Süpersiniz çok çok teşekkür ederim150 ML uyguluyordum her defasında 3 günde bitiyordu su ile beraber 450 mlden biraz fazla oluyor şişe fazlası kalıyordu
Çok yogun degil iki bucuk saat oldu baslayaliÇok mu fazla benimde bir defa başıma geldi ama bir saat sonra durdu kırmızı kan
Medline da feza hocaya gittim ben vitamin olarak teatrio verdi serum vs. Yapılmadı bana daha önce uzun bir süre nöral terapi görmüştüm zaten. Taze transfer oldu 3.gün embriyosu.. Teşekkür ederim burdaki bütün anneler sağlıkla alsın kucağına inşallah... Ama lütfen stres yapma heyecanla korkuyla geçti benim bu süreç ama stres yapacak herşeyden herkesten uzak durdum.. Umarım senden de güzel haberler alırızSüpersiniz çok çok teşekkür ederimsağlıkla doğsun bebeğiniz bu bilgi çok önemliydi benim için benim 3. Günüm bugün başladım. Siz kime yaptırdınız hangi vitamini verdi serum kullandınız mı ,aynı ay mi transfer oldunuz dinlendirme yapıldı mı?
Benim 24'ünde kontrolüm var ve sanırım iptal edecek doktorum açıkçası iğnemi yarın kendim vuracağım.. Önceleri bende umursamıyordum çok fazla ama hastanede çakışan doktor arkadaşlarım sürekli dikkatli olmamı söylüyorKizlar ya bu corona beni cok korkutmaya basladi hic disari cikmamak lazim daha kese gormeye gidemedik ona cuma gidicez doktora sorsammi igne vurulmasak bu virus geçene kadar diye igne icin hastaneye gitmek cok riskli
Durdu mu peki şimdiÇok yogun degil iki bucuk saat oldu baslayali
Progestan kalçadan igne kendimiz nasil yapicazBenim 24'ünde kontrolüm var ve sanırım iptal edecek doktorum açıkçası iğnemi yarın kendim vuracağım.. Önceleri bende umursamıyordum çok fazla ama hastanede çakışan doktor arkadaşlarım sürekli dikkatli olmamı söylüyor
Ne yazikki devam ediyorDurdu mu peki şimdi
Kaçıncı haftadasın doktorunla görüştün mü bugün mü başladı daha öncesi lekelenme varmıydıNe yazikki devam ediyor
Aynısı bana 300 ml verdi tek yumurtalikta 4 adet oldu 1 dollendi 2. Geç dollendi diye transfer yapmadılar bir transfer olmuştum. Ama 300 ml bana çok geldi fiks bu ml veriyor bu hastane bakalım.Benimde tek yumurtada 4 folikül göründü diğer yumurtada hiç olmadı çikolata kisti varmış
7+4 Haftadayim ama bebek biraz geriden geliyordu evet gorustum progestron ignemi yaptim fitil attim dinleniyorum sabaha kontrole gidecegim daha once lekelenmem olmadi ama bundan once düşüğum ve erken dogumum var o yuzden cok tedirginimKaçıncı haftadasın doktorunla görüştün mü bugün mü başladı daha öncesi lekelenme varmıydı
Anladım canım sakin olmaya çalış çok zor biliyorum ama normal bi kanamada olabilir bende iki haftadır yaşıyorum iki kere kanamam oldu çok korktum içerde kanama alanı varmış öyle birşey olablr seninde yat dinlen kontrolde belli olur çok yoğun parçalı olmadığı sürece korkma demişti doktorum senin ki nasıl ? Önceki düşüğün ne kadarlıklıktı ? Bunların sebebini bulabildiler mi7+4 Haftadayim ama bebek biraz geriden geliyordu evet gorustum progestron ignemi yaptim fitil attim dinleniyorum sabaha kontrole gidecegim daha once lekelenmem olmadi ama bundan once düşüğum ve erken dogumum var o yuzden cok tedirginim
Ben uzun yıllar morfin kullandım artık kalçada yer kalmayınca bacakta kendim yapmayı öğrendimProgestan kalçadan igne kendimiz nasil yapicazya bende cok dikkate almiyodum ama son haberlerden sonra korkuyorm. Sorucam doktoruma igne yerine fitili hap verse diye
Cok iyimis valla ben yapamam malesef gonalf leri bile esim yapiyodu buna cesaret edip vurduramam herkes yapamazBen uzun yıllar morfin kullandım artık kalçada yer kalmayınca bacakta kendim yapmayı öğrendimşimdi işe yarayacak bu şekilde yapacam yarın.. Çocuklarada antibiyotik iğneleri bacakta yapıyorlar çok acımıyor sadece yağlı olduğu için biraz yavaş vurmak lazım
Cok saol canim allah hepimizin bebeklerini korusun insallah parcali degil biraz su gibi hatta diger dusugum 16. haftada ikizlerdi bebeklerden birinin altinda kanama olusmustu tam olarak sebep sunulmadi ama bebeklerden birinin kalbi durunca rahmi acti dustu normalde icerde kalip kendi kendine kuculurmus ve diger bebege enfeksiyon kaptirdi iste Allah nasip etmeyince olmuyor.Anladım canım sakin olmaya çalış çok zor biliyorum ama normal bi kanamada olabilir bende iki haftadır yaşıyorum iki kere kanamam oldu çok korktum içerde kanama alanı varmış öyle birşey olablr seninde yat dinlen kontrolde belli olur çok yoğun parçalı olmadığı sürece korkma demişti doktorum senin ki nasıl ? Önceki düşüğün ne kadarlıklıktı ? Bunların sebebini bulabildiler mi
Benim doktorum Ali acar o yaptı beni de rahatladım hamdolsun inşallah tekrarlamaz korkuyorum bugün kesem göründü ikizlerim yoldale inşallah Rabbim sağlıklı kavustırsun herkesiBen Ali Acar da 2 kez olmuştum
Ben eşimi bir defa acile götürdüm koluna serum takılacaktı ortalığı ayağa kaldırdı.şimsi bile Oksaparı yaparken dışarıya çıkıyor iğne fobisi varCok iyimis valla ben yapamam malesef gonalf leri bile esim yapiyodu buna cesaret edip vurduramam herkes yapamaz
Ben varım canim 10. Gün 450 12. Gün 1200 14. Gün tek kese gördüm 16. Gün 2. Keseyi gördük..tek kese olup sonra çifte dönen kaç kişi var sonucları nasildi? Bnim 12. Gün 562 sonra 911 oldu tek kese. Yarın kontrol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?