Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benimde sarı ama kendi saçlarımda açık ton olduğu için sıkıntı olmuyor ombre kullanıyorum ama şuan benimde uzadı saçlarım doğumdan sonra gene bi sarı yaparım upuzun saçlara diyorum inşAllah ohh misss boyayanlar oluyor bitkisel boyalarla doktora bi sor istersen

3. tüp bebek denemem sonucum pozitif şükür. ilkinde de pozitif aldım düşük oldu, 2nci kimyasal gebelik oldu . 3. şükür normal ilerliyo şuan
Senin yine tutunmuş benim ilk denememdi tutunmadi malesef suan rahimi dinlendirip dondurulmuşu transfer edicez bakalım hayırlısı ama zorlu bi sınav yaşım cok küçük ama yıprandığımı hissediyorum

ben de o yüzden hiç beklemedim, eşimin ameliyat olmasını da istemedim başarı şansı cok düşük diye. çok şükür sonuca ulaştık 5 ayda. daha da uzun sürse ben pes edebilirdim.

Senin yine tutunmuş benim ilk denememdi tutunmadi malesef suan rahimi dinlendirip dondurulmuşu transfer edicez bakalım hayırlısı ama zorlu bi sınav yaşım cok küçük ama yıprandığımı hissediyorum
öyle diyosun ama ilk denemede pozitifi alıp sonra düşük yapmak cok cok daha zor negatif almaktan. insanlara bir heves haber verip sonra kötü haber vermek, Allah kimseye yaşatmasın. negatifi de yaşadım en azından olmadı tutunmadı diyebiliyorsun. kaç yaşındasın bilmiyorum ama zor süreçler bunlar .daha da cok başındayız, Allahın izniyle hepimiz kaderimizde olanı yaşayıp mutlu sona er geç ulaşıcaz.

ben de 3 ay bitsin boyatıcam ya, bakır saçta ombre seceneği olsa keşke :)) çok rahat olur. ben de kestirmek istemiyorumi, uzun ve turncu saçlarla görmek istiyorum kendimi fotoğraflarda :)

Her türlüsü zor anladığım kadarıyla hicbirsey hayal ettiğimiz gibi gitmiyor allah sabrımızı versin

ben de 3 ay bitsin boyatıcam ya, bakır saçta ombre seceneği olsa keşke :)) çok rahat olur. ben de kestirmek istemiyorumi, uzun ve turncu saçlarla görmek istiyorum kendimi fotoğraflarda :)
Evet çok güzel olur doğumdan sonrada doktorunla bi konuş bakalım olur derse boyatırsın

Ben tesettürlüyüm ama yine bakıma özen gösteriyorum.. Saçım kestane rengi röfle vardı saçımda hamileyken uğraşamam diye transferden birkaç gün önce koyu kızıla boyadım koyu olunca dipler gelse de sıkıntı olmuyor bende

ben de o yüzden hiç beklemedim, eşimin ameliyat olmasını da istemedim başarı şansı cok düşük diye. çok şükür sonuca ulaştık 5 ayda. daha da uzun sürse ben pes edebilirdim.
Bir süre sonra yoruyor zaten her şey demekki bir hayır var her işte halimize şükür

sne bakma onlara canım ben varım işte 8 di benimde ilk yaptırdıgımda, yarn kese görmeye gidicem allahın izniyle bozma moralini

Kızlar doğal siklusla transfer olacağı ay ilac kullanılmıyor ve kendi yumurtan gelişiyor büyüyor çatlarsa ve gebelik oluşursa ayni zamanda transfer olursa iki gebelik oluşurmu nasıl oluyor

Beni de bugünden 10 gün sonra çağırdı sanırım önce kese göreceğiz sonra sana dediği gibi kalp atışı için çağıracak . Cuma’ya az kaldı heyecan var mı

Beni de bugünden 10 gün sonra çağırdı sanırım önce kese göreceğiz sonra sana dediği gibi kalp atışı için çağıracak . Cuma’ya az kaldı heyecan var mı
Var tabi ya olmazmii gun sayiyorm hep cumayi saymiyorum sabah erkenden gidcez diye 3 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…