahvetmeyi beceriyr onun yüzündn eşimle de tartışyrz....yok arkdş işte böyle insanlar olunca mutluluğunu da hevesinde bırakıyrlr....GÖRÜMCE GÖRMİYİM SENİ ÖMRÜMCE inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…