Süper çok sevindimkızlar doktordan çıktım. transfere göre 5+4 usg ye göre 6+2 çıktı. doktor vajinal bakalım kalbi görelim dedi baktık. dinletmek için çok erken dedi ama pıt pıt ekranda görünüyordu. bir sorun yok dedi. şimdi evden çıkma haftaya perş cuma gel dedi
Bugün gittim kan verdim tekrar 12. Gün oldu oradaki hemşireler biraz moralimi bozdu bu değerle hamile kalan yok çok düşük çıkmış felan dedilerrica ederim canım stres yok yükselmesi önemli yavaşı,hızlısı önemli değil
Değerinz nedirBugün gittim kan verdim tekrar 12. Gün oldu oradaki hemşireler biraz moralimi bozdu bu değerle hamile kalan yok çok düşük çıkmış felan dedilerben dün idrar testi yapmıştım baya koyulaşmıştı dedim evet yükseliyor hatta foto atayım bakın . Sonucu bekliyorum ama içimi bi hüzün kapladı .
4 buçukta çıkacakmış sonucum çıkınca yazarım inşallah yüksek çıkar ..Değerinz nedir
İnşallah yukselir canımBugün gittim kan verdim tekrar 12. Gün oldu oradaki hemşireler biraz moralimi bozdu bu değerle hamile kalan yok çok düşük çıkmış felan dedilerben dün idrar testi yapmıştım baya koyulaşmıştı dedim evet yükseliyor hatta foto atayım bakın . Sonucu bekliyorum ama içimi bi hüzün kapladı .
Uzulmeee daha sonucun cikmamis. Once bi tam belli olsun. Idrarda epey belirgin cikmisinşallah canım allah razı olsun ama hemşireler çok üzdü beni çok
Oldu ve hala olmaya devam ediyor. Neredeyse bir ay gectiMerhaba kızlar transferden sonra ağrılarınız oldu mu (adet) olduysa ne zamana kadar sürdü
Elimde değil ki oradakiler öyle bi konuştu kiUzulmeee daha sonucun cikmamis. Once bi tam belli olsun. Idrarda epey belirgin cikmis
Canım kullandığımız hormonlar sonucu rahim dokusu normalden fazla kalınlaştığından adet olurken kanama cok ya da pıhtılı olabiliyor. endişe etme normal :)Kızlar birşey sorucam ilk transferimi oldum malesef 10.gün kanda 0 çıkmıştı test günümdü bidaha kan vermedim regl olmayı bekliyordum az önce şiddetli ağrıyla birlikte simsiyah bi kanamam oldu normal regl kanaması gibi değil başarısız tüp bebekten sonra ilk regl boylemi oluyo acaba
Benim hiç ağrım olmadı hiç belirtim olmadı . Karın kasık göğüs ağrısı bulantı akıntı artışı vs hiçbir belirti olmadı canımMerhaba kızlar transferden sonra ağrılarınız oldu mu (adet) olduysa ne zamana kadar sürdü
Hiç takılma canım benim üzme kendini nolur . Kısmetinde varsa o bebek gelecektir . Pozitif düşün moral çok önemli . Aksi bir durum olursa o zaman yeni planlar yapılır şuan olumlu düşünme vaktiinşallah canım allah razı olsun ama hemşireler çok üzdü beni çok
Haklısın zaten elimizden gelen herşeyi yapıyoruz gerisi takdiri ilahi bekleyim bakalım 7. Gün negatif derken çift çizgileri gördüm herşeyde var bi hayır ..Hiç takılma canım benim üzme kendini nolur . Kısmetinde varsa o bebek gelecektir . Pozitif düşün moral çok önemli . Aksi bir durum olursa o zaman yeni planlar yapılır şuan olumlu düşünme vakti
Rahatlamış olmana sevindim canım benim . Yani aile oluyor eş dost oluyor herkesi kendimiz gibi görüyoruz ve üzülüyoruz . Allah herkesin gönlüne göre versin . Böyle durumlarda müzik dinle kitap oku kurabiye falan yap . Kafanı dağıt . Kendimize bedenen iyi bakıyoruz ruhen de iyi bakalımKonular çok uzunnn,bir değil iki değil...gece gece bunalıp yazdm içimi döküp rahatladm biraz
Eger sorun eşinden değilse olabilir çünkü rahim açık ilaçların etkileri de var hala bna dusukten sonra da kalırsın demişti bu ay hemen ama sperm sayımız az deyince zor demişti o zaman. İlk ay transfer faydalı olmz cnm bir dhaki adeti bekle daha dinlenmiş oluck hem vücudunKızlar birsey sorucam fikirlerinizi yazarmisiniz lütfen ilk tüp bebek deneyimim negatifi aldım bu ay ve bugün adetin 3.günü doktoruma görüşmeye gittim memorialde, bir tane 5.gün embriyom vardi onu da bu ay transfer ettirmek istiyorduk doktorum yumurta toplamadan kalma yumurtalar var bu ay koykayalim diğer adetten sonra gel doğal siklusla yapalim hormon kullandirmadan tranfer ederiz dedi belki bu ay da kalırsın normal yolla allah bilir dedi tüp bebekten negatif alinca ilk ay hamile kalmak mümkün mü doğal yolla cok merak ediyorum
Kaçırdım canım geride bulamadım değerlerin nasıldıHaklısın zaten elimizden gelen herşeyi yapıyoruz gerisi takdiri ilahi bekleyim bakalım 7. Gün negatif derken çift çizgileri gördüm herşeyde var bi hayır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?