- 19 Şubat 2020
- 5.677
- 3.007
- 173
- 41
sakın doktor ilaçlarını kes demeden kesme,2 ğün tekrar kan ver ümitsiz olma lütfenDüşmüş canım 6 olmuş maalesef yok doktor 2 gün sonra tekrar kan istedi ama ben vermeyeceğim olmadı malesef
Sağol kuzum cevabın icin hadi ya cok üzüldümEvet canım ben kalmıştım ama maalesef dış gebelik olmuştu. O benimle ilgili bir sorun,
ama kalınabilir..
6+2 aslinda hesaplamalara gore ama onlar transferden 17 gun geriye giderek hesapladilar (cunku gecici menopoz sonrasi transfer oldum SAT yok) 6+0 cikti.. cok ciliz bir ses ve hareket ama sukur gordumDarısı başımızaaaaçok sevindim, kaç haftalık tı tam senin kuzum kalp atışı in gün sayıyorum da
Yok canim alttan bakiyor tup bebek doktorumsomurtkankiz hayırlı olsun cnm. karından mı gördü
Hayirli olsun cok sevindimO
Sağol kuzum
Gozun aydin6+2 aslinda hesaplamalara gore ama onlar transferden 17 gun geriye giderek hesapladilar (cunku gecici menopoz sonrasi transfer oldum SAT yok) 6+0 cikti.. cok ciliz bir ses ve hareket ama sukur gordum
Cok tesekkurlerGozun aydin
Canım eminim ki zordur yaşadıkların ama 2 gün sonra bir daha ver ben hep mucizelere inandım Allahım nasip ederse ediyor benim tüp bebekle bile gebelik küçücük bir ihtimaldş çok şükür bu günleri gördüm şimdi hamilelik riskli diyor doktorum ama bunu da aşarım.. Umarım gönlüne göre olur herşey ve bu gece senin içinde dua edecemMalesef 6 olmuş değerimkısmet değilmiş çok üzgünüm ..
Teşekkür ederim ❤hayırlı olsun
Şuan Bi tırstım benim de tek keseydi, sonradan 2.kese meydana cıkabilir miYa ben bi ilk gün şüphelendim 6. Gün 81 çıktı ama sonra 2 kat arttı hiç fazla artmadı ilk gittiğimde de tek keseydi o yüzden bu sefer şok oldum
Gözüm çok korkuyor benim ikizden ya Allah’ın gücüne gider diye söylemek istemiyorum ama Elimde değil komplikasyonu çok büyütmesi zor artık sabırla bekleyeceğiz napalım
0.14 amh ile tek yumurta bulundu senin daha da iyi bende 38 yaşındayım.. Menepur kullanmadım ama gonalefi adetin. 2.günğ başladım iki tane 450lik bitirdim diğerinde bir ölçü kaldı sanırım 10 gün kadar kullandım. Birde bana doktor vitamin verdi yumurta kalitesi için ve diyet yaptım toplama işlemi öncesiMerhabalar yaşım 37 amh 0.72 ama tek yumurta diğeri kist nedeniyle aktif değil . Buletn bey size gonal f ve menepur ne kadar ml kullandirdi
Benimde tek yumurtada 4 folikül göründü diğer yumurtada hiç olmadı çikolata kisti varmışMerhabalar yaşım 37 amh 0.72 ama tek yumurta diğeri kist nedeniyle aktif değil . Buletn bey size gonal f ve menepur ne kadar ml kullandirdi
Ne kadar gonal f kullandinizBenimde tek yumurtada 4 folikül göründü diğer yumurtada hiç olmadı çikolata kisti varmış
Yani kaç ml 300? 225?Benimde tek yumurtada 4 folikül göründü diğer yumurtada hiç olmadı çikolata kisti varmış
150 ML uyguluyordum her defasında 3 günde bitiyordu su ile beraber 450 mlden biraz fazla oluyor şişe fazlası kalıyorduYani kaç ml 300? 225?
Çok mu fazla benimde bir defa başıma geldi ama bir saat sonra durdu kırmızı kanKizlar pembeden kirmiziya donen kanamam basladi yarin doktor kontrolüm var dua edin nolur bebegim gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?