Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kizlar tup bebekte negatif sonuc alinca adet olunuyorya o adetle birlikte yine 1 tane normal zamandaki gibi folikul gelisiyo mu yani duzen normale donuyor mu

Kizlar tup bebekte negatif sonuc alinca adet olunuyorya o adetle birlikte yine 1 tane normal zamandaki gibi folikul gelisiyo mu yani duzen normale donuyor mu

Kişiden kişiye değişir bu durum, genelde hemen normale dönüyor en azından bende öyle oldu

Açıkçası böyle durumlar da hatayı erkekte buluyorum ahhh ben erkek olacaktım benim arkadaşımın erkek kardeşi bekar diyor ki evlenince karıma hizmet ettirmeyeceksiniz iş yaptırmayacaksınız siz ezin diye getirmeyeceğim diyor yeni nesil gümbür gümbür

Evet canım ben kalmıştım ama maalesef dış gebelik olmuştu. O benimle ilgili bir sorun,
ama kalınabilir..

sen zaten süpheleniyordun demi değerlerden ötürü:)) hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsin ikisi de
Ya ben bi ilk gün şüphelendim 6. Gün 81 çıktı ama sonra 2 kat arttı hiç fazla artmadı ilk gittiğimde de tek keseydi o yüzden bu sefer şok oldum
Gözüm çok korkuyor benim ikizden ya Allah’ın gücüne gider diye söylemek istemiyorum ama Elimde değil komplikasyonu çok büyütmesi zor artık sabırla bekleyeceğiz napalım

Koyulduysa yükselme de vardr canım bence. Aynı saatte aynı hastanede verdiysen sorun yok bnce. Önemli olan katlanması değer düşük diye üzülme çok hzli yukseliyor
bugünde test yapmıştım oda ondan koyuydu ona rağmen değerim 6 çıkmış nasıl koyulaştı onu da anlamadım da malesef olmadı doktor iki gün sonra tekrar kan istedi ama ben gitmeyeceğim kısmet değilmiş ..

Kişiden kişiye değişir bu durum, genelde hemen normale dönüyor en azından bende öyle oldu
Gecikme var adetimde ama belirti de yok hatta akinti artmasi deniyor ama aksine kuruluk var ben de acaba olabilir mi diye sordum canim ama belirtim de yok muhtemelen gec olacak adet

Allahın izniyle bebişin seninledir, belli olmaz bu işler değerler yükseliyor. yüksek değerler düşebiliyor. Allahın ziniyle hayırlı sonuc al umarım.
Allah razı olsun güzel sözlerin için malesef olmadı 6 ya düştü kısmet değilmiş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…