Ne oldu canim sonucun cikti mi?4 buçukta çıkacakmış sonucum çıkınca yazarım inşallah yüksek çıkar ..
darısı başına. valla en azından gördüm duymasamda.
Gözün aydın canımben geldimm :) bebegi de gordum kalbi de gordumHatta hafif acti ama ben anlamadim tek bebek sukur.. saglikla surer insallah hepimizinki
Kizlar tup bebekte negatif sonuc alinca adet olunuyorya o adetle birlikte yine 1 tane normal zamandaki gibi folikul gelisiyo mu yani duzen normale donuyor mu
Darısı başımızaaaaben geldimm :) bebegi de gordum kalbi de gordumHatta hafif acti ama ben anlamadim tek bebek sukur.. saglikla surer insallah hepimizinki
Açıkçası böyle durumlar da hatayı erkekte buluyorum ahhh ben erkek olacaktımKızlar ya o kadar alakasız bir konudan bahsedecğm ki ama yazmazsam da patlayack noktayım size dökmek istedim...bende bi tane görümce var ve eminimki hepinizinkine bedel( iyi olanlara sözüm yok) artık nefret etme noktasına geldim...yaşadıklarımı anlatsam roman olur kadın benden nerdeyse 10 yaş büyük ve de çok uzak şehirlerde yaşyrz ama nasıl edyr yapyr ev huzurumun içine ediyr,şu halimi bildiği halde hala farklı şeyler peşinde,umursamyrm olmyr,uzun süredir knşmyrm olmyr her seferinde bi şekilde günümü mahvetmeyi beceriyr onun yüzündn eşimle de tartışyrz....yok arkdş işte böyle insanlar olunca mutluluğunu da hevesinde bırakıyrlr....GÖRÜMCE GÖRMİYİM SENİ ÖMRÜMCE inşallahhhh
Arkadaşlar ben de hastanede memurum , çalıştığım hastanede karantina Hastanesi , ve bize izin yasak. İdari izin yok. Rapor belki bu hafta almaya deneyeceğim alabilecek miyim bilmiyorum kabul ederler mi bilmiyorum , doktorları rapor vermeyin diye uyarıyorlar özelden bulmaya çalışacağım, buldum bu haftalık diyelim sonrası Muamma.işe gidersem eşimi evden göndermek zorunda kalacağım onun da riskli bir hastalığı var.yaşadığım kabusu size anlatamam.gebe olduğunu söylememeyi düşünenler olmuş allah aşkına böyle bir şey yapmayın.bu hastalığı ciddiye alın.kimseyle görüşmeyin.şu an bir hafta izin için tüm dünyaya yalvarmaya hazırız resmen hastane çalışanları olarak.kıymetini bilin alın izninizi oturun olanlar ve olacaklar şaka değil çocuklarınızı koruyun....
Ne yazık ki ben sağlık bakanlığı personeliyim ama karnımdaki çocuk değil.ve kimsenin umrunda da değil....
[/QUO allah yardımcın olsun canım benim yüreğimden katılıyorum sana . Sağlık personelinin gebelik hali varsa uzak kalmalı bu böyle olmamalı eşine de çok geçmiş olsun
Evet canım ben kalmıştım ama maalesef dış gebelik olmuştu. O benimle ilgili bir sorun,Kızlar birsey sorucam fikirlerinizi yazarmisiniz lütfen ilk tüp bebek deneyimim negatifi aldım bu ay ve bugün adetin 3.günü doktoruma görüşmeye gittim memorialde, bir tane 5.gün embriyom vardi onu da bu ay transfer ettirmek istiyorduk doktorum yumurta toplamadan kalma yumurtalar var bu ay koykayalim diğer adetten sonra gel doğal siklusla yapalim hormon kullandirmadan tranfer ederiz dedi belki bu ay da kalırsın normal yolla allah bilir dedi tüp bebekten negatif alinca ilk ay hamile kalmak mümkün mü doğal yolla cok merak ediyorum
Sağol kuzumHayirli olsun canm benim ❤
Düşmüş canım 6 olmuş maalesef yok doktor 2 gün sonra tekrar kan istedi ama ben vermeyeceğim olmadı malesefNe oldu canim sonucun cikti mi?
Malesef 6 olmuş değerimsne bakma onlara canım ben varım işte 8 di benimde ilk yaptırdıgımda, yarn kese görmeye gidicem allahın izniyle bozma moralini
Ya ben bi ilk gün şüphelendim 6. Gün 81 çıktı ama sonra 2 kat arttı hiç fazla artmadı ilk gittiğimde de tek keseydi o yüzden bu sefer şok oldumsen zaten süpheleniyordun demi değerlerden ötürü:)) hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsin ikisi de
bugünde test yapmıştım oda ondan koyuydu ona rağmen değerim 6 çıkmış nasıl koyulaştı onu da anlamadım da malesef olmadıKoyulduysa yükselme de vardr canım bence. Aynı saatte aynı hastanede verdiysen sorun yok bnce. Önemli olan katlanması değer düşük diye üzülme çok hzli yukseliyor
Gecikme var adetimde ama belirti de yok hatta akinti artmasi deniyor ama aksine kuruluk var ben de acaba olabilir mi diye sordum canim ama belirtim de yok muhtemelen gec olacak adetKişiden kişiye değişir bu durum, genelde hemen normale dönüyor en azından bende öyle oldu
Allah razı olsun güzel sözlerin içinAllahın izniyle bebişin seninledir, belli olmaz bu işler değerler yükseliyor. yüksek değerler düşebiliyor. Allahın ziniyle hayırlı sonuc al umarım.
Doktoru dinle kuzumDüşmüş canım 6 olmuş maalesef yok doktor 2 gün sonra tekrar kan istedi ama ben vermeyeceğim olmadı malesef
Canim karindan ultrasonlar mi gordunben geldimm :) bebegi de gordum kalbi de gordumHatta hafif acti ama ben anlamadim tek bebek sukur.. saglikla surer insallah hepimizinki
dur canım çok düşmemiş 2 gün sonra tekrar yaptırMalesef 6 olmuş değerimkısmet değilmiş çok üzgünüm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?