Benimde sarı ama kendi saçlarımda açık ton olduğu için sıkıntı olmuyor ombre kullanıyorum ama şuan benimde uzadı saçlarım doğumdan sonra gene bi sarı yaparım upuzun saçlara diyorum inşAllah ohh misssarkadaşlar saç boyatma ile ilgili fikirleriniz nedir ya? Benim saçlarım bakır şuan çok istediğim bir tonda ve kendi saçlarım nerdeyse siyah. ya 3 ayın sonunda dipler hariç kalanı siyaha boyatıp bir daha boyatmayacağım bir süre ya da 3 ay dolunca amonyaksız bitkisel boyayla saçımı boyayacağım. Benimle aynı durumda olup saçları boyalıyken hamile kalan var mı :))
Senin yine tutunmuş benim ilk denememdi tutunmadi malesef suan rahimi dinlendirip dondurulmuşu transfer edicez bakalım hayırlısı ama zorlu bi sınav yaşım cok küçük ama yıprandığımı hissediyorum3. tüp bebek denemem sonucum pozitif şükür. ilkinde de pozitif aldım düşük oldu, 2nci kimyasal gebelik oldu . 3. şükür normal ilerliyo şuan
Hayirli olsun canm benim ❤kızlar bugün iki kese gördükbirinde bebeği gördük diğerinde göremedik onun kesesi de geç oluşmuştu bakalım nolacak
ben de o yüzden hiç beklemedim, eşimin ameliyat olmasını da istemedim başarı şansı cok düşük diye. çok şükür sonuca ulaştık 5 ayda. daha da uzun sürse ben pes edebilirdim.Biz yukselticez diye çok zaman kaybettik bir sene onunla geçti nerdeyse yükseliyor yine düşüyor ilaçları kesince eşime de üzüldüm sürekli ilaç yok olmuyo bahaneyle rapor çıkardım yoksa aşılama dahi yapmadılar çok zor o süreç ama şükür bi tanecik te olsa yetiyor zaten bak kaldk hamile :)
öyle diyosun ama ilk denemede pozitifi alıp sonra düşük yapmak cok cok daha zor negatif almaktan. insanlara bir heves haber verip sonra kötü haber vermek, Allah kimseye yaşatmasın. negatifi de yaşadım en azından olmadı tutunmadı diyebiliyorsun. kaç yaşındasın bilmiyorum ama zor süreçler bunlar .daha da cok başındayız, Allahın izniyle hepimiz kaderimizde olanı yaşayıp mutlu sona er geç ulaşıcaz.Senin yine tutunmuş benim ilk denememdi tutunmadi malesef suan rahimi dinlendirip dondurulmuşu transfer edicez bakalım hayırlısı ama zorlu bi sınav yaşım cok küçük ama yıprandığımı hissediyorum
ben de 3 ay bitsin boyatıcam ya, bakır saçta ombre seceneği olsa keşke :)) çok rahat olur. ben de kestirmek istemiyorumi, uzun ve turncu saçlarla görmek istiyorum kendimi fotoğraflarda :)Benimde sarı ama kendi saçlarımda açık ton olduğu için sıkıntı olmuyor ombre kullanıyorum ama şuan benimde uzadı saçlarım doğumdan sonra gene bi sarı yaparım upuzun saçlara diyorum inşAllah ohh misssboyayanlar oluyor bitkisel boyalarla doktora bi sor istersen
sen zaten süpheleniyordun demi değerlerden ötürü:)) hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsin ikisi dekızlar bugün iki kese gördükbirinde bebeği gördük diğerinde göremedik onun kesesi de geç oluşmuştu bakalım nolacak
Her türlüsü zor anladığım kadarıyla hicbirsey hayal ettiğimiz gibi gitmiyor allah sabrımızı versinöyle diyosun ama ilk denemede pozitifi alıp sonra düşük yapmak cok cok daha zor negatif almaktan. insanlara bir heves haber verip sonra kötü haber vermek, Allah kimseye yaşatmasın. negatifi de yaşadım en azından olmadı tutunmadı diyebiliyorsun. kaç yaşındasın bilmiyorum ama zor süreçler bunlar .daha da cok başındayız, Allahın izniyle hepimiz kaderimizde olanı yaşayıp mutlu sona er geç ulaşıcaz.
Evet çok güzel olur doğumdan sonradaben de 3 ay bitsin boyatıcam ya, bakır saçta ombre seceneği olsa keşke :)) çok rahat olur. ben de kestirmek istemiyorumi, uzun ve turncu saçlarla görmek istiyorum kendimi fotoğraflarda :)
Bir süre sonra yoruyor zaten her şey demekki bir hayır var her işte halimize şükürben de o yüzden hiç beklemedim, eşimin ameliyat olmasını da istemedim başarı şansı cok düşük diye. çok şükür sonuca ulaştık 5 ayda. daha da uzun sürse ben pes edebilirdim.
sne bakma onlara canım ben varım işte 8 di benimde ilk yaptırdıgımda, yarn kese görmeye gidicem allahın izniyle bozma moraliniBugün gittim kan verdim tekrar 12. Gün oldu oradaki hemşireler biraz moralimi bozdu bu değerle hamile kalan yok çok düşük çıkmış felan dedilerben dün idrar testi yapmıştım baya koyulaşmıştı dedim evet yükseliyor hatta foto atayım bakın . Sonucu bekliyorum ama içimi bi hüzün kapladı .
Uzulmeee daha sonucun cikmamis. Once bi tam belli olsun. Idrarda epey belirgin cikmis
[/
Oldu ve hala olmaya devam ediyor. Neredeyse bir ay gecti
[/QUOT oldum hem sırt ,bel,kasık ve mide ağrısı hala da olmaya devam ediyor
çıkacak canm merak etme4 buçukta çıkacakmış sonucum çıkınca yazarım inşallah yüksek çıkar ..
Beni de bugünden 10 gün sonra çağırdı sanırım önce kese göreceğiz sonra sana dediği gibi kalp atışı için çağıracak . Cuma’ya az kaldı heyecan var mıDediki 15 gun sonra kese icin gel tamam hocam dedim keseden bi 10 gun sonrada kalp atisina bakariz bu surec boyle ilerler dedi sanirim 15 gun sonra kalbi duyamazsa 10 gun sonra bidaha bakicak ondan ben randevu aldim işte 15 gun sonraya degil 14 gun sonraya almis oldum cuma gidicem
Gözün Aydın canımkızlar bugün iki kese gördükbirinde bebeği gördük diğerinde göremedik onun kesesi de geç oluşmuştu bakalım nolacak
Var tabi ya olmazmiiBeni de bugünden 10 gün sonra çağırdı sanırım önce kese göreceğiz sonra sana dediği gibi kalp atışı için çağıracak . Cuma’ya az kaldı heyecan var mı
AhahahhhVar tabi ya olmazmiigun sayiyorm hep cumayi saymiyorum sabah erkenden gidcez diye 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?