Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Şuan Bi tırstım benim de tek keseydi, sonradan 2.kese meydana cıkabilir mi gerçi değerlerim standart artmıştı benim
Kuzum benim de standart gitti aslında işte başta yüksek başlasa da 81-156-370 10. Gün 370 olan sonra bıraktım baktırmayı.trasnferin 14. GÜnünde beta bu şekilde artarak devam ettiyse 1500-2000 arası tek kese gördük o kese 4 mm ken diğeri hiç yoktu baya baktı ağrım olunca dış gebelik olmasın diye kese yoktu kesinlikle.20. Günde tekrar gittiğimde yolk sacı oluşmuş bir kese daha gördük onun bebeği yok 3-4 gün geriden geliyor bakalım nolacak .
Ama benim çift transferdi.tek olduysan değildir
Ben çok korkuyorum valla ikizi risklerden dolayı hiç istemiyordum hep ikiz olmasın diye dua ettim hayırlısı buymuş diyorum artık

Progestan kalçadan igne kendimiz nasil yapicaz ya bende cok dikkate almiyodum ama son haberlerden sonra korkuyorm. Sorucam doktoruma igne yerine fitili hap verse diye
Göbekten olan prolutexe geçtim ben baya pahalı ama yapacak bişey yok enjeksiyona gitmeyeceğim
Yalnız haftada bir serum var.serum alan var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz

Serum alanlar kimlerdi arkadaşlar ne yapmayı düşünüyorsunuz salgın artıyor giderek

Göbekten olan prolutexe geçtim ben baya pahalı ama yapacak bişey yok enjeksiyona gitmeyeceğim
Yalnız haftada bir serum var.serum alan var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz
Progestani kalçadanı birakinca onami gecirdi doktor ama bukadarda olmaz ya fitil filan verse olmuyomu kac para peki igne devlet hastanesi yaziyormu

Progestani kalçadanı birakinca onami gecirdi doktor ama bukadarda olmaz ya fitil filan verse olmuyomu kac para peki igne devlet hastanesi yaziyormu
Yok canım devlet karşılamıyor 170tl bsy 7 tanesi. Bende 3. Ayda bırakcam artık

Serum alanlar kimlerdi arkadaşlar ne yapmayı düşünüyorsunuz salgın artıyor giderek
Kuzum hayırlı olsun ikizlermis şimdi gördüm Allah dağına göre kar verir bakabilecek gücün var demekki gelirsin üstesinden merak etme bereketiyle gelsinler inşallah

Her aile hekimi yazmiyor uzman doktormu ne olmasi gerekiyomus yani yaziyor ama eczane vermiyor vajinal jelde aynisini yasadim cunku aile hekimi yazdi eczane bunun kadin dogum doktorunun yazmasi gerekiyor dedi
bilmiyorum valla doktorum oksaparıda progestonuda yazdı ezcanede veriyor,ezcane kendi dedi git sağlık ocağına yazdır sistemde devlet ödüyor gözüküyor dedi gittim yazdırdım sorun olmad yani

İğneyi ödemiyor galiba salgın olunca denemedim canım.yani riske atmamak için iğne gerekli bence

Kızlar bir şey soracağım. Ben ilaç olarak sadece prolutex göbekten iğne kullanıyorum. Günde bir kez. Son kutu bitince jele geçelim dedi doktorum. Crinone jel sabah akşam. Sanki iğne daha iyi diye duydum jele göre. Bir de jelin fiyatı nedir biliyor musunuz? Nasıl uygulandığını da bilmiyorum

Amin canım zor gerçekten umarım bu sefer sağ salim alırsın kucağına bebeğini nasip gerçekten. Gittin mi doktora ? Kanaman ne durumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…