Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Jel 150 TL canım ben öyle alıyorum. 15 tane var içinde . Ucunu kırıp vajinaya itiyor elinin olduğu taraftaki başlığı sıkıp içeri enjekte ediyorsun .

Jel 150 TL canım ben öyle alıyorum. 15 tane var içinde . Ucunu kırıp vajinaya itiyor elinin olduğu taraftaki başlığı sıkıp içeri enjekte ediyorsun .
Devlet karşılıyor jeli neden o kadar çok 150 Bn hc odemiyordum kalktı mı yoksa bna alerji yapınca Biraktk ama bir kutu var daha fazladan duruyor evde

E Esin27 canım benim okudum sonucunu . Sen kendi doktoruna gidiyor musun onun yorumu nedir ? Aynı hastanede mi verdin kanı . Farklı laboratuvar Farklı sonuç verebiliyor . Eğer tüm çabalarına rağmen ki elinden geleni yaptın sonuç negatifse lütfen kendini yıpratma. Elinde şu sonuç var sen tedaviye yanıt verebiliyorsun . Tekrar deneyeceksin gerekirse guvenemediysen doktorunu değiştirirsin . Pes etmek yok

Devlet karşılıyor jeli neden o kadar çok 150 Bn hc odemiyordum kalktı mı yoksa bna alerji yapınca Biraktk ama bir kutu var daha fazladan duruyor evde
Benim fırsatım olmadı canım ama elimdekiler bitsin yazdıracağım bende . Çok şükür alerji olmadım ben

Benim doktorum da 2. Adetle dedi bir ay dinlenmesi daha iyiymiş canım sen de dinle doktorunu. Hayırlısı olsun
Canım benim arkadaşım doktoruna danışıp 4 aydan sonra 1 kere boyattı.onun da ilk 3 ayı düşük riskiyle geçmişti. 4 aydan sonra doktor sıkıntı yok 1 kereden demişti.sen de danış doktoruna
kızlar bugün iki kese gördük birinde bebeği gördük diğerinde göremedik onun kesesi de geç oluşmuştu bakalım nolacak
Hayırlı olsun şekerim

jeli ben yatarak uggulamıyorum. wcde hafif çömelir vaziyette uyguluyorum

benim bugün bulantım çok. kahvaltı yaptım ama mide bulantısı çok yokluyor

Yatarak mı uyguluyorsun, enjekte ettikten sonra ne kadar bekliyorsun?
Nasıl rahatına gelirse öyle uygulayabilirsin yatarakta olur . Şöyle ki 5 dk uzan sonra 15 dk yürüyüş . Evde odalar arası hareket ya da etrafı toplamak vs de olur. Önemli olan jelin rahim tarafından emilimi . Hareket etmezsen parçacıklı olarak geri geliyor

Kizlar cuma keseye gidicektik az once kirmizimsi leke geldi lavaboda doktora mesaj attim hemen yazmadi daha cok korktum

Kizlar cuma keseye gidicektik az once kirmizimsi leke geldi lavaboda doktora mesaj attim hemen yazmadi daha cok korktum
Sakin olmaya çalış,stres yapma bebişin seninle nice atkadaşlar ne kanamalar geçirdi okuyrz ve bebişleri sapasağlam çok şükür..seninde öyle sakin ol bebiş yerini sağlamlaştryr

Az mı çok mu ? Rengi nasıl koyu mu açık mı ? Devamı gelmiyor leke gibiyse korkma canım . Koyu renk lekenmeler olabiliyor . Kesik kan akması gibi olmasın yeter.

Az mı çok mu ? Rengi nasıl koyu mu açık mı ? Devamı gelmiyor leke gibiyse korkma canım . Koyu renk lekenmeler olabiliyor . Kesik kan akması gibi olmasın yeter.
Ya ne cok acik kirmizi nede kahve rengi tam ortasi peceteye silindigimde geldi bi kez geldi bidaha gittim varla yok arasi geldi sanki kan gelmiste kurumus gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…