bu durumu yaşayan insanlar var kuzum, tüp bebek ilaçlarının daetkisiyle sanırım ara verilen dönemde hamile kalınabiliyor. Doktorunun tavsiyelerine uy derim, daha dinlenmiş bir rahim ve vücutla hem de doğal siklusla cok daha rahat hamile kalrsın bence.Kızlar birsey sorucam fikirlerinizi yazarmisiniz lütfen ilk tüp bebek deneyimim negatifi aldım bu ay ve bugün adetin 3.günü doktoruma görüşmeye gittim memorialde, bir tane 5.gün embriyom vardi onu da bu ay transfer ettirmek istiyorduk doktorum yumurta toplamadan kalma yumurtalar var bu ay koykayalim diğer adetten sonra gel doğal siklusla yapalim hormon kullandirmadan tranfer ederiz dedi belki bu ay da kalırsın normal yolla allah bilir dedi tüp bebekten negatif alinca ilk ay hamile kalmak mümkün mü doğal yolla cok merak ediyorum
değerin kaç cıktı ki kuzum? değerin düşüklüğü değil artması mevzuHaklısın zaten elimizden gelen herşeyi yapıyoruz gerisi takdiri ilahi bekleyim bakalım 7. Gün negatif derken çift çizgileri gördüm herşeyde var bi hayır ..
8,43 çıktı 9. Gün bugün ki sonuçta 4 buçuk gibi çıkacak ama 9 günden sonra 11. İdrar testi daha koyu olmuştu ..Kaçırdım canım geride bulamadım değerlerin nasıldı
bir de yumurtalar toplamadan sonra bazen tamamen eski haline dönmeyebiliyor, hemen transfer yaptırırsan deminki arkadaştaki gibi ohss sendromu riskin var bu da seni çok rahatsız eder. en güzeli tamamen eski haline dönmesini beklemek yumrtaların.Kızlar birsey sorucam fikirlerinizi yazarmisiniz lütfen ilk tüp bebek deneyimim negatifi aldım bu ay ve bugün adetin 3.günü doktoruma görüşmeye gittim memorialde, bir tane 5.gün embriyom vardi onu da bu ay transfer ettirmek istiyorduk doktorum yumurta toplamadan kalma yumurtalar var bu ay koykayalim diğer adetten sonra gel doğal siklusla yapalim hormon kullandirmadan tranfer ederiz dedi belki bu ay da kalırsın normal yolla allah bilir dedi tüp bebekten negatif alinca ilk ay hamile kalmak mümkün mü doğal yolla cok merak ediyorum
Allahın izniyle bebişin seninledir, belli olmaz bu işler değerler yükseliyor. yüksek değerler düşebiliyor. Allahın ziniyle hayırlı sonuc al umarım.8,43 çıktı 9. Gün bugün ki sonuçta 4 buçuk gibi çıkacak ama 9 günden sonra 11. İdrar testi daha koyu olmuştu ..
Koyulduysa yükselme de vardr canım bence. Aynı saatte aynı hastanede verdiysen sorun yok bnce. Önemli olan katlanması değer düşük diye üzülme çok hzli yukseliyor8,43 çıktı 9. Gün bugün ki sonuçta 4 buçuk gibi çıkacak ama 9 günden sonra 11. İdrar testi daha koyu olmuştu ..
Benim de sapsariydi transferden önce koyu boyadım aktı şimdi karışık renkler de oldu kahve sarı bakır tonlar bnde onu düşünüyorum ama idare edilecek gibi duruyor şuan organik boya 3. Aydan snra bir sknti yaratmaz diyorlararkadaşlar saç boyatma ile ilgili fikirleriniz nedir ya? Benim saçlarım bakır şuan çok istediğim bir tonda ve kendi saçlarım nerdeyse siyah. ya 3 ayın sonunda dipler hariç kalanı siyaha boyatıp bir daha boyatmayacağım bir süre ya da 3 ay dolunca amonyaksız bitkisel boyayla saçımı boyayacağım. Benimle aynı durumda olup saçları boyalıyken hamile kalan var mı :))
ben de aylardır bakır kullandığım için ancak siyah boyatmam lazım ki kapatsın. çünkü daha önce denedim saçım yine bakıra dönüyor, çok inatçı bu konuda. şimdiden de 2 parmak dibim geldi hormonlar sağolsun :))Benim de sapsariydi transferden önce koyu boyadım aktı şimdi karışık renkler de oldu kahve sarı bakır tonlar bnde onu düşünüyorum ama idare edilecek gibi duruyor şuan organik boya 3. Aydan snra bir sknti yaratmaz diyorlar
Dediki 15 gun sonra kese icin gel tamam hocam dedim keseden bi 10 gun sonrada kalp atisina bakariz bu surec boyle ilerler dedi sanirim 15 gun sonra kalbi duyamazsa 10 gun sonra bidaha bakicak ondan ben randevu aldim işte 15 gun sonraya degil 14 gun sonraya almis oldum cuma gidicem@Yasnaz canım hoca seni gördükten kaç gün sonra kese kalp için çağırdı .
Sizde sperm sayisi kac canim eşimin 14 milyon ve hızı az doğal yolla kalirmiyim acaba bu ay 1 sene kalamadım negatif tüp bebekten sonra belki kalırım diye düşünüyorum ama bi mucizeEger sorun eşinden değilse olabilir çünkü rahim açık ilaçların etkileri de var hala bna dusukten sonra da kalırsın demişti bu ay hemen ama sperm sayımız az deyince zor demişti o zaman. İlk ay transfer faydalı olmz cnm bir dhaki adeti bekle daha dinlenmiş oluck hem vücudun
Insallah canim oyle yapicam ama eşimin sperm sayısı az dogal yolla kalirmiyim bilmiyorumbu durumu yaşayan insanlar var kuzum, tüp bebek ilaçlarının daetkisiyle sanırım ara verilen dönemde hamile kalınabiliyor. Doktorunun tavsiyelerine uy derim, daha dinlenmiş bir rahim ve vücutla hem de doğal siklusla cok daha rahat hamile kalrsın bence.
eşimin sperm sayısı da 14 milyon, düşük bir sayı maalesef .morfoloji de önemli, bizde o da %1 di. dolayısıyla aslında doğal yolla da olabiir ama cok düşük ihtimalInsallah canim oyle yapicam ama eşimin sperm sayısı az dogal yolla kalirmiyim bilmiyorum
Kaçıncı tüp bebek deneyimin ve sonucun ney canımeşimin sperm sayısı da 14 milyon, düşük bir sayı maalesef .morfoloji de önemli, bizde o da %1 di. dolayısıyla aslında doğal yolla da olabiir ama cok düşük ihtimal
Benim çok uzun bide saçlarım belime kadar mecbur sürekli topluyorum gece acayip terliyorum çünkü bktim beyaz yoktu beyazlarda çıkmaya başlamış dipler 2cmdrn fazla uzamış onlar yüzünden dusunucm sanırım boya işini mecburben de aylardır bakır kullandığım için ancak siyah boyatmam lazım ki kapatsın. çünkü daha önce denedim saçım yine bakıra dönüyor, çok inatçı bu konuda. şimdiden de 2 parmak dibim geldi hormonlar sağolsun :))
bi süre toplu gezip 3.ayımız dolunca bitkisel boya ozamaan
Bizim 12m idi 6ya düştü varikosel ameliyatından sonra çok saçma bir şekilde ama ileri hız fln çok iyi toplam %80 hareketlilik. Doğal yolla olmadı bzm de iki sene düşük yaptım sonra da kalamadım yani olmuyor doğal bzm inşallah szn olurSizde sperm sayisi kac canim eşimin 14 milyon ve hızı az doğal yolla kalirmiyim acaba bu ay 1 sene kalamadım negatif tüp bebekten sonra belki kalırım diye düşünüyorum ama bi mucize
3. tüp bebek denemem sonucum pozitif şükür. ilkinde de pozitif aldım düşük oldu, 2nci kimyasal gebelik oldu . 3. şükür normal ilerliyo şuanKaçıncı tüp bebek deneyimin ve sonucun ney canım
bizde hiç ileri hareketli yoktu mesela. o yüzden zaten umutsuzdum doğal yolla olma olayından. yerinde hareketli %30 du geri kalanı harektsizBizim 12m idi 6ya düştü varikosel ameliyatından sonra çok saçma bir şekilde ama ileri hız fln çok iyi toplam %80 hareketlilik. Doğal yolla olmadı bzm de iki sene düşük yaptım sonra da kalamadım yani olmuyor doğal bzm inşallah szn olur
Biz yukselticez diye çok zaman kaybettik bir sene onunla geçti nerdeyse yükseliyor yine düşüyor ilaçları kesince eşime de üzüldüm sürekli ilaç yok olmuyo bahaneyle rapor çıkardım yoksa aşılama dahi yapmadılar çok zor o süreç ama şükür bi tanecik te olsa yetiyor zaten bak kaldk hamile :)bizde hiç ileri hareketli yoktu mesela. o yüzden zaten umutsuzdum doğal yolla olma olayından. yerinde hareketli %30 du geri kalanı harektsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?