Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Arkadaşlar ben de hastanede memurum , çalıştığım hastanede karantina Hastanesi , ve bize izin yasak. İdari izin yok. Rapor belki bu hafta almaya deneyeceğim alabilecek miyim bilmiyorum kabul ederler mi bilmiyorum , doktorları rapor vermeyin diye uyarıyorlar özelden bulmaya çalışacağım, buldum bu haftalık diyelim sonrası Muamma.işe gidersem eşimi evden göndermek zorunda kalacağım onun da riskli bir hastalığı var.yaşadığım kabusu size anlatamam.gebe olduğunu söylememeyi düşünenler olmuş allah aşkına böyle bir şey yapmayın.bu hastalığı ciddiye alın.kimseyle görüşmeyin.şu an bir hafta izin için tüm dünyaya yalvarmaya hazırız resmen hastane çalışanları olarak.kıymetini bilin alın izninizi oturun olanlar ve olacaklar şaka değil çocuklarınızı koruyun....
Ne yazık ki ben sağlık bakanlığı personeliyim ama karnımdaki çocuk değil.ve kimsenin umrunda da değil....

E kamuda çalışıyorsun hamilesin asıl senin için riskli bir durum bu . Nasıl izin verilmiyor sana . Çok üzüldüm

Hayırdır canım ne oldu ? Virüs tehlikeli evet ama en az onun kadar streste tehlikeli . Kendini yıpratma lütfen . İstersen paylaşabilirsin.

Karantine hastanesi ve hamilesin. Bu sebep bile yeterli değil mi rapor alabilmen için . Risk yani bu. Bunun sorumluluğunu alabiliyor mu izni onaylamayanlar acaba. Ne zorluklarla sahip oldunuz siz o bebeğe. Başkaları gibi 2 dklık zevkin sonunda değil. Ben bu insanları anlamıyorum. Zaten dünyada virüs alarmı verilmişken yurt dışına çıkıp bi de ülkemize bu virüsü sokanları da anlamıyorum.

canım mrb kamu dairesinde hamile emziren anneler ve engellilere 12 gün idari izin denildi.Sağlık bakanlığını ara kurumun bu uygulamayı yapmadığını söyle memursun sonuçta ne yapabilirler ki sana...hakkını savun sağlığın ve bebeğinden daha mı önemli.Bir de karantina hastanesindesin

günaydın arkadaşlar

bende özelde bankada çalışıyorum. 1nisana kadar idari izin verildi. bugün doktora gidip muayene olucam inş kalp atışı duyulur. sonra evdeyim kızımla beraber bir yere çıkmayı düşünmüyorum

Hamileliğin dolayısıyla sanırım sana özel izin verildi değil mi ? Çünkü eşim de bankada çalışıyor herhangi bir izin durumu yok.

KIzlar şöyle ki o yazıdan sonra bi yazı sahan yayınlandı sağlık bakanlığı personelini kapsamıyor diye ne yazık ki sağlık bakanlığı gebeleri o izni alamadık
Şimdi rapor ayarladım çok şükür 15 günlük ama sonrası nolur hiç bilmiyorum
O kadar stres oldum ki 5+5 im ultrasona gidicem birazdan inşallah herşey yolundadır

Stres yapma canım bebiş etkilenmesin stresinden. Bu 15 günlük süreçte kontrollerin dışında evden çıkma. Sen tedbirlerini aldıktan sonra gerisi tevekkül Allahın izniyle bir şey olmaz.
ewt canım sadece hamileler ve kronik hastalar
İyi olmuş sevindim canım senin adına da

kızlar doktordan çıktım. transfere göre 5+4 usg ye göre 6+2 çıktı. doktor vajinal bakalım kalbi görelim dedi baktık. dinletmek için çok erken dedi ama pıt pıt ekranda görünüyordu. bir sorun yok dedi. şimdi evden çıkma haftaya perş cuma gel dedi

Ay canim cok sevindimm... bende bugun 6+2yim aksamustu randevum var... insallah ben de kalbi gorurum Gozun aydin harika bi istirahat donemi gecirirsin evde dilerim

İnşallah canım allah yardımcın olsun senin ve tüm sağlık personellerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…