Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Darısı başımızaaaa çok sevindim, kaç haftalık tı tam senin kuzum kalp atışı in gün sayıyorum da
6+2 aslinda hesaplamalara gore ama onlar transferden 17 gun geriye giderek hesapladilar (cunku gecici menopoz sonrasi transfer oldum SAT yok) 6+0 cikti.. cok ciliz bir ses ve hareket ama sukur gordum

Malesef 6 olmuş değerim kısmet değilmiş çok üzgünüm ..
Canım eminim ki zordur yaşadıkların ama 2 gün sonra bir daha ver ben hep mucizelere inandım Allahım nasip ederse ediyor benim tüp bebekle bile gebelik küçücük bir ihtimaldş çok şükür bu günleri gördüm şimdi hamilelik riskli diyor doktorum ama bunu da aşarım.. Umarım gönlüne göre olur herşey ve bu gece senin içinde dua edecem

Şuan Bi tırstım benim de tek keseydi, sonradan 2.kese meydana cıkabilir mi gerçi değerlerim standart artmıştı benim

Merhabalar yaşım 37 amh 0.72 ama tek yumurta diğeri kist nedeniyle aktif değil . Buletn bey size gonal f ve menepur ne kadar ml kullandirdi

Merhabalar yaşım 37 amh 0.72 ama tek yumurta diğeri kist nedeniyle aktif değil . Buletn bey size gonal f ve menepur ne kadar ml kullandirdi
0.14 amh ile tek yumurta bulundu senin daha da iyi bende 38 yaşındayım.. Menepur kullanmadım ama gonalefi adetin. 2.günğ başladım iki tane 450lik bitirdim diğerinde bir ölçü kaldı sanırım 10 gün kadar kullandım. Birde bana doktor vitamin verdi yumurta kalitesi için ve diyet yaptım toplama işlemi öncesi

Kizlar pembeden kirmiziya donen kanamam basladi yarin doktor kontrolüm var dua edin nolur bebegim gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…