Kuzum benim de standart gitti aslında işte başta yüksek başlasa da 81-156-370 10. Gün 370 olan sonra bıraktım baktırmayı.trasnferin 14. GÜnünde beta bu şekilde artarak devam ettiyse 1500-2000 arası tek kese gördük o kese 4 mm ken diğeri hiç yoktu baya baktı ağrım olunca dış gebelik olmasın diye kese yoktu kesinlikle.20. Günde tekrar gittiğimde yolk sacı oluşmuş bir kese daha gördük onun bebeği yok 3-4 gün geriden geliyor bakalım nolacak .Şuan Bi tırstım benim de tek keseydi, sonradan 2.kese meydana cıkabilir migerçi değerlerim standart artmıştı benim
Göbekten olan prolutexe geçtim ben baya pahalı ama yapacak bişey yok enjeksiyona gitmeyeceğimProgestan kalçadan igne kendimiz nasil yapicazya bende cok dikkate almiyodum ama son haberlerden sonra korkuyorm. Sorucam doktoruma igne yerine fitili hap verse diye
Ya bende 20 sinde gidicem inanirmisin ayni korku bende de varKızlar 1 gün girmedim ohoo dolmuş buralar :) okuyamadım hepsini bi ara okuyacağım.. 19una randevum var ilk kez gideceğim daha kese için. Korkuyorum sokağa çıkma yasağı filan gelir de göremezsem bebeğimi diye
Progestani kalçadanı birakinca onami gecirdi doktor ama bukadarda olmaz ya fitil filan verse olmuyomu kac para peki igne devlet hastanesi yaziyormuGöbekten olan prolutexe geçtim ben baya pahalı ama yapacak bişey yok enjeksiyona gitmeyeceğim
Yalnız haftada bir serum var.serum alan var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz
Yok canım devlet karşılamıyor 170tl bsy 7 tanesi. Bende 3. Ayda bırakcam artıkProgestani kalçadanı birakinca onami gecirdi doktor ama bukadarda olmaz ya fitil filan verse olmuyomu kac para peki igne devlet hastanesi yaziyormu
Kuzum hayırlı olsun ikizlermis şimdi gördümSerum alanlar kimlerdi arkadaşlar ne yapmayı düşünüyorsunuz salgın artıyor giderek
Bir haftami gidiyor oda?Allahim su masraftan ne zaman kurtulucaz gercekten artik zor olmaya basladi amaYok canım devlet karşılamıyor 170tl bsy 7 tanesi. Bende 3. Ayda bırakcam artık
benim aile hekimin yazıyor git rica et canımProgestani kalçadanı birakinca onami gecirdi doktor ama bukadarda olmaz ya fitil filan verse olmuyomu kac para peki igne devlet hastanesi yaziyormu
Her aile hekimi yazmiyor uzman doktormu ne olmasi gerekiyomus yani yaziyor ama eczane vermiyor vajinal jelde aynisini yasadim cunku aile hekimi yazdi eczane bunun kadin dogum doktorunun yazmasi gerekiyor dedibenim aile hekimin yazıyor git rica et canım
bilmiyorum valla doktorum oksaparıda progestonuda yazdı ezcanede veriyor,ezcane kendi dedi git sağlık ocağına yazdır sistemde devlet ödüyor gözüküyor dedi gittim yazdırdım sorun olmad yaniHer aile hekimi yazmiyor uzman doktormu ne olmasi gerekiyomus yani yaziyor ama eczane vermiyor vajinal jelde aynisini yasadim cunku aile hekimi yazdi eczane bunun kadin dogum doktorunun yazmasi gerekiyor dedi
jel 'i vermiyor cnm oksaparı ve progestonu yazıyorbilmiyorum valla doktorum oksaparıda progestonuda yazdı ezcanede veriyor,ezcane kendi dedi git sağlık ocağına yazdır sistemde devlet ödüyor gözüküyor dedi gittim yazdırdım sorun olmad yani
Ya oylemi evet progeston igneyi yaziyor dur bakalm bende oyle yapiyim ozaman cumaya kadar idare edicem igneye gidicem ama cumadan sonra gitmek istemiyorm artik evden cikmamamiz lazimjel 'i vermiyor cnm oksaparı ve progestonu yazıyor
valla ben işe bile geliyorum yapcak bir şey yok, siz rica edin cnm yazabiliyorlar sorun yok yaniYa oylemi evet progeston igneyi yaziyor dur bakalm bende oyle yapiyim ozaman cumaya kadar idare edicem igneye gidicem ama cumadan sonra gitmek istemiyorm artik evden cikmamamiz lazim
25mg Bi tanesi ben günde 1 vuruluyorum iki yapıyor çoğu arkadaş birde hapını kullanıyorum benBir haftami gidiyor oda?Allahim su masraftan ne zaman kurtulucaz gercekten artik zor olmaya basladi ama
İğneyi ödemiyor galiba salgın olunca denemedim canım.yani riske atmamak için iğne gerekli benceProgestani kalçadanı birakinca onami gecirdi doktor ama bukadarda olmaz ya fitil filan verse olmuyomu kac para peki igne devlet hastanesi yaziyormu
Bana günde iki dedi bi deYok canım devlet karşılamıyor 170tl bsy 7 tanesi. Bende 3. Ayda bırakcam artık
İnşallah kuzum senin de ikiz dimiKuzum hayırlı olsun ikizlermis şimdi gördümAllah dağına göre kar verir bakabilecek gücün var demekki gelirsin üstesinden merak etme bereketiyle gelsinler inşallah
Amin canımCok saol canim allah hepimizin bebeklerini korusun insallah parcali degil biraz su gibi hatta diger dusugum 16. haftada ikizlerdi bebeklerden birinin altinda kanama olusmustu tam olarak sebep sunulmadi ama bebeklerden birinin kalbi durunca rahmi acti dustu normalde icerde kalip kendi kendine kuculurmus ve diger bebege enfeksiyon kaptirdi iste Allah nasip etmeyince olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?