Jel 150 TL canım ben öyle alıyorum. 15 tane var içinde . Ucunu kırıp vajinaya itiyor elinin olduğu taraftaki başlığı sıkıp içeri enjekte ediyorsun .Kızlar bir şey soracağım. Ben ilaç olarak sadece prolutex göbekten iğne kullanıyorum. Günde bir kez. Son kutu bitince jele geçelim dedi doktorum. Crinone jel sabah akşam. Sanki iğne daha iyi diye duydum jele göre. Bir de jelin fiyatı nedir biliyor musunuz? Nasıl uygulandığını da bilmiyorum
Aydaa çok gelck o zaman ama yapckbsy yok 12. Haftaya kadar zaten bnm bir tane günde surda kaldı iki haftacik dayanayimBana günde iki dedi bi de
Yok tek benimİnşallah kuzum senin de ikiz dimi
Devlet karşılıyor jeli neden o kadar çok 150 Bn hc odemiyordum kalktı mı yoksa bna alerji yapınca Biraktk ama bir kutu var daha fazladan duruyor evdeJel 150 TL canım ben öyle alıyorum. 15 tane var içinde . Ucunu kırıp vajinaya itiyor elinin olduğu taraftaki başlığı sıkıp içeri enjekte ediyorsun .
Benim fırsatım olmadı canım ama elimdekiler bitsin yazdıracağım bende . Çok şükür alerji olmadım benDevlet karşılıyor jeli neden o kadar çok 150 Bn hc odemiyordum kalktı mı yoksa bna alerji yapınca Biraktk ama bir kutu var daha fazladan duruyor evde
Benim doktorum da 2. Adetle dedi bir ay dinlenmesi daha iyiymiş canım sen de dinle doktorunu. Hayırlısı olsunKızlar birsey sorucam fikirlerinizi yazarmisiniz lütfen ilk tüp bebek deneyimim negatifi aldım bu ay ve bugün adetin 3.günü doktoruma görüşmeye gittim memorialde, bir tane 5.gün embriyom vardi onu da bu ay transfer ettirmek istiyorduk doktorum yumurta toplamadan kalma yumurtalar var bu ay koykayalim diğer adetten sonra gel doğal siklusla yapalim hormon kullandirmadan tranfer ederiz dedi belki bu ay da kalırsın normal yolla allah bilir dedi tüp bebekten negatif alinca ilk ay hamile kalmak mümkün mü doğal yolla cok merak ediyorum
Canım benim arkadaşım doktoruna danışıp 4 aydan sonra 1 kere boyattı.onun da ilk 3 ayı düşük riskiyle geçmişti. 4 aydan sonra doktor sıkıntı yok 1 kereden demişti.sen de danış doktorunaarkadaşlar saç boyatma ile ilgili fikirleriniz nedir ya? Benim saçlarım bakır şuan çok istediğim bir tonda ve kendi saçlarım nerdeyse siyah. ya 3 ayın sonunda dipler hariç kalanı siyaha boyatıp bir daha boyatmayacağım bir süre ya da 3 ay dolunca amonyaksız bitkisel boyayla saçımı boyayacağım. Benimle aynı durumda olup saçları boyalıyken hamile kalan var mı :))
Hayırlı olsun şekerimkızlar bugün iki kese gördükbirinde bebeği gördük diğerinde göremedik onun kesesi de geç oluşmuştu bakalım nolacak
Yatarak mı uyguluyorsun, enjekte ettikten sonra ne kadar bekliyorsun?Jel 150 TL canım ben öyle alıyorum. 15 tane var içinde . Ucunu kırıp vajinaya itiyor elinin olduğu taraftaki başlığı sıkıp içeri enjekte ediyorsun .
Geçmiş olsun canım üzme kendini zamanı var diye düşün. Rabbim tez vakitte hayırla versinAllah razı olsun güzel sözlerin içinmalesef olmadı 6 ya düştü kısmet değilmiş ..
Yatarak evet . 5 dk yatıp 10-15 dk yürüyorsun ev içinde. Emilebilmesi için.Yatarak mı uyguluyorsun, enjekte ettikten sonra ne kadar bekliyorsun?
Çok teşekkür ederimYatarak evet . 5 dk yatıp 10-15 dk yürüyorsun ev içinde. Emilebilmesi için.
Benim hic yok yajeli ben yatarak uggulamıyorum. wcde hafif çömelir vaziyette uyguluyorum
benim bugün bulantım çok. kahvaltı yaptım ama mide bulantısı çok yokluyor
Nasıl rahatına gelirse öyle uygulayabilirsin yatarakta olur . Şöyle ki 5 dk uzan sonra 15 dk yürüyüş . Evde odalar arası hareket ya da etrafı toplamak vs de olur. Önemli olan jelin rahim tarafından emilimi . Hareket etmezsen parçacıklı olarak geri geliyorYatarak mı uyguluyorsun, enjekte ettikten sonra ne kadar bekliyorsun?
Sakin olmaya çalış,stres yapma bebişin seninle nice atkadaşlar ne kanamalar geçirdi okuyrz ve bebişleri sapasağlam çok şükür..seninde öyle sakin ol bebiş yerini sağlamlaştryrKizlar cuma keseye gidicektik az once kirmizimsi leke geldi lavabodadoktora mesaj attim hemen yazmadi daha cok korktum
Az mı çok mu ? Rengi nasıl koyu mu açık mı ? Devamı gelmiyor leke gibiyse korkma canım . Koyu renk lekenmeler olabiliyor . Kesik kan akması gibi olmasın yeter.Kizlar cuma keseye gidicektik az once kirmizimsi leke geldi lavabodadoktora mesaj attim hemen yazmadi daha cok korktum
Ya insallah yaa of bogazim dügumlendi yemin ederimSakin olmaya çalış,stres yapma bebişin seninle nice atkadaşlar ne kanamalar geçirdi okuyrz ve bebişleri sapasağlam çok şükür..seninde öyle sakin ol bebiş yerini sağlamlaştryr
Ya ne cok acik kirmizi nede kahve rengi tam ortasi peceteye silindigimde geldi bi kez geldi bidaha gittim varla yok arasi geldi sanki kan gelmiste kurumus gibiydiAz mı çok mu ? Rengi nasıl koyu mu açık mı ? Devamı gelmiyor leke gibiyse korkma canım . Koyu renk lekenmeler olabiliyor . Kesik kan akması gibi olmasın yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?