- 19 Ağustos 2014
- 85
- 80
- 88
- 35
Hangi ilaclari kullaniyorsunKızlar gece gece kafamı kurcalayan bir konu var bi yardımcı olsanızdoktorum bu transferimde estrofem vermedi bana acaba hemşire reçeteye yazmayı unutmuş olabilir mi durdum durdum 5. Gün aklıma geldi
ProgestanHangi ilaclari kullaniyorsun
Ben de onlari kullaniyorumProgestan
Coraspin
Oksapar
Crinone jel
Proluton iğne haftada bir
Seninde mi estrofem yokBen de onlari kullaniyorum
Oksapar yerine enox kullaniyorum
Tebrikleeer :)) darısı başımıza :) Transferin kaçıncı günü?Kızlar cok şükür dayanamadım test yaptım rabbim cuma gecesi hürmetine isteyen herkese nasip etsin insallah sag salim kucagimiza da alırız inşallah dua edin
EvetSeninde mi estrofem yok
Masssaaalllahh hadi hayirlisi olsun insallahKızlar cok şükür dayanamadım test yaptım rabbim cuma gecesi hürmetine isteyen herkese nasip etsin insallah sag salim kucagimiza da alırız inşallah dua edin
Allah devamini getirsin cnm tebriklerKızlar cok şükür dayanamadım test yaptım rabbim cuma gecesi hürmetine isteyen herkese nasip etsin insallah sag salim kucagimiza da alırız inşallah dua edin
Bugun 10.günü canim doktorum cumartesi tahlil ver demistiTebrikleeer :)) darısı başımıza :) Transferin kaçıncı günü?
Aynen kacinci gun bende merak ettimTebrikleeer :)) darısı başımıza :) Transferin kaçıncı günü?
10.günü canim darısı başıniza insallahMasssaaalllahh hadi hayirlisi olsun insallahkacinci gunun
Ayy insallah benim daha 1. Gunum10.günü canim darısı başıniza insallah
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini cnmBugun 10.günü canim doktorum cumartesi tahlil ver demisti
Insallah rabbim gönlünüze gore verir benim 5 düşüğüm var aslında kolay hamile kalabiliyorum ama hep dusuyorAyy insallah benim daha 1. Gunumhaftaya pazar gunu test gunum
Amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini cnm
Insallah,saglikla ilerlerInsallah rabbim gönlünüze gore verir benim 5 düşüğüm var aslında kolay hamile kalabiliyorum ama hep dusuyor
Allah razı olsun rahatladım biraz
benimde 4.günüm aynı zamanda sonucları alıcazNe güzel sonuçlarınız artarak daim olsun insallah . Geçmiyor günler daha 4 .günüm hiç geçmeyecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?